Új hozzászólás Aktív témák
-
LuzZzer
tag
válasz
Gubek-Einste #4499 üzenetére
Itt nem ez a kérdés, hanem hogy nem tudok
Amúgy azért hogy a routert ne switchként tudjam bekötni.
-
-
LuzZzer
tag
válasz
Gubek-Einste #4497 üzenetére
-
-
LuzZzer
tag
Sziasztok! Nekem is van egy ilyen modem/routerem, az a kérdésem hogy nálatok is szürke a DHCPnél a subnetmask vagy csak nálam?
-
Gyurka6
őstag
Igazából úgyis más helyen lesznek a készülékek (gondolom), a távolabb levőhöz az első csatlakozójából vezeted tovább, ha meg azt is a routertól kell vinni, oda kell egy aljazat (ez egyébként is praktikus) és abból viszed kétfelé. Egy rövid kábel kell csak a router és az aljazat közé (így szinte bármilyen vezetékkel vihető, nem kell krimpelhető).
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
új előfizetés miatt, ilyen modemem lett, minden nagyon jó de van 2db vezetékes telefon és modem 2-es telefon portájba nincs vonal, csak az elsőbe megy, a 2. nem, van erre vmi ötlet?
-
-
vpontk
újonc
Végül is sikerült olyan AP-t szerezni, ami a következő linken van:
http://hup.hu/node/78811
ez alapján könnyű volt összekötni a két szobát.
"megoldás:
-vettem 2 db TP-LINK Acces Point-ot (TL-WA501G)
-wireless bridge-t állítottam be közéjük MAC cím alapján"Köszönöm mindenkinek!
-
vpontk
újonc
Szia, köszönöm a válaszod! Megpróbálom, amit írtál, aztán ha nem megy, vagy nem jó a minőség, akkor megpróbálom elrejteni a kábeleket.
A kábelezést szeretném elkerülni, olyan helyen kellene vezetni, ahol vagy bevésem a falba, vagy látszik... Még egyszer köszi! Akinél esetleg működik, kérem írja már le a paramétereket... -
Szia!
Két olyan routerrel, aminek megfelelő sávszélessége van és esetleg beáldozod a garanciát (vagy használtat veszel), meg lehet oldani, ha raksz rájuk pl. DD-WRT firmware-t, azon átmegy, ha ki van kapcsolva a tűzfal és megfelelően van beállítva a wifi hálózat a kettő között. Viszont a wifivel stabilitási gondjaid lesznek, gyakran meg fog akadni a stream, főleg a HD-k, úgyhogy én nem ajánlanám a jelenlegi megfizethető eszközökkel (ráadásul a gateway és az iptv box elé is kell raknod egy routert, ami szerintem nem igazán jó megoldás).
Kábelezésnek mi a legnagyobb akadálya?
-
vpontk
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni:
T-Home iptv-m van, epc3925-ös modemmel, mindenképp kábel nélkül, wifin szeretném átlőni az iptv-t. Van olyan, akinél működik? Milyen eszközzel? Sokat olvastam utána, tudom, hogy igmp képes eszköz kell, de nekem nem sikerült beállítanom. Konkrét eszközt tudna javasolni valaki? -
-
Poloska2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4481 üzenetére
Telekom. Fritzboxrol akarok dolgozni a Cisco csak bridgenek kene. 1000 Telefon a Telekomnal nem rakjak bridgebe.
-
-
Poloska2
csendes tag
Sziasztok ! Van valakinek Fritzboxa (7390) es Kabel Cisco 3925 Routerje együtt eletkepes funkcionalo "hazassagban". Egyszerüen nem jön nekem össze. Köszi Urak, ha valaki tud valamit. (Persze a topicot mind olvastam es probaltam)
-
gergeli94
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni?
Van a Telekomnál egy 120mbi/s-es előfizetés internetre, Cisco router, amibe bedugtam egy TP-Link Wr1045nd-s routert. Hogyan tudnám beállítani azt, hogy a wifin keresztül hasítson az internet?
-
Sasos
senior tag
Régen csak a 25-öst tiltották, de ha betelefonáltál, akkor azt is feloldották.
Azt meg kétlem, hogy minden 2 jegyűt blokkolnának, mert akkor a saját routered webfelületét se érnéd el kintről, vagy egy FTP-kapcsolat se épülne fel szabvány porton, azt meg észrevennénk szerintem a telekomos topik panaszáradatából. Nekem még 3 hónapja simán ment a 80-as és a 21-es port is, mondjuk előtte vagy 3 évvel kinyittattam velük a 25-öst.
Honnan van az infó, hogy minden 2 jegyűt blokkolnak? -
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4465 üzenetére
Nem a rögzítőben volt a megoldás. A telekommal van baj. A kétszámjegyű portokat önkényesen lezárják. Ezt honnan kellene tudni?
-
-
válasz
Intruder2k5 #4470 üzenetére
"IP cím"/Backup.asp
-
-
Sasos
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4470 üzenetére
Nem tudom, mert már visszaadtam a Cisco-t, csak van egy galériányi képmentésem (Amúgy se tudnám, mert az enyém bridge módban volt már vagy egy éve.). De a T-s topikban biztos megmondja valaki, akinél van még.
-
-
Sasos
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4468 üzenetére
-
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Van lehetőség ennél az eszköznél arra, hogy az összes beállítást egy konfigurációs fájl mentéssel mentsem, majd mondjuk egy szükségessé vált reset után abból helyreállítsam a korábban megadott beállításokat?
Ha igen, hogyan?..a másik kérdésem, hogy a 192.168.1.x subnetet lehet valahogy változtatni? Az 1-es szürke az eszközön, mintha nem lehetne cserélni. UPC-s az eszköz..
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4465 üzenetére
DDns, UPns tiltva, session 192.xxx.0.12, IP cím 192.xxx.0.10.
-
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4463 üzenetére
Igen, nyitott.
-
Ha itt teszteled a 88-as portot, nyitottnak jelzi azt?
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4461 üzenetére
Nem saját hálózatból próbálkozom.
-
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4459 üzenetére
Megcsináltam. Mind a kettő ugyanabban a tartományban, 192.168.0.1 és 0.10, 0.10-nél 88 port átirányítva, de még sem megy.
A külső ip-m 188.25.216.xxx:88 és nem jó. -
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4457 üzenetére
A kamerát állítsam át 192.168.0.x-re?
-
A kamera IP címe 168.123.x.x, a CISCO-é pedig 192.168.0.x? Most nem tudom, hogy ez a keveredés továbbra is azért van, mert nem tudhatjuk meg a LAN IP címeket (aminek igazából semmi értelme, hiszen azzal senki nem megy semmire), vagy pedig továbbra is keveredés van a hálózatodon. A LAN hálózatnak egy tartományba kell esnie, vagyis ha a CISCO címe 192.168.0.1, akkor a fixen kiosztott IP címeknek is 192.168.0.x tartományba kell esni, másképp nem tudnak működni a port forwardok sem.
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4455 üzenetére
A 123.123 példa lett volna. 192.168 az átjáró címe, a kamera ip címe 168.123.x.x.
-
A 123.123.11.x nem magánhálózati (privát) címtartomány, szerintem célszerű lenne azzal kezdeni, hogy a LAN-t átállítani egy megfelelő tartományba, ami alapesetben 192.168.x.x.
-
DZs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4453 üzenetére
Ez a kamera ip címe. Az átjáróban ez szerepel a port átirányításánál. DDns-hez nem nyúltam.
-
-
Sasos
senior tag
Nekem már nincs Telekomos netem, de nemrég még úgy volt, hogy koax esetén nem változott az IP cím. Így nem nagyon van szükséged a no-ip-re sem. Lesd meg mi az IP címed (mondjuk itt) és azon eléred majd a kamerát. A *.catv.pool.telekom.hu az IP címhez rendelt HOST név, azzal ne foglalkozz. Ha 80-as porton akarod elérni a kamerát, akkor a 80-as portot kell továbbdobatni. Viszont mindenképpen jelszavazd le a kamerán a hozzáférést, mert a 80-as port a szabvány http port, amivel minden bot próbálkozik is (Amúgy is jelszavazd le, ha engeded net felől az elérést.).
-
-
Sasos
senior tag
Ha a kamerát belső hálózaton, az IP címén eléred (port megadása nélkül) akkor a gyárilag beállított 80-as porton elérhető. Így hiába dobatod át az 55-ös portot (Amúgy a képen nem ez látszik.), ott nem lesz szolgáltatás. Az IP kamera felületére belépve, be kell állítani, hogy melyik porton legyen elérhető. (És nem árt neki egy fix IP sem, ha már átirányítasz rá.)
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Kamerát szeretnék távolról elérni. Helyi hálózatban böngészővel látom a http://123.123.11.1 cím alatt. Csináltam magamnak egy ddns.net fiókot, hogy állandó IP címem legyen. Ehhez szerettem volna átirányítani az átjárót. A kézikönyvem régebbi készülékhez való. A kezelőfelületem ilyen:Az internal részbe írtam be a 123.123.11.1-t és kezdő port 55, végső port 55.
A http://sajátnév.ddns.net:55 címmel viszont a kamerát nem érem el.
Milyen beállítást hagytam ki? Köszönöm a segítséget!
-
válasz
privatposta #4444 üzenetére
8-at nem tudsz, csak hetet, mert a routert az egyik LAN csatlakozón keresztül kell öszzekötnöd a gateway-jel (Cisco).
Nincs bridge mód nagy valószínűséggel (ha van IPTV-d is), állítsd be a routernek a gateway után következő IP-t (vagy azonos subneten lévőt) és tedd DMZ-be, utána elvileg működni fognak az átirányítások. Úgy legyen belőve, hogy a gateway ossza ki az IP-ket DHCP-vel, a routerben tiltsd le ezt a funkciót vagy állítsd DCHP forwardra a gatewayre.Pl.
Cisco LAN1 -> Router LAN1-beCisco Setup/LAN setupnál:
Local IP: 192.168.0.1
Subnet maks: 255.255.255.0
Starting IP address:192.168.0.3
telekom DNS szervereket is beírhatod + egyet, ha akarsz (pl. 8.8.8.8)Network setup a routerben:
Local IP: a router IP-je, 192.168.0.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
(Local DNS: nálam 8.8.8.8, csak így megy az NTP + DDNS a routeren valamiért DD-WRT-vel)DHCP forwarder
DHCP server: 192.168.0.1Ha kell segítség és a 1043-on esetleg DD-WRT van, akkor keress privátban.
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Szeretnék elkészíteni egy otthoni hálózatot, ha lehet az igényeim szerint.Adott egy T-s Cisco, és egy tp link 1043 router.
Szeretném az összes 8 portot használni azonos subnetben, tehát hogy kívülről is elérhető legyen ddns segítségével minden eszköz port forward-al. Azért kell a másik router, mert a wifit, az kezelné a nagyobb tudása miatt. (USB,QoS stb)
Meg lehet ezt valósítani valahogyan?
Hol lehet pl. a Ciscoban állítani a működés módját. Bridge, AP, stb
Kérlek segítsetek
köszönöm. -
Essejó
veterán
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült megszabadulni az ADSL-től és kábelesek lettünk, hoztak is egy Cisco EPC3925-öt.
Mindenhol azt olvasom a neten, hogy jár hozzá egy CD-is. Nos ennek a dobozában ilyen nem volt.
Kell az nekem valamire vagy elég a böngészőn keresztül elérhető konfig a 192.168.0.1-en?
Egyenlőre minden tökéletes, főleg az ADSL-hez képest, pedig anno 25 éve mekkora királyság volt az adsl a betárcsázós modem után. -
moklys1
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4433 üzenetére
köszönöm
Igen van IPTV előfizetésem. -
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS #4413 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekelne az volt a probléma, hogy a switch beállítós leírásban a Cisco ip cím kiosztását át kellett írni 0.10-ről 0.100-ra.
Ezt valamiért nem szerette a T-s IPTV fő vevőegység és feltehetőleg ezért szakadt meg a kapcsolat vele folyamatosan. Jó két hete visszaraktam 0.10-ra a kezdő ip címet, azóta nem szakadt meg egyszer sem a tv adás.
-
Sasos
senior tag
válasz
Palkova #4434 üzenetére
Távolról át tudják kapcsolni bridged módba. Csak eszméletlen küzdés, mert 10-ből, ha 1 ügyfélszolgálatos tudja, akkor sokat mondok. Nekem is volt vele küzdelem rendesen, mire a végén egy értelmes technikai munkatársat kifogtam (Ő se tudta, de addig erőszakoskodtam, míg elment a "feletteséhez" megkérdezni.), és megoldotta. Nem egyszerű, de kivitelezhető.
Ja.... és nem szabad hagyni, hogy eszközcserét akarjanak hozzá, mert nem minden Telekomos HGW-t lehet bridged módba rakatni, de ezt pont igen.
-
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #4433 üzenetére
Üdv!
Ez biztos? Nekem két éve pont az volt a problémám, hogy a T-nél, bár nem volt IPTV nem voltak hajlandók a brdge módot biztosítani. Bejelentést tettem a felügyeletnél, mire kijött egy szerelő és egy óráig sikertelenül próbálta a dupla NAT mögül a magyar VOIP szolgáltatómat elérni. Amikor végre behozott egy modemet két perc múlva megvolt a kapcsolat. Ennek ellenére le kellett mondanom a szolgáltatást, továbbra sem voltak hajlandók a bridge módot vagy egy sima modemet biztosítani.
Most UPC netem van, ahol simán be tudtam állítani a bridge módot.
Palkova -
moklys1
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4431 üzenetére
Szia. Bocsánat a késői válaszért, de nem voltam itthon.
Telekomos;
TP-LINK TL-WR1043ND;
A Cisco nem kellene átrakni modem módba szerinted? -
moklys1
aktív tag
Sziasztok, Én ehhez a készülékhez szeretnék még egy DLink router kapcsolni mert szerintem jobb a jel érőségge és külső HDD szeretnék csatlakoztatni a routerhez mert a Ciscohoz nem lehet.
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4428 üzenetére
Szia, Macbook Air a típus, wifi: AirPort 802.11ac Wi-Fi,kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal.
Az SSID csak angol ABC betűi.
Wifi csatorna: 2
saját drivert használok. (Van más is?)
A tablet, Mobilok simán mennek gond nélkül...
Köszi a segítséget. (ha kell szívesen csatolok router beállításokat is!) -
-
muranyig
tag
Sziasztok,
Cisco EPC3925 routerem van (Telekom adta), minden rendesen ment vele, egészen addig, míg a laptomat le nem cseréltem egy újra. (Ugyanaz a típus, de új hw, gari stb...). Innentől kezdve, úgy, hogy a router beállításokat nem változtattam meg, néha (2perc, 5 perc...) ledob a wifiről. A laptopon kikapcsolom a wifit, és egyből be is kapcsolom, utána megint megy.... Ez nagyon idegesítő. Laptopot elvittem szervízbe, de azt mondták, hogy semmi baja....
Segítsetek, hogy szerintetek mi lehet a gond, mert konkrétan fogalmam sincs....
Köszi!!!! -
stigma
addikt
válasz
Intruder2k5 #4425 üzenetére
Más gépen meg tudom mérni, HTPC-n ubuntu van, onnan is pingelek egyet.
Jelen felállás szerint sok gép van nálunk, de jelen esetben 2 db régebbi laptop az ami a 2.4GHZ-s EP3925-ös routerre csatlakozik jelenleg.
Felállás az alábbi, mik is csatlakoznak a routerre:
Trendnet: közül 1 asztali + 1 HTPC + TV + IPTV modemje + 2 telefon
EP3925: 2db régi laptop + 2 telefonA mérté értékekkor épp néztem hogy csak az én asztali gépem csatlakozott az EP3925-ös hálózatra.
Ha telefonon (oneplus One) EP3925-ös routerre csatlakozva a wifin 10 mérés átlaga az alábbi:
EP3935-ös routert pingeltem melynek 192.167.0.1 aaz IP-címe: 5ms-tól 65ms-ig terjed a mérés és 1 helyen 605ms-os értéket kaptam.
Wifi-n pingeltem Ping Total- alkalmazással.Ubuntu-s gép pingelés úgy megfelelő ha ssh-n belépek az asztali gépen és pingelek egyet?
Mert így tettem és itt is 12-14ms-os pingek voltak, de minden 10. mérésnél 1700ms-os értékeket mutat ott is.
-
Szia!
Ha a képen látható értékeket közvetlenül a 3925-re, kábelen csatlakozva mérted, akkor nem hiszem, hogy egy bármilyen módon közbeiktatott router ezen javíthatna. Itt más gond lesz, vagy koax hálózati probléma, vagy a kliens a hunyó. Más géppel nincs lehetőséged kipróbálni?
Esetleg a CISCO-t pingelve nem jelentkeznek ugyanilyen kiugrások?
-
stigma
addikt
válasz
Gubek-Einste #4420 üzenetére
EP3925--ös modem+routerbe kábelen ezeket az értékeket produkálja:
Itt mint látható hasonlóak a pingek (~12ms), és kb ilyeneket szokott dobálni minden 10dik mérésnél, hogy (1174ms,2100ms,1800ms).
Erre valakinek valami ötlete?
Amit az EP3925-ös routeren beül állítottam az alábbi
- Wifi-t bekapcsoltam + titkosítás
- routernek a google-s DNS címet magadtam(8.8.8.8,8.8.4.4)
- Pár portot átengedek a ami szükséges(torrent + FTP)Valakinek valami ötlete?
Esetleg próbálkozzak inkább olyannal is, hogy EP3529 és Trendnet routert nem Bridge módba kötöm össze, hanem WAN porton keresztül, DHCP-t bekapcsolom és és mondjuk a fix eszközök MAC címét a trendnet routerben állítok be?
-
stigma
addikt
válasz
bupemko #4422 üzenetére
Nekem lassan 3 éves a routerem, kezdetben úgyanígy a Trendnet AC1750-es routerrel használtam, de lassan ez a megszakad a net, pingek az egekbe ugrálnak közel 6-7 hónappja van.
Most meguntam, megprbóbálom megcsinálni az alapján amit mondtok, ha nem jó bejelentem a T-homenál.
Eddigi 30/5-ön problémamentesen men.
amióta IPTV-re váltottam azóta szarakodik, pedig ott is van olyan lehetőség ahogy a box hátulját néztem , hogy LAN portok + Wifi támogatás.
Illetve mikor T-nél voltam és váltottam IPr-re azt mondák majd jön egy szerelő és elviszi az EP3925-ös oróroutert mert felesleges lesz topológia váltás miatt. Ez nem történt meg. -
bupemko
senior tag
Nekem is hasonló, de kicsit jobbak a dB értékek (45 közeli). Én azt vettem észre, hogy VoIP hívásoknál csak az egyik irányban dob el csomagokat, ezért van, hogy engem nem hallanak (én végig tisztán hallom a másik oldalt). Nagy vihar után áramszünet hatására volt, hogy nem volt probléma pár napig, utána mindig visszajött. Én átszoktam LTE/visszahívós VoIP-ra, T párszor volt kinn, próbálták javítani, de nem sikerült.
-
wmati
addikt
Van más hiba is ezzel a vonallal + EPC3925 alsó hangon 4-5 éves simán csere érett már.
-
-
stigma
addikt
válasz
Gubek-Einste #4418 üzenetére
Kábelen vagyok sajnos.
A Cisco router LAN portjából jön a kábel a Trendner routerm LAn portjába, Trendnet van Bridbe módban, DHCP kikap a Trendnet routerben, Cisco-ban bekapcsolva van.
Eez az eredmények kábelen mértek, Trednet LAN portjába van bedugva az asztali gépem amiről készítetem a ping-hez szükséges screnshopt-ot.
Simán a Cisco routerbe még nem dugtam bele, holnap kipróbálom majd.Pinge-t hagyom de mint látod van úgy hogy más laptopok melyek a Cisco-ra vannak csatlakozva netet vesztenek és nem jön be az oldal, mintha kapcsolat szakadna pár másodperc erejéig.
-
Kábelen vagy wifi méred ezt az eredményt?
A jelszintetek elég a határon vannak de még belefér.
Ha a Cisco bridged módban van akkor a saját router-en miért van kikapcsolva a DHCP?
A saját router nélkül is ez az eredmény?
Pinggel nem fognak foglalkozni így kár is bejelenteni. -
stigma
addikt
Sziasztok!
T-nél vagyok, Cisco EPC3925 modem + routerem van egyben, 50mbit/5-ös feltétés amivel elégedett vagyok, de a router úgy érzem egy kalap szar.(már bocsánat a kifejezésért)
A Cisco router bridgde módban össze van kötve egy Trendnet AC1750-es routerrel, Trendner routerben DHCP letiltva.Pingek jónak tűnnek (~12ms), de sokszor észrevettem hogy iszonyatosan magasak vagy épp szakadnak (lásd 1. kép)
Olyat is tapasztaltam hogy 10-12-es pingek vannak 10-es léptékekben, majd a 11. mérésre~2000-es pingek vannak.(letöltés ilyenkor ki van kapcsolva)Cisco EPC3925 képe ezt dobja belépéskor:
Ezenfelül minden gépen a DNS címének a Google alap van beállítva (8.8.8.8,8.8.4.4), ileltve Cisco EPC3925 routerbe is ezt állítottam be.
Érdemes Z-hez betelefonálni és router cserét kérni, mert részemről ez a router válalhatatlan.
Azon is gondolkodtam 2 napig pingelek, kimentem a T-homenak és elküdlöm hogy oldják meg a problémát.Ha valakinek bármi ötlete is van mivel oldható meg a probléma nyugodtan írjátok meg.
Segítséget előre is köszönöm! -
bupemko
senior tag
válasz
conexke #4414 üzenetére
Elég fapados az állítási lehetőség az én Telekomos egységemnél, de nem volt nehéz beállítani. Meg tudod adni a kezdő számot (én ezt módosítottam .10-ről .100-ra), meg hogy meddig ossza, én ezt levettem 50-re).
Statikus IP-ket én így 2-99-ig használok (.1-en van a kábelmodem/router), illetve .150-254-ig.Nekem most olyan bajom volt, hogy DHCP egyáltalán nem működött, aztán meg pár restart meg mókolás után már a switch portok se mentek, csak wifi-n tudtam csatlakozni.
Factory reset lett a megoldás, ez visszahozta a switch-et. Szerelő szerint kiszáradnak benne a kondik ha nem szellőzik megfelelően (fektetve van vagy zsúfolt helyen). Mostanában Telekom valami Surecom kábelmodemet ad cserébe, annyival talán jobb, hogy ez már nem csak 2,4-es wifi-t tud, hanem 5-öset is. Egyelőre nem kértem a cserét, factory r es visszahozta, azóta jól működik (kopp-kopp). Ha megint elkezd szórakozni, akkor kérek cserét.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Már jártam itt korábban, amikor is segítségetekkel sikeresen be tudtam állítani a helyi hálózatom.
A következő a probléma: mióta beállítottam a dolgokat a fő telekomos IPTV vevő egység elég sűrűn nem hajlandó elindulni. Nem tud kapcsolódni a hálózathoz, mivel nem kap IP címet. Minden más tökéletesen működik. A hálózaton három darab IPTV vevő egység van, a két alegység problémamentesen üzemel.
Berakok ide két képet miként van beállítva a két router.
Nem vagyok nagy szakértője a témának, így tanácstalan vagyok mit kellene csinálni. Szerintem IP cím ütközés lehet és azért nem tud csatlakozni a fő egység. De akkor meg miért megy egy ideig? Egy-egy modemrestart meg szokta oldani a problémát.
-
conexke
tag
Vagy is hatha ezzel majd mukodni fog
-
conexke
tag
Mukodik mar latom mindent csinal van egy olyan hogy enable acces point mobe
-
-
conexke
tag
Ha bele dugom a routerbe mar nem vilagit
-
conexke
tag
válasz
Intruder2k5 #4406 üzenetére
ha szimplan gepbe van dugva a cisco askkor az enthernet villok csak
-
-
conexke
tag
válasz
Intruder2k5 #4403 üzenetére
Meg csinaltam es semmi nem tortenik
-
válasz
conexke #4402 üzenetére
Szia!
Reset-eld le, hátulján a reset gombbal, áram alatt 10,mp-ig, és kész. Kábelnethez nincsenek azonosító adatok, csak felcsatlakozik a HGW, és kell működnie.
Telekom-os 3925-nek az alap LAN IP címe ha jól tudom 192.168.0.1, a D-LINK esetében ez mi? Ha szintén 192.168.0.x tartományban van, akkor mielőtt rákötöd a CISCO-ra, változtasd meg 192.168.1.1-re.
-
conexke
tag
Sziasztok egy gyors kerdes van egy thome cisco epc3925os iptv router es ra akarok kotni egy dir600as dlinket elment a net es ujbol inditasnal mindent elfelejtett a router es sehhogyse birom vissza alitani kellene egy kis segitseg elore is köszike
-
Canela88
újonc
válasz
Gubek-Einste #4400 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor így fogunk tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Formula-1
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest