Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Linux Mint
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Zyxel NAS326
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
válasz MPowerPH #6755 üzenetére
Bocs nem akartam rossz érzést okozni, remélem jól aludtál azért. Ám visszakaptam.
Tegnap úgy keltem fel, hogy nem aludtam. Olyan hasfájásom volt, hogy egyszerűen nem hagyott elaludni....lenyomtam a melót, végeztem és levezetésnek lenyomtam 180 km-t. Ahol jártam nem tudom hány őzikés táblát láttam, rengeteget. Talán életembe nem láttam ennyit egy úton Jó persze nyilván láttam....csak így, hogy pont előtte olvastam amit írtál, mindet kiszúrtam és egyfolytában az eszembe jutottál. Mondom basszus nem aludtam, bár nagyon jól bírom a kialvatlanságot de gondolom a reflexek akkor is késnek valamennyire.
Pár hete halt meg egy srác autóbalesetben és amit mondtak a rokonok, hogy mondta a halottkém, hogy teljesen kipihent volt a szervezete (én nem tudtam, hogy ezt meglehet állapítani, pedig a helyszínelők az egyik kedvenc sorozatom )..........szóval a kettő történet együtt odafelé ment a szívem rendesen, de hazafelé már teljesen nyugodt voltam, de azért az őzikés táblákon megakadt a szemem hazafelé is rendesen.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest