Hirdetés
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #8046 üzenetére
Rengeteg csaló van Legdurvább pont a legelső köröm volt a szezonban, HC-n, egy tag aimbottal 86:3 - at lőtt, fél perc alatt DOM-on, és ledobta a nuke-t... De csomó kör van, hogy pl. TTV-sek lőnek 3x annyit, mint bárki más, állandó jelenség, hogy a map végéről pisztollyal 1 hit, stb. A Tier 1 sokkal jobb volt amúgyis. Szerintem felbátorodtak a csalók eléggé, mondhatni lehetetlen kempelni, mert mindig vannak ügyesek, akik BÁRHOL ellőnek, hiába megy oda az ember, ahol a madár se jár. De ez közvetlen az új seasonnal jött, mintha most mivel újra grind van, sokan bátrabban nyúlnának eszközökhöz, főleghogy dupla xp se jött hétvégére, kell villantani a szintet vagy nem tudom. Sok top1-et szereztem pl. tegnap is, nem megy olyan rosszul, bár inkább objektíva+streakkal, nem is úgy bosszant, hogy rosszul megy, DE pl. mindig van valaki, aki elrontja a 3.killemet,hiába húzódok el+killcam sincs HC-n
Egyébként jók az új mapok, én nem bétáztam, így 2 új map+hogy HC lett, és csináltak playlistet...
Igaz gáz, hogy nekem Shipmentet a 3 nap alatt, 1x se dobott be, mintha nem lenne a rotában se HC-n, Shoot house volt vagy 5x.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest