-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #11215 üzenetére
S6 összes bundle csomagja, és hogy mikor jönnek.
Inarus sajnos instant vétel, de még szemezek a Sardukar pakkal is.
DOOM csomag tetszett volna még, csak nem a 2016-os verzió cuccai jönnek, hanem a retró első részé (érdekesen is fest azzal a low framerate animációval )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #11215 üzenetére
Szeptember 27-re írták, de még én sem láttam bent.
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #11144 üzenetére
Ugyanez megvolt tegnap Shipmenten is. Mint az őrült, úgy adogadta az XP-t. 1020-ról, pikk-pakk elértem az 1050-es szintet. A BP is ugyanilyen gyorsan haladt. Viszont Classic 6vs6 multiban ugyanez felejtős. A gondom csak az ("gond" erős idézőjelben, mert alapvetően lexarom), hogy bármelyik más játékmódnál jobban kedvelem. S ha szintet szeretnék lépni, szépen el is felejthetem. Ez szándékos lépés, úgy gondolom. Így szeretnének leszoktatni, módszeresen de biztosan a Classic multiplayerről. Tóduljon a nép a Warzone-ba. Szvsz.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Spizzi
tag
válasz Szellem. #11144 üzenetére
Ezt én is megfigyeltem, hogy amikor pl. szezon start van és az első 2-3 hétben mikor jobban megnyomom a játékot és napi szinten el van indítva akkor a hagyományos prestige szintek mintha lassabban mennének felfelé játszott időarányosan mint amikor már csak 10-15 nap van hátra belőle és 2 naponta lépek csak be pár körre.
Az pedig, hogy a WZ/Plunder/DMZ több XP-t ad a BP-hez meg a Prestige-hez is nekem sem szimpatikus, konkrétan ha nem lenne olyan mákom, hogy tetszik a DMZ akkor szerintem egy szezon se lett volna befejezve tavaly október óta, úgy hogy csak a sima classic multit nyomom TDM, SD, Cyber Attack.
Azt azért remélem, hogy az MWIII-ban picit korrigálnak a fejlődési sebességeken és a fizetős multi nem úgy lesz kezelve mint egy fekélyes seb. Ha véletlen mégis akkor most is lesz személy szerint nekem egy kiskapu mint ami most a DMZ volt... szerintem tuti favorit lesz nálam az open world zombi, alapból imádtam mindig is a zombi módot de így DMZ-szerű openworld-be pedig pláne. És mint tudjuk már időtlen idők óta a zombi a codokban a legjobb XP farm, mert zombinként ad annyi XP-t az ölésért mintha egy rendes hús-vér enemy player lenne, a többi, openworld jellegéből adódó számtalan felvehető mellékküldetésről nem is beszélve.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
nutella1
őstag
-
-
nutella1
őstag
-
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #11028 üzenetére
A saját killstreak-edbe is véletlenül kezd el bespawnoltatni. Múltkor 3 ember halt meg a bombázásomba, csak mind a 3 én voltam. Pedig a pálya másik végére kértem. Lehet, hogy a lézerrel nem csak a bombázás helyét jelöltem ki, hanem azt is, hogy ott akarok újraéledni.
-
Vikus
tag
válasz Szellem. #10981 üzenetére
Én úgy vettem észre, ebben a szezonban progression-höz adtak hozzá plusz "bónuszt". (Menüben mutatja is) Vagyis eléred pl. 900-at, 950-et, 1000-et. Ahogy ugrasz a kövi szintre hozzád dob BP tokent. Nekem legalábbis minden 50 szint után adta a 15/30/45 perces és 1 órásat. Mindegyikből egyet. Ha erről a BP-tokenekről beszéltek legalábbis.
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10957 üzenetére
Ki hogyan szereti, ahogy már javasoltak a fórumtársak is pár módszert. A Shipment alapvetően jó az ilyesmire, mert kis területen sok az ellenfél, tehát gyakran lehet killeket szerezi. A fenti módszerrel (pl akimbo X13) valóban jó eséllyel be lehet gyűjteni a fejeseket is, de akár a point bléank vadászatra is remek.
Én magam inkább a céllövészetet szeretem, jellemzően a .50 GS -t szoktam felpimpelni ehhez, most is ezt tettem és HC pályákon (most épp nem Shipment) viszonylag gyorsan begyűjtöttem a 15 fejest. A csákány feloldást Core Shipmenten csináltam meg, az SMG hipfire pedig HC Shipmenten lett abszolválva. Nekem így adta tegnap leginkább.
#10955BioNiCMaN: Kipróbálni biztosan kipróbálom, de az új játékig már nem nagyon akarot skineket oldogatni, kicsit besokkaltam már tőle Persze aztán lehet, hogy mégis... -
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10952 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy a sub -hoz a többinek is meg kell lenni.
A csákánynál és a pisztolynál csak a 15 - 15 kill van feltüntetve, de a Lachnmannál a 30 hipfire kill mellett ott van ez is, mint feltétel: "Earn all sector rewards" Vagyis az adott szektor (E0) minden jutalmát, így az új csákányt és az ú pisztolyt is fel kell oldani hozzá, nem elég a 30 csípőlövéses kill.
De vannak itt, akik már feloldották, remélhetőleg tisztázzák, tényleg így van -e.
Én már ha fel is oldom, nem biztos, hogy ki aklkarom őket is orionozni - elég volt már az eddigi összes, most már játszani szeretnék a saját kedvenc fegyóimal és a saját tempómban#10951Linem:
Ez így van, ez is egyfajta függőség.
Egyébként én pont nem vettem magamra, kissé visszafogni talán, de letenni nem tervezem a szériát Így nálam nyilván nem kérdés, hogy megveszem -e a következő részt - értelemszerűen meg. Max nem játszom vele, ha nagyon nem tetszik, ahogy a sorozat nem egy részével megtörtént már. Nem véletlenül toltam 2019 -ig az MW 2 multiját - a köztes részek nem ütötték meg az ingerküszöböm, ahogy a CW és a Vanguard sem. (azok is megvannak, de a CW -vel talán ha pár óra játék volt, a Vanguard multiban pedig még ennyi sincs.)[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #10916 üzenetére
Korábban én ide nem voltam beregisztrálva, csak az Amazonra. De ott már évekkel korábban. Lehet az számított valamit, mielőtt ide regeltem volna, fogalmam nincs, de nekem engedte behúzni. Viszont nekem nagyobb problémám, hogy nem indul a játék.
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #10627 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert eddig 4 napot játszottam én is esténként, úgy 2-3 órákat, de a BP csak 12%-on áll, és csak a 873-as szintet karcoltam még meg. Jah, hogy noob? Nincsenek tokenjeim és nem veszek Blackcell-t. Ezért a felhozatalért nem tömködöm a zsebét ezeknek a nyomorékoknak. Ezer bocsánat.
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10601 üzenetére
A célszemély olyankor is te vagy, más kérdés, hogy épp fut valahol egy meccs hozzád hasonló feláldozhatókkal az egyik oldalon, és az SBMM épp alkalmasnak ítéli a te aktuális személyes poklod céljára
De még egyszer, a kilépési kényszer az extrém szívatós helyzetekről szól, normál adok - kapok meccset nem érdemes feladni, még akkor sem, ha a csapat vaszít, és akár a saját stat is romlik pár pöttyel, mivel a kilépésnél az XP is megy a levesbe, illetve a BP sem pörög. Én sem gondolom, hogy minden vesztes meccsből ki kell lépni (nem is szoktam), de a feltűnően szivatósokat viszont nem szeretném csak azért végigjátszani, mert épp lovagnak érzem magam (nem vagyok az, az ellenfeleim a megmondhatói, a minap csak mentális problémákkal küzdőnek neveztek, ami egész enyhe a szokotthot képest ) -
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10595 üzenetére
Csak hogy tiszta legyen, én magam még sosem léptem ki csak azért, mert a "csapat" vesztésre állt. Soha nem nézem ugyanis, mit produkál a "csapat" - teszem a dolgom, foglalom a pontot, ha kell, vagy irtom az ellent. (Hahaha, és hányszor van, hogy zöld pöttyöket nézve bízom a csapatban, hogy merről vagyok fedezve, és pont onnan kapom a támadást, mert simán átengedik az ellenfelet...)
Ellenben nem egyszer kilépek akkor is, amikor a csapat nyerésre áll, de az SBMM engem épp szívat (az SBMM nem a csapatot, mindig az egyént "balanszolja").És ha az SBMM épp szívat, akkor heroikus önfeláldozásból a random csapatért csináljak magamnak egy 5 - 45 mínuszos statot egy olyan meccsben, amiben piszok szarul érzem magam, mert értéktelen noob -nak éreztet a játék, holott előtte két meccsel még minden lövéssel ellenfelet fogtam, akár röptében is?
Hát nem. Itt szigorú szabályok vannak (a magam számára) - 4, de max 5, sorozatban következő, kicsit is gyanús elhalálozás után kilépés van, nincs tovább önmagam idegesítése, mások szórakoztatása. Akárhogy is áll a "csapat".
Jelzem, ez csak és kizárólag a 2019 -es COD -ban debütált SBMM ellen kifejlesztett taktika, annak az egyenes következménye. Más, normális játékokban erre nincs szükség.No és főleg: az esés - kelésemmel nyilván nem segítem a csapatom, hanem sokkal inkább ellene dolgozom, hiszen minden halálommal egyre messzebb kerülnek a győzelemtől. Ergo a mielőbbi kilépésem a legnagyobb adható támogatás az adott helyzetben a csapatnak
#10598Linem: "Végre brutálisan jó pályákat csináltak."
Az egyik egy 2007 -es MW pálya remake -je.[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz Szellem. #10595 üzenetére
Én örülni szoktam, ha kevesen maradunk a csapatban, mert így több marad nekem.
de komolyan, az sokkal jobban idegesít, ha becélzok valakit, és állandóan kilövik előlem
TDM HC meccsen egy jó fegyverrel jöhetnek hatan is, lehet őket aprítani jó skillel.#10593 laragirl83 Nekem is nagyon tetszenek. Végre brutálisan jó pályákat csináltak. Már csak ezért a két pályáért megéri játszani. Annyira, hogy ha az MW3 elején nem lesznek számomra elfogadható kezdő pályák, akkor inkább maradok egy darabig ennél a résznél is.
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10590 üzenetére
Szerintem nem kell elviselni, mert ez nem csapatsport, hanem csupán csoportos játék.
De nem is gondolom, hogy azért lép ki bárki, mert a csapata "vesztésre áll". Eleve, milyen csapata? Nincs is csapat többnyire, csak két véletlenszerűen összeállt csoport.
Ha valaki kilép, az többnyire a személyes komfortérzet miatt van. Ha jól érzi magát a játékban, akkor marad. Ha nem érzi jól magát (mert mondjuk zsinórban hatodszor lövik hátba spawn után) akkor nem marad. Nem lovagi torna ez. Miért, kiért maradna, hacsak nem csapattársakkal jött? Utóbbi eset nyilván más, csapattársat nem hagyunk magára, de vadidegenekkel egyik játék olyan mint a másik - azt játsza szívesen az ember, amelyik szórakoztat. -
Ryoo
senior tag
válasz Szellem. #10590 üzenetére
Biztos, hogy az esetek nagy többségében az van, amit írsz. De az is igaz, hogy túl sok idő telik el, egy meccs vége és a következő meccs indítása között. Ezen is lehetne rövidíteni, vagy a meccs végén már engedhetnék a kilépést, és akkor lehet nem lépnének már ki a meccs vége előtt annyian.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #10526 üzenetére
Megkérdezheted, legutóbb például pont te:
"5 napja csak HC Shipmentet megyek. Minimum 60 killem van meccsenként. Teljesítem a feladatokat is ha éppen nem TDM van. Alig halad valamit meccsenként a fejlődés."
De most nem azért mondtam, nem kell besérülni, csak megemlítettem, hogy van gyorsabb és kényelmesebb alternatíva a BP kihúzásnak. Természetesen mindenki azt csinál, amit akar. -
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #10515 üzenetére
Igazából szerintem itt csak annyi a probléma, hogy only shipmentes estek-keltektől várjátok a megváltást.
DMZ-be megoldható 50-100K XP... 1,5 hónap a BP, szerintem 3 hét se kellett és megvolt, semmi tier skip nem volt, és XP boost-ot se használtam, megjelenés óta talán 3x lőttem el 1 órás fegyverre való duplázót, de annak se sok értelme volt. Már hetek óta csak üresbe megy az xp égetés. És nem kell érte fél napokat a játék előtt ülni. Csak azért 10K XP-t ad egy kör, ha 100.000 pénzzel jövök ki egy körből, amit annyival le lehet tudni, hogy már eleve annyival megyek be. Ha még feladatokat is csináltok, meg öltök is, főleg ha boss-t, akkor ömlik az xp.
Prestige 840 körül vagyok, anélkül, hogy valaha is érdekelt volna. Mondjuk most se érdekel a 850, mert az a ruppótlan lachman blueprint amit ad érte a játék az viccnek is rossz.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #10511 üzenetére
A 850 lényegtelen, azt folytatod... én csak 650 vagyok
Egyszerűen képtelen vagyok annyit gémelni, amit ezek elvárnak. A bp is marad 93-on,tegnap se játszottam, ma se fogok... mégcsak nem is más játék kedvéért. A bp-t is ott cseszték el, hogy kivették a 2400cp-s +20 tiert, és lett helyette a blackcell fos, pénz only.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10487 üzenetére
Jogos, én néztem be, nem csak a D20 van, még ott a Completion.
Mindegy, akkor 10 token kell még (a 300CP -hez 6), az simán megvan 3 este alatt.
Nekem most annyi nap kimaradt a szezonból, hogy épp átmentam a 750 -en, pedig az előző szezont már napokkal a vége ellőtt kimaxoltam. De ezen nem is tervezek változtatni, annyi marad célnak, hogy a "befektetett" CP -k mindig visszakerüljenek, a többi nem izgat. Sem jobban, sem rosszabbul nem fogok játszani magasabb prestige szinten
Sőt, lehet jobban hergeli némelyik presztízshuszárt, ha alacsonyabb szintű játékostól kapja a fejeseket
Lehet, hogy plunderen lehetne hozni a megfelelő számú XP -t, a 2019 -ben ott pikk - pakk ki lehetett maxolni a szinteket, de mostanában valahogy semmi hangulatom a WZ pályákhoz, maradok a multinál. Itt meg ennyire futja, ha ilyen kevés időt tolok bele
#10488Dave567: Jah, hát az folyamatosan dobja ezeket, az fps is szaladgál 110 és 144 között, pedig nagyon nem kellene a HW upgrade után. Az meg külön élmény, amikor 120 fps mellett is szaggat a kép a szerver lag miatt. Az ilyeneken meg már csak kacagok, amikor hiába nyomom a gombot, nem lő a fegyver, annyira hidegen hagynak az SBMM hülyeségei, lépek is a következő játékba, amikor észreveszem, hogy kezdi a mókát. Szórakozni járok a játékba, nem idegesíteni magam[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #10383 üzenetére
Az ember egy naiv állapotában biztos azt hinné, minél előrébb haladunk az időben, a játékipar úgy csillog épp a legfényesebben. Tehát, mindig a jelenben élné legszebb napjait. Persze ez nincs így, de ez volna normális. Aztán úgy tartják egyesek: szimpla nosztalgia. Fenéket. Kár, hogy ahhoz az állapothoz kell hozzászokni, azon dilemmázunk, hogy vajon a következő évben már megint mekkora maszlagot fognak kiadni, mennyire vernek át. Komoly, hogy a vásárló csak addig fontos, amíg ki nem fizeti a vételárat, utána meg jelentéktelen, nevetséges The Boys szösszenetekkel zsúfolják tele magát a játékot (nyilván pénzt kaptak érte). Ez a "legfontosabb", a menő, a trendi, valakik szerint. Nem értem. Nyilván az egyszerűbb verzió, így könnyen profitálni. .és még nem is fut normálisan. Kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a 2019-es Modern Warfare csak egy tévedés volt, amit nem is úgy akartak összehozni, csak véletlenül sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Szellem. #10383 üzenetére
Ez sztem azért van, mert szeptemberben jön egy spinoff a story szálba, és lassan a szezon 4 is ki jön a sorazatból. Kell nekik egy kis reklám. Egyébként, aki nem látta, annak: ez az egyik legidegbetegebb (és néha undorító) szuperhősös sorozat, amit valaha láttam. Ennek ellenére néztem persze. Biztos érdeke valakinek, hogy itt-ott megjelenjen 1-2 hős...
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #10223 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy az EA részéről ilyen Nicki Minaj-ok mikor jönnek elő pl. a Battlefield-ben vagy az EA Sports FC-ben.. Tényleg mindennek a legalja. De van rá igény, úgy látszik, jól mondod, különben nem léteznének ilyen intergalaktikus butaságok.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Szellem. #10223 üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy a Free Guy filmet erről a játékról mintázták. Egy az egyben ugyan azt csinálják mint abban a filmben. Eladják nekünk ugyan azt, új skinek, operatorok minden héten, de a játék egy játszhatatlan bugos sz@r....
#10215nutella1 Intel procikkal van gond. Afterburner monitorban látszik hogy frametime 5ms és 10ms közt folyamatosan ugrál, ezzel együtt az FPS is megállás nélkül extrém mértékekben ugrál, lemegy egészen 15FPS-re is. Nézz egy benchmarkot és látni fogod low 1st fpsből.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...