Aktív témák
-
Fenyolori
csendes tag
Sziasztok!
Engem a Brokernet keresett meg tegnap előtt és ma már egy felvételi beszélgetésen is voltam. Sajnos túl gyorsan lejött, hogy itt inkább az ismerősi körömre van szükségük mint rám.
25 évig szolgáltam a rendőrségnél és ezeket a kapcsolatokat, amiket ott kiépítettem akarják maguknál kamatoztatni.
Amikor megkérdeztem, hogy egy külföldi és egy magyar jogi diplomával szerintük talpalni fogok, hogy felkutassak egy-két ügyfelet, akkor a "diploma gőggel " vágtak vissza. Aki ismer tudja, hogy nem vágok fel rá, de inkább szeretek a magam ura lenni, nem pedig holmi MLM rendszerben mások zsebét tömni.
Még azzal is ámítgattak, hogy rögtön vezetői képzést kapok és - itt jön a csavar- majd ők beszerveznek nekem embereket akiket irányítanom kell. Hö-hö.A cégnél 17 évig voltam vezető beosztásban tudom mi kell ahhoz, hogy tényleg vezetni tudjam őket. Ennél s cégnél ilyen téren sem tapasztalatom, sem affinitásom nincs.
Van olyan volt kollégám akit meggyőztek. Várom a visszajelzéseiket, mikorra lesznek milliomosok.Kívánom, hogy sikerüljön nekik.
Az iphone-t meg a kocsit nekem is elsütötte aki felvételiztetett, de amikor nem reagáltam rá, sőt megmutattam a pda-mat, inkább elhallgatott.Most várják a visszajelzésemet, mondtam még gondolkodom. Azonban akárhogy is gondolkodom, arra a megállapításra jutok, hogy nem akarom a saját munkámmal mások zsebeit tömködni. Inkább saját zsebre játszom.
Aktív témák
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest