- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
Aktív témák
-
corlagon
senior tag
válasz
Pimpa28 #3533 üzenetére
Packet-vizsgalattal lehet szurni a torrentes forgalmat, ez ellen titkositassal lehet vedekezni (protocol encryption), erre az ISP max letiltja a titkositott atvitelt, sokat nem tehet.
Nem hiszem h tudatos p2p korlatozas lenne, sztem a hirtelen kapacitasbovites kicsit orrbavagta a halozatot, par het/honap kell a BAU-hoz. -
-
corlagon
senior tag
14.ker Zuglo, Chello Plus
Pinging bix.hu [193.239.149.1] with 32 bytes of data:
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=9ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=7ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=9ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=7ms TTL=59
Folfele 118k, lefele 708k a max, stabilan (ftp-n mertem)
[Szerkesztve] -
-
corlagon
senior tag
Ez így 2007-ben a felhasználók egy jelentős része számára teljesen elfogadhatatlan.
csak a hardcore fps gamereknek, akik a chellosok kb. 1%-a
Lesz bármiféle eljárás a ping javítására, mondjuk a sávszél csökkentése mellet vagy ilyesmi?
Sztem biztosan - most hogy a pingek karara novelik a savszelt, kovetkezo lepesnek logikus hogy csokkentsek a savszelt, hogy javulhassanak a pingek -
corlagon
senior tag
ASZF valtozast jelentene, amit 1 honappal elotte ki kell tenni a a weboldalra, a forumokban shabba es jerry is irta, hogy nem tud ilyenrol stb.
Q1-ben a DSL sebessegben majdnem behozza a chellot, logikusnak latszik h valaszul az UPC vagy teljesen leveszi a korlatot a nagy csomagokrol, vagy +2-3k-ert levehetove teszi. Ezt alaposan elo kell kesziteni, reklamkampany, csomagok ujraarazasa, keves erre az 5 munkanap januar 1-ig. -
corlagon
senior tag
válasz
Littletiger #445 üzenetére
Aki már rég átlépte, annak szépen feloldják, aki meg vigyázott, és csak az utolsó két munkanap valamelyikén lépi át, azt jól lekorlátozzák és nem is oldják fel?
még egyszer, érzéssel
1. Aki hó közben átlépi, annak a sebességét leviszik 10%-ra. Elsején ezt a sebességkorlátot feloldják és nullázódik a forgalom is.
2. Akit hó közben nem korlátoztak le, azt a hónap utolsó munkanapjától a hó végéig (általában) már nem fogják, akármennyit is forgalmaz. Elsején csak számláló nulláz le.
Az 1.-t a szerződésben elfogadtad, két értesítést kapsz róla, ne reklamálj ha megtörténik. Néha elfelejtik resetelni a modemet, és túlmegyünk a forgalomkorláton, örüljönk neki.
A 2. az UPC nemhivatalos szokása, nem vállalták sehol, csak warez oldalakon szerepel leírva mint népi megfigyelés. -
-
corlagon
senior tag
Lecsekkoltam a savszel emelest normalis szervereken: a Plus nalam 709k/114k maximumot tart stabilan, elotte olyan 590k/61k volt.
-
corlagon
senior tag
Ha felfele valtasz vagy classicot hosszabbitod meg ujabb 1 v 2 ev huseggel, akkor azt fizeted, minusz 1 honap.
Jo h itt: [link] sztem felcsereltek a 2007/2008 dijat (hosszabb husegnel magasabb a havidij)
Egyebkent nagyon kaotikus ez a chello honlap, szerencsetlen a navigalas...
Mondjuk ez azert gaz, mert ha plust hosszabbitok, vagy lemegyek classicra, akkor nem kapom meg az 1 honapot
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Ha lekorlatoznak honap kozben, csak 1-en 0.00-kor oldjak fel - jo, most 1 nappal elobb, oruljunk neki. Akkor indul az uj havi szamlalo is nullarol.
Az utolso 2 munkanapon mar nem szoktak lekorlatozni, barmennyit is forgalmazol, de ez gondolom csak iratlan belso szabaly vagy inkabb szokas, szerzodesekben stb. persze nem szerepel. Ajandek az usereknek. Lehet h az operator nem talalt kavet reggel, aztan bevagta a korlatot, nem tom. -
corlagon
senior tag
Jah most neztem h erdemes-e maradni a plusznal, ha 1 evet hosszabbitok, 1 honap jutalommal 15.6k a plus, 9.6 a classic, azert az 6 rugo havonta... Nem hiszem h bevallalom, bar az a 1M upload jol hangzik.
shev7: Eskuszom nem ertelek, pont az a kisebb a savszel a korlat maga. -
corlagon
senior tag
28a utan nem lehet felrakni korlatot
Ezt nem vágom. Korlát mindenkinél van mindig, 30/60 giga, de az utolsó 2 munkanapon már nem korlátoznak le, ha túlléped (bár a lentiek szerint ez sem igaz mindig).
Egyébként jelentem nálam éjjel 3-4 között ünnepélyesen helyreállt az 5 MB
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Nekem egy időben 24/7-ben ment a gépem, és volt olyan, h neteztem + töltöttem, egyszer csak bevillant a modem, 5-6 mp-re megszakadt a kapcsolat, és már 512/64-el épült fel újra. Mondjuk ez Thompson modem, jerry asszem azt írta h Motorolákat nem lehet online paranccsal újraindítani.
ekkor veszik le a korlatot, arrol nem szolt semmit, hogy innentol nem korlatoznak le
Ez sztem speciel ugyanazt jelenti
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Nah lekorlatoztak végül engem is augusztusban. 184 gigánál... pofátlanság
Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest