Új hozzászólás Aktív témák
-
szenny
csendes tag
Sziasztok!
A CMOS tisztítós dologhoz szeretnék hozzászólni!
Konkrétan a szétszedéses tisztításhoz!
Igazatok van tényleg hozzá lehet férni szinte 100%-osan előlről a képérzékelőhöz és egy ilyen 2500 ft-os léglefúvásos tisztítás alkalmával szinte tökéletesre lehet tisztítani a CMOST!!!
A szétszedéses tisztítás az akkor játszik ha már a por a szűrő mögött van! (mert csodák nincsenek por, meg van) Szóval kenegethetitek akármivel a szenzort, hogy tiszta legyen ha mögé ment a por....További szép estét! -
szenny
csendes tag
Rendben! Az apró részleteken már télleg felesleges vitatkozni,hogy mi hol van a boltban és miért nincsenek a dolgok abc-és növekvő sorrendben...
Amúgymeg ha már szervízbe "kell" vinni a cuccot az már jó nem lehet. Legyen az akármilyen szervíz. Szerintem a lényeg,hogy garanciát válaljanak az általuk végzett javításra (nem az ingyenesre) és jól müködjön, hamár javították... Gondolom jól lehúzhattak vagy neked nem megfelelően javítottak hamár ilyen rossz véleménnyel vagy a cégről... -
szenny
csendes tag
Alapból a valótlan álítás szúrt szemet...mellesleg mindenki olyan gépet és akkora értéket ír amekkorát akar ki néz utánna...nem is ez a lényeg hanem, hogy ne állíts olyat ami nem úgy van...Üveglap,papírdoboz,linóleum stb...Az ilyen hozzászólásokat olvasva tényleg elmegy az ember kedve a szervíztől pedig az valójában nem is úgy van... Lehet télleg a parlamentbe kéne a szervínek költöznie!
-
szenny
csendes tag
Csak annyit tennék hozzá D.tomi,hogy nem szép dolog a gladiátorokat belekeverni (mindenhol vannak). Az már messziről szúrja viszont a szememet,hogy olyan dolgokat írtál a bolt felszereltségéről ami kb 1évvel ezelőtt votl...Néha énis járok arrafelé és nem csip-csup 4gurigányi csucssal... És volt,hogy még "celeb"-et is láttam.
Szóval ha ők nem féltek kiszállni az autóból és rögtön sírni a fórumba akkor gondolom nem is lehetett olyan szörnyű.Mellesleg akkor ha legközelebb neked is a boltfelé vinne az utad ne oda menj ahova "2hete" mert onnan már 1éve elköltözött a bolt. (tapasztalat)
Üdv minden kedves forumozónak! -
szenny
csendes tag
Sziasztok!
Ismi szerintem a koszos,retkes,szenny gépekre gondolt amit netalántán a SZAKEMBER tulaj szétberhált otthon vagy csak szimplán a kutya szájából rángatta ki....(magyarország a 10millo müszerész országa)Ezek az emberek verik szerintem a legjobban az asztalt mikor kapnak 1 szép árajánlatot... (mellesleg jogosan) A gyári elismert ccd-hibával addig semmi probléma nem lenne ha nem lennének ilyen odva buherált gépek! Remélem nem gázoltam senkinek a lelkivilágába a nézőpontommal.... Mellesleg nekem is volt ccd-hibás gépem és nagyon korrektül megjavították.
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest