Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Üdv!
Nekem 10/1-es Chellom van, elvileg ez a silver ( ahol már elvileg 2mbit a feltöltés, na mindegy)... 1 éve köttetük be és most nézem a szerződést, ami határozatlan időre szól.
Szeretném lemondani, csak attól félek hogy a kábeltv ára felugrik. Mert most 2700ft körül fizetünk a bronze csomagra. De mielött nem volt chellonk akkor ez az összeg majdnem 5ezer körül volt. Nem tudja valaki hogy hogy van ez, ha lemondom a netet? Mert a kábeltv kellene, de nem 5ezerért. -
Relisys
senior tag
válasz
Sirandrish #5436 üzenetére
Felraktam 1et. Valami 2005-öset de még mindig nem jo.
-
Relisys
senior tag
válasz
Sirandrish #5432 üzenetére
Én nem telepítettem fel ilyet. Leeht azt kéne?
Esetleg egy linket ahonnan letudnám tölteni?
-
Relisys
senior tag
Próbálom én is ezt a Deluge-t de ilyen hibát ír ki:
[link]
nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Relisys
senior tag
A chello extreme ugye úgy van hirdetve hogy 5db email cím és 25db alias.
Na most ez a 25db alias-t ezt hogy kell érteni? Minden email-hez 5 alias?
Mert amikor én belépek az adminisztrációs oldalra akkor csak a fő azaz az előfizetői emailhez tudok adni 5aliast és akkor a maradok 20? Nem nagyon értem akkor... -
Relisys
senior tag
Értem. De azért írhatna valaki Székesfehérvári Chellos hogy nála mi a helyzet a torrentezéssel.
-
Relisys
senior tag
Ja még annyi hogy most hogy is van ez a torrentes dolog meg a dc? korlátozzák? Valaki azt mondta hogy este 10 után jo. Délután próbáltam de nagyon lassu volt.
-
Relisys
senior tag
Hello!
Ma kötötték be nekünk a chellot és probáltam belépni a chello oldalán az adminisztrációs részre, hogy létrehozzak email címeket. Na most nem enged be a kapott felhasználó/jelszó párossal. Az lenne a kérdésem hogy az előfizetői email cím jelszava az megegyezik a chello rendes jelszavával? Mert az emaileket le tudom kérni levelezőprogi segitségével és akkor ez kizárná azt hogy a jelszo nem jo az admin oldalra. Vagy lehet hogy csak átmeneti hiba van és azért nem enged be?
Aktív témák
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest