- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
netwolf
csendes tag
válasz azigazforest #1256 üzenetére
Kedves forest!
fuss! :-) nem roszzindulat, csak kérdezek, és nem azért mert minden mlm rendszer jó, mert jó, mint a piramis, ami erős alapokon áll. mint látjuk ezek az alapok nem erősek, sűrűn cserélik az alap köveket, igaz eddig nőtt a számuk. és mint szisztéma zseniális a felül lévőknek, és tudom te is lehetsz még akár elnök is, csak kérlek ne fél lábon várd ki! és hallotam eleget, hogy az amerikai nyugdíjasoknak évi 12% számolva ...1 millióból 100 milla lesz. ez volt. ők jól jártak míg a világ bele nem szakadt. lehet itt játszani veszteségre, manipulálni a piacokat, mint ahogy Soros és társai, de az nem a brókernet, hiszen az csak közvetít! persze egy jó periódusban lehet szakítani, mint a sokat emlegetett sanghai expressel(nekem is volt és van pénzem ázsiai piacokon), de azok az alapok ha nem mozogatták ki belőle a pénzt azért elég csúnyán estek. mit mondasz egy most befektetni készülőnek, tavaly áprilistól október végéig hozott 80%-ota a shanghai, és igaz, de évvégéig? 2%-ot. A legjobb alap ha olvastad tavaly 18%ot tudott, a többiről nem is érdemes beszélni. tudom itt bármikor lehet mozgatni a pénzt:-), főleg ha a tanácsadód már lelépet. hosszútávon kell gondolkozni! ha ugyanazt a pénzt megkapja a befektető, mint máshol akkor miért ne a bnetnek adja a pénzt,nem mind1. de nem is a beketetést kritizáljuk, hanem a rendszerben lévő rabszolgákat sajnáljuk, akik éhes tekintettel figyelik, hogy ők leszenk 1szer a piramis fáraói, pedig soha. A Bnet egy zseniális üzlet a kitaláloknak. de én jobban bízok egy tanácsadó cégben, akire ha szükségem van én keresem meg! és van irodája, állandó hiteles alkalmazottakkal. én döntsem el, hogy mikor akarok biztosítást kötni, mikor érzem azt, hogy itt az ideje a befőttes üvegekből kivenni a pénzt.
és barátian: meggazdagodni csak innovatív ötlettel lehet, ami másokat segít, kapnak valódi szolgáltatást, terméket, amúgy csak mások kárára lehet, mert amitől az egyik gazdag lesz, attól a másik szegény, hiszen x mennyiségű pénz esetén , ami a rendszerben van, ez nem lehet másképp. ez főleg a hirtelen meggazdagodásra igaz. még 1, ha tavaly valaki megtudta 4szerezni! a vagyonát ilyen gazdasági események tükrében, és azt realizálta is az tényleg tud valamit, mert ez feltételezi, hoyg az egészet kockáztatta, és számold ki, hogy 400%os haszonért hányszor kellett volna ki-be rakni a pénzét, úgy, hogy mindig nyer az ügyleten. ennyi pénzből adhatna állandó fizetést minden bnetesnek, hisz nekik köszönhetnek mindent. ja és oda rakhatnáa többi befektető pénzét is.
Aktív témák
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Windows 10
- iPhone topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest