Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike69
tag
Sajnos én is úgy jártam mint ''kgyuri''. Nem adták meg a kedvezményes árat, így leléptem tőlük. Most Acteles vagyok, nem kértek sávszélmodósítási pénzt, így Net4-esbe vissza léptem 6600ft-ért. Ja és van náluk most egy ''hozd a párod'' akció, 5ezer pénzt adnak minden szerzett ügyfél után
Ha kell valakinek az ajánlóm írjon egy privit, és küldöm az adatokat.
Mégvalami, azóta megjavultak a pingjeim, és a külföldi oldalak elérése is gyorsabb lett egy hajszálal. -
Picike69
tag
Sziasztok!
Lássatok csodát 3C-ről netezek!!1 hét alatt lezajlott az egész. A net szünetem csak annyi volt, mig létre hoztam az új kapcsolatot . Ja de elötte fel kellett hívnom a 3C-t a felh. név és a jelszó miatt. Mondták is, hogy nagyon gyors volt a régi szolgáltatóm a felmondással.
Az első tapasztalatom még csak annyi, hogy korrekt a 2048\196-s kapcsolat, 1024-ről válltottam. Most örülök az ingyen hónapoknak -
Picike69
tag
Szia kgyuri!
Korrekt hozzáállás!!! Megértem a felvetésedet a listára kerülés véget, olvastam a hwsw-n, és a másik topicban is a hsz-eidet. Következetesnek kell maradni a listán már fent lévő, és majd leendő tagok miatt. Azt gondoltam(tuk) az elején, hogy sokkal többen lesznek jelentkezők, és így többször ránk kerül a sor, de ez sajna nem így történt. Annak is örülnék, ha most listán lévő emberek megkapnák a +hónapot, annyira gyér a jelentkezés. Te is jó rég óta itt vagy a PH-n, nem éri meg a vitát sem, az esetleges plusz hónap. Sajnos ''vcsabesz'' sem került fel, pedig ő is ott volt már az elejétől fogva. Ez most így jött össze. Én is máshol vadászok ügyfelekreés úgy néz ki, lesz is
Más:
Ma én is felhívtam a T-Comot, nekem már ott van a régi szolgáltatótól a megszüntetési kérelem, de a 3C-től még nem ért be. Lehet már a következő hétvégén én is 3C-ről netezek -
Picike69
tag
válasz
#47053824 #340 üzenetére
Szia!
Pedig szerintem tök logikus, és igazságos. Ez a topic csak a 3+1 hónap megszerzésére, és egy + hónap megszerzésére jó. Minden más csak veszekedést és káoszt okoz! A lényege pedig az, hogy aki itt jelentkezik szerződés kötési szándékával az kap egy hozó embert, mégpedig a soron következőt. A szerződött tag pedig felkerül a listára és ez által kis szerencsével kap majd egy + hónapot, ameddig az akció tart. Sajnos biztos lesz aki nem tudja kihasználni, az akció vége miatt. Nem lenne korrekt ha te felkerülnél a listára, ezt azzal az emberrel kellene megbeszélni akit beírtál, hogy szerezzen ő egy +hónapot.
A lista miatt igazad van, a +1 hónapot már megkapó emberek érdektelené váltak, így felesleges a listán szerepelniük. Én személy szerint ''gombibtól'' kaptam a hónapot, és amíg ő nem kap +1 hónapot addig uppolom a topicot(a kölcsön visszajár elven)
A sorrend!
mosqu!to
gombib
Latency
Lacibacsi
Ha mosqu!to és Lacibácsi között összejön a kapcsolat, akkor gombib a következő! -
Picike69
tag
válasz
lacibacsi #325 üzenetére
Szia Lacibacsi!
A Sorrend:
Merlini
b.janko
OTIS_
Crizal
Picike69
thaler2
mosqu!to
gombib
Latency
Lacibacsi
elvileg még mindig úgy van, hogy az ''akció visszavonásig'' megy a dolog.(Márc 31-ig)
Ha nem jó a lista légyszi jelezzétek!
mosqu!to a következő! Ő vele vedd fel a kapcsolatot! -
Picike69
tag
Megrendelés és szerződés
ADSL szolgáltatásunkat a ''Megrendelés és Egyedi Előfizetői Szerződés'' kitöltésével és postai beküldésével rendelhet meg. A postán érkezett szerződést lefénymásoljuk, és a másolatot általunk cégszerűen aláírva visszaküldjük Önnek. Az ügymenet gyorsítása érdekében az Ön által kitöltött szerződést el is faxolhatja nekünk az (1) 275-58-87 faxszámra, de a szerződés eredeti példányát postán mindenképp küldje el nekünk.
Idézve a honlapról! -
Picike69
tag
Ma reggel hívtak engem is a 3C-től adategyeztetés címén, rendes volt a csaj felhívta a figyelmem a sebeségmodósítás 5500Ft+Áfa díjára. Szerintem inkább a rendelés megerősítése volt a célja
Ja és a postára adásra volt még kiváncsi. Ezt ne felejtse el senki, mert csak így érvényes a szerződés!
-
Picike69
tag
Sorrend:
Merlini
b.janko
OTIS_
Crizal
Picike69
thaler2
mosqu!to
gombib
Latency
elvileg még mindig ugy van, hogy az ''akció visszavonásig'' megy a dolog.
A következő mosqu!to! Átadom a staféta botot thaler2 és mosqu!tonak, én csak este vagyok netközelben. Ez a topic a 3+1 és a +1 hónap megszerzésére hivatott, minden más csak súrlódást, és veszekedést okoz. A PH-n evvel kapcsolatos topic nyítása nem korrekt, és Moderátorok szerintem be is zárják. A +1 hónapot már megszerző tagok a topicot érdemi hsz-el próbálják upolni. -
Picike69
tag
Sorrend:
Merlini
b.janko
OTIS_
Crizal
Picike69
thaler2
mosqu!to
gombib
Supr@ ?
Latency
Ha minden simán megy mosqu!to a következő! -
Picike69
tag
Ok! Köszönöm szépen! Gratula a te +hónapodnak is.
Addig is hajrá, az akciónak még elvileg nincs vége, bár sokáig nem megy ha elindul a szerződés áradat.próbáljunk ütemesen upolni a topicot, érdemi hsz-kel, minél több embernek legyen meg a + hónap!
3C szolgáltató honlapja [link] -
Picike69
tag
Sorrend:
Merlini
b.janko
OTIS_
Crizal
Picike69
thaler2
mosqu!to
gombib
Supr@
Ha nem jó a lista légyszi jelezzétek! -
Picike69
tag
Hali!
Én jövök a sorban, szerintem.
Ha Holy nem akar felkerülni a listára akkor b. jankoé a +hónap, ez nem is lehet kérdéses, ha fel akar kerülni, már akkor sem tudunk semmit tenni, ezt majd magába elrendezi mindenki. A PH-t én hosszu távon használom, nem csak egy-két ügylet, vagy infó erejéig.
gombib küldök privátot a címmemel, nevemmel, de ha kérdésed van szivesen segítek MSN, e-mailban is!
szerk.: adataim az alsó sorban
[Szerkesztve] -
Picike69
tag
-
Picike69
tag
válasz
Mosqu!to #118 üzenetére
Szia!
1- a régi szolgáltatódnak elfaxolod a lemondást, a lényeg, hogy a ''szolgáltatásváltás'' bent legyen.
2- az új szolgáltatónak elfaxolod, és elpostázod az új szerződést (a honlapról letölthető)
Mehet egy napon a két dolog.
3- a régi szolgáltatód 8 napon belül megszünteti a kapcsolatodat, de közben meg fogod kapni az új szolgáltatótól a felh. neved, és jelszavad, amivel csinálsz egy új kapcsolatot.
Amikor a régi megszűnik evvel már csatlakozhatsz is (elvileg)
A lemondó nyilatkozatot nézd meg a mostani szolgáltatod honlapján hátha fent van [link]
Új szerződés [link]
Szóval netkimaradás elvileg 1-2 kattintás
Ha a 3C-t választod hozó embernél el ne felejtsd beríni engem adatok majd privátban -
Picike69
tag
Nem láttam semmi buktatót a szerződésbe, egy valami van amiről nem esett szó, az pedig az, hogyha szolgáltatóváltásnál nagyobb vagy kisebb sebeséget kérsz akkor van egyszeri 5500Ft+Áfa sebeség módosítási díj.
ui: a honlapon minden rajt van, csak el kell olvasni
[Szerkesztve] -
Picike69
tag
Már nincs vissza út
Elfaxoltam a T-On...nak a lemondást, és a 3C-nek a megrendelést.
Engem is lehet írni. Én b.jankot írtam. Merlini, ha már elindítotad ezt a topicot, ezt neked kellene figyelemmel kisérni, legalábbis egy jó darabig. -
Picike69
tag
Sziasztok!
Én is beszállnék ebbe a a dologba, kérnék egy nevet, lehetöleg Merlini mondja meg ki a következő. Bár jó lenne több személyes tapasztalat erről a 3C-ről, de hát valahol el kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest