Új hozzászólás Aktív témák
-
TOBY29
csendes tag
válasz
Endura69 #3481 üzenetére
„Arra kíváncsi leszek a pár xprime ügyfél megkapja e az adóigazolást mivel ez jövedelem és be kell vallani. Azt is ígérték ők számfejtik és fizetik a járulékokat. Nehogy aztán páran önadózók legyenek”
Tavaly tettem fel ezt a kérdést. Mivel jövedelemnek számít, a reklámnézegetés ezért be kell vallani. Más kérdés hogy a btel csak az előfizetési díj összegéig fizetett volna. Azt ígérte, hogy ő készíti el az adóigazolást. Elméletileg a Btel fizette volna a járulék részt és a nettó összeget írta volna jóvá. Valami ilyesmi, de én beszélnék valami könyvelővel, hogy ilyenkor mi van.
-
Deller2010
tag
válasz
Endura69 #3481 üzenetére
A nyakatekert ostoba adótörvényeken ("a havi díj,amit nem kellett kifizetni,jövedelemnek minősül" - WTF???
) ne akadj fent, a NAV-nál nem vezetnek nyilvántartást arról, hogy ki volt Xprime ügyfél és ki nem. Ezt talán még maga a Btel sem tudja.
Több milliárd Ft-tal tartozik az üzleti partnereinek, nem csoda, hogy a Telekom, a UPC, a Voda, meg mindenki más gyak. egyik napról a másikra elzavarta őket a búsba.
A részvény 61-on zárt ma... kíváncsi vagyok, a BC bukása miként hat majd a Btel-re... sok jót nem jósolok.
Mivel a Takiékon kívül senki sincs már a cégnél, kb. karácsony óta, ezért nem is igen valószínű, hogy bárki is névre szólóan fog tájékoztatni téged bármiről is a Btel részéről. Azaz a cég már kb. csak papíron, meg még egy kicsikét a BÉT-en létezik... és ennyi.
Olvass vissza itt a topikban, mondjuk kezd november 12-vel...
-
zsloti
senior tag
válasz
Endura69 #3402 üzenetére
Hát én is így jártam (29es körzet Monorierdo)
Ilyenkor mi van?
November óta nem vonják a számlákat a bankszámlámról
Szamlat se küldenek
Simán keressek más szolgáltatót a három havi számlát még utaljam át nekik?
Az a gáz hogy itt rablók szolgáltatnak csak internetet
Egy 18 mégás net 14 ezer forint
Zs -
TOBY29
csendes tag
válasz
Endura69 #3013 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat. Végigolvastam az xprime „sztorit”. Már ami a neten elérhető. Azért ment itt a parasztvakítás rendesen. Beszétek mindenről IPTV, mikrohullámú, műholdas vagy mobilinternet elérhetőségről is. Én a bemondott ügyfélszámokat is nagyon túlzónak tartom. Igaz nagyon nehéz a btel piaci részesedéséről pontos adatokat találni. Remekül titkolják. Takács azt nyilatkozta februárban „valódi értéket kell teremteni, meg kellett találnunk azt a terméket, amivel a BTel vonzóvá tud válni tömegek számára, de mindemellett nyereségesebb tud lenni. Gyakorlatilag erre született meg az Xprime.” Ha úgy gondolja, hogy ezzel valamiféle értéket termett meg is érdemi a sorsát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest