Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas1982.1
tag
válasz KAMELOT #61008 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Ja tudom hogy humbuk az egész de az egyszeri emberek most is azzal jönnek, hogy “hát mondták a tévében hogy ezt betiltják, németbe ezzel már nem is mehetek ki jövöre”. Fél éve nem tudom eladni emiatt a kocsit, pedig ár alatt tettem ki.
cOxeR azokban az M utótagú, elég nagy módosításokat kapott verzió van sajnos. Ezért félek, ha az alapverzió olyan jó volt, akkor a “nagytestüek” miért kaptak ennyi változtatást? A 2020-tól jött 6-osban is az van már.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
B58B30 (640i) vs B57D30 (630d). Azonos ár, azonos felszereltség. 2018-as autók. Eddig tartottam, hogy modern, nagy BMW-böl csak dízelest, de manapság a nagy ellenhadjárat, eladhatatlanság miatt nem biztos, hogy ennyi pénzt tennék egy üldözött motortípusba. “Csakazelektromoshibrid” megy most nagyon. Éves futás 12-15 ezer km, jelenleg 50% pálya 50% autóút/város. Benzinárat ne nézzük a képletbe, ha úgy van inkább tankolok többet mint hogy 4 év múlva ne tudjam eladni csak “2 milláért átveszem fönök” embernek.
Milyenek ezek a benzinmotorok manapság? Mennyire problémásak? Mennyivel drágább a karbantartása mint a dízelnek? Napi szinten járnék a kocsival, nem lenne jó szervizbe járkálni.[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
válasz molnarpeter #57387 üzenetére
A szerelő izzócserénél eltörte a socketet, újat kellett vennem. Most derült, hogy a párásodás oka az utóbbi időben az volt hogy a gumi nem került vissza.
-
Tamas1982.1
tag
12 nem vészes, én 24-ért láttam csak gyárit. A socket eredeti, új, azért kellene csak eredeti gumi, de már külön nem árulják csak egyben.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
Bontó van Budapesten ahol 3GT is van?
63217366072 számú hátsó lámpa foglalatba való tömítő gumit keresnék. Sajnos rendelni csak egyben lehet, így bontottat keresnék.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok! Van itt valakinek bimmercodeja aki tudna majd nekem jövő hét végefelé segiteni LED DRL-t (halogén lámpa) beprogramozni? Buda környéke (11) lenne a legjobb, de Pestre is ár tudok menni.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
318d-be (N47) mehet Motul 8100 motorolaj és Motul 5.1 fékolaj? Szűrőkből (lég, utastér, olaj) melyik márka ami jó? Mann esetleg? Üzemanyagszűrőt kell cserélni bármikor? Szerelő ismerősöm szerint ezekben élethosszig jó, azt nem kell piszkálni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest