Aktív témák

• Fenyolori

csendes tag

Sziasztok!

Engem a Brokernet keresett meg tegnap előtt és ma már egy felvételi beszélgetésen is voltam. Sajnos túl gyorsan lejött, hogy itt inkább az ismerősi körömre van szükségük mint rám.
    25 évig szolgáltam a rendőrségnél és ezeket a kapcsolatokat, amiket ott kiépítettem akarják maguknál kamatoztatni.
    Amikor megkérdeztem, hogy egy külföldi és egy magyar jogi diplomával szerintük talpalni fogok, hogy felkutassak egy-két ügyfelet, akkor a "diploma gőggel " vágtak vissza. Aki ismer tudja, hogy nem vágok fel rá, de inkább szeretek a magam ura lenni, nem pedig holmi MLM rendszerben mások zsebét tömni.
    Még azzal is ámítgattak, hogy rögtön vezetői képzést kapok és - itt jön a csavar- majd ők beszerveznek nekem embereket akiket irányítanom kell. Hö-hö.

A cégnél 17 évig voltam vezető beosztásban tudom mi kell ahhoz, hogy tényleg vezetni tudjam őket. Ennél s cégnél ilyen téren sem tapasztalatom, sem affinitásom nincs.
    Van olyan volt kollégám akit meggyőztek. Várom a visszajelzéseiket, mikorra lesznek milliomosok. :DD Kívánom, hogy sikerüljön nekik.
    Az iphone-t meg a kocsit nekem is elsütötte aki felvételiztetett, de amikor nem reagáltam rá, sőt megmutattam a pda-mat, inkább elhallgatott.

Most várják a visszajelzésemet, mondtam még gondolkodom. Azonban akárhogy is gondolkodom, arra a megállapításra jutok, hogy nem akarom a saját munkámmal mások zsebeit tömködni. Inkább saját zsebre játszom.

Az élet egy nemi úton terjedő fertőzés, amelynek a halálozási aránya 100%

Aktív témák