Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz Don.Corleone #68178 üzenetére
Nekem úgy rémlik mintha itt valahol szaladtam volna bele régebben.
-
Gézengúz
addikt
válasz CharlieDrop #63318 üzenetére
Az, csak kapott egy zárható csatlakozót a ködlámpa mellé.
-
Gézengúz
addikt
Nem teljesen a topikhoz tartozik, de vagy 2 hónapja szereltem be, wifis konnektorral együtt nagyon kényelmes, 40-50 perc alatt megvan 45 fok környéke, teljesen halkan indul be az autó. Egyedüli hátrány, hogy tervezni kell az indulást és a telefonon időben rányomni az alkalmazásban az ikonra. (Smart life) (persze időzíteni is lehet)
Tavasszal vettem, akkor még kijött valami 8e környékén, azóta sokat emeltek rajta. (Mondjuk min nem)
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
A topik Z4-esének.
-
Gézengúz
addikt
válasz FIREBLADE78 #61577 üzenetére
Gyárilag.
-
Gézengúz
addikt
válasz FIREBLADE78 #61543 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
Valaki nem tudja véletlenül Demjén Peti (Demó) email címét?
Privátban kérném ha valakinek megvan, gondolom nem véletlenül nem találni meg. -
Gézengúz
addikt
46-ba
Mostani árán már nem venném meg, de tavaly Lengyelországból eljött 62-ért. 8/4/64-es
Nagyon széleskörűen használható. Bt-os OBD infók kijelzésére, tolatókamera kijelzésére, multikormány működik vele és bármi amit telefonnal is lehet. -
Gézengúz
addikt
válasz bandi0000 #60708 üzenetére
N46 motorkóddal nézd, ne N43 vagy N45-el arra figyelj.
Nekem N46B20 van, szerintem ha nem akarsz gyorsulásbajnok lenni, mint itt általában mindenki ( Bmw-s élmény stb.) Akkor elég jól elleszel vele. Nyilván itt is vannak dolgok amik javításra szorulnak, viszont nem lehetetlen egy tankkal a 900-1000 km. Nálam. Pedig ez csak E46, E90-ben már 6-os váltó jár mellé!
-
Gézengúz
addikt
Hévízgyörk.
-
Gézengúz
addikt
válasz CharlieDrop #60198 üzenetére
Aki képes 4 hengeresben gondolkodni nem biztos, hogy annyira zavarja, az én forgalmimban 1450 van, az E91-eknél 1505-öt látok.
-
Gézengúz
addikt
válasz Don.Corleone #60182 üzenetére
2 éve van Nálam egy E46 N46B20 motoros touring, szerintem teljesen jó kis gép, jól fogyaszt, az erő is elég Nekem. E90-ben már ráadásul 6-os váltóval szerelték. Ha elég a 143 ló akkor nem rosszabb választás ez sem mint a 6 hengeresek. 15 éve BMW-m van, mindig feljön ez a duma, hogy csak a 6 hengeres az igazi. Van pár dolog amire figyelni kell az N46-nál, de ha van hely és kis gyakorlatiasság, akkor javítható házilag is sok dolog.
Ne zárd ki.N43-at nem biztos. hogy erőltetni kéne.
-
Gézengúz
addikt
válasz BUZZLGHTYR #59437 üzenetére
Nem kell túlvariálni. Megemeled a kasztnit, kerék le, raksz a lengőkar alá valamit és ráengeded.
-
Gézengúz
addikt
válasz BUZZLGHTYR #59429 üzenetére
Elég egyszerre egy oldalt, de tehermentesíteni kell a pálcákat, mondjuk a lengőkart visszaengeded 1 bakra.
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz CharlieDrop #58826 üzenetére
Kiegészítő is lehet elektromos vagy benzines/dízel
-
Gézengúz
addikt
válasz CharlieDrop #58817 üzenetére
E60-ban is? Ott már csak elektromos rásegités volt motorindulás után, nem?
E39-ben persze sokban volt, pláne olyan is ami átalakítható volt indulás előtti programozott fűtésnek. -
Gézengúz
addikt
válasz molnarpeter #58815 üzenetére
Nekem már megjött, 1500 helyett 1700W, próba volt, nagyon jó, csak a beépítés csúszik. Wifis konnektorral párosítva, kényelmes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Egyébként van még egy olyan motor amit olyan sokáig gyártottak mint az N46-ot? Tudja valaki?
Jó, közben látom az M20-at baromi sokáig gyártották. Ezeken kívül?
Uhh, az M30 mindent visz..
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Na igen, csak ez egy touring, nem coupe, fiataloknak meg egyértelmű, hogy melyik fog jobban bejönni.
-
Gézengúz
addikt
válasz Chris0321 #58552 üzenetére
M54B30, aki nem látta volna.
Jól mondod, tényleg nem hajtom. Amíg a régi kupém szinte kívánta, hogy eltoljam szabályzásig, ebben valahogy teljesen nyugodtan vezetek.
Lehet csak az miatt van, mert touring. Lehet én öregszek, nem tudom. Csinálgatom rajta folyton az apróságokat, legutoljára most első lengéscsillapítók, stabrudak, a jobb oldali ablakemelő hátsó csuszkája. De nagyon szeretem.
Apropó. Ha valaki ( mint én ) megveszi párban. Akkor az egyik jó a baloldali hátsó csuszkának, a másik meg a jobb oldali hátsó csuszkának. Jó egy évvel a bal után adta meg magát a jobbos, de megvolt még a múltkori rendelesből.Az első csuszkákon úgy látszik kisebb a terhelés azoknak semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Chris0321 #58534 üzenetére
Touring, jöttem már vele haza Debrecenből, ( 4 személlyel ) úgy, hogy nem bírtam volna még egy táskát berakni sehová, országút 6L. Jelenleg 6.3-at mutat, pár hónapja nulláztam, ilyet 6 hengeres nem fog, az a 25-30 lóerő nekem nem ér annyit.
6-os váltós E90-ben még jobban fogyasztanak. Azt hiányolom belőle egyedül. -
Gézengúz
addikt
válasz Gsx-rr #58526 üzenetére
Akkor nagyon rossz 4 hengerest próbálhattál.
Chris0321
Ennek tükrében mondani, hogy a 4 hengeres nem jó konstrukció.....
[link]
És bizony az utóbbi időkben az M54B30-ról se hallok túl jókat.
Persze lehet az miatt van, azt hiszik mindent bírnak és széthajtják őket.[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz CharlieDrop #57846 üzenetére
Ilyenkor tegyétek már hozzá a motorkódot is, hogy egyértelmű legyen.
M43
N42
N46
Ez mind lehet 18i. -
Gézengúz
addikt
válasz molnarpeter #57810 üzenetére
Eszerint nem volt.
-
Gézengúz
addikt
válasz CharlieDrop #57775 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
válasz molnarpeter #57603 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy kézzel át bírnám cserélni a gyűrűt
De állítólag a vákum miatt nem fog kifolyni.
Köszi!
-
Gézengúz
addikt
Ha jól sejtem akkor ez a szenzor kapcsolja a ventilátort.
Szivárog, nézem, hogy 8*3-as gumigyűrű kellene oda. Bármilyen 8*3-as jó oda? E46 N46B20
+ valami ötlet, hogy ne kelljen a gumigyűrű csere idejére leengedni a hűtővizet?
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz szimi57 #57542 üzenetére
4 éve csináltam 36-ban M50B20, elég volt a csapágyakat cserélni és a szénkeféket a feszszabályzóban.
Szétfúrtam a szegecseket és csavarozva lett, (jut eszembe 36-nál az ablakemelő mechanikát is így kell javítani, szegecsek kifúr csavarok be) szépen be lehetett forrasztani az új szénkeféket, pöpec lett.
46 megoldása vajon mennyire szerelhető még itthon? Illetve mennyire hasonlít ehhez?
-
Gézengúz
addikt
válasz bucihost #57379 üzenetére
Nem tudom mennyivel lenne problémásabb ( mint E46-nál ) INPA-val megpróbálni kiütni, de sajnos nincs körcsatim, aliexpresszről nem vásárolsz egyet?
Ja már volt gépen, most olvastam jobban vissza, akkor lehet tárgytalan.
(Bezzeg az 5 percen belül írt privátokat össze tudja vonni, ezt nem)
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz FIREBLADE78 #57312 üzenetére
Csak egyet, de nem igazán értem mi ebben a pláne, teljesen lenyomom és villog addig míg a kormány visszahúzza.
-
Gézengúz
addikt
válasz MoP_FX 57 #57306 üzenetére
Hát akkor Nekem alapból a jó állásban volt a kapcsoló, sajna az angol elég gyatrán megy
Múltkor kiváncsiságból bekapcsoltam a szelektív ajtónyitást, (egy kattintás sofőr ajtó, még egy kattintás összes többi) Hát Nekem ezzel csak a gondom volt, ha kiszálltam az összes ajtó zárva maradt, nyithattam rá még egyszer. Persze másik oldalról vagy a csomagtartótól sétálhattam vissza. Jó ahogy volt, visszaállítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Gézengúz #57180 üzenetére
A sebesség tökéletesen pontos lett valóban, vízhőre pedig ezt állítottam be.
Amikor kinyit 84-re az elektronika és a termosztát, akkor látni, hogy picit balra húz a függőleges mutató, viszont ha melegedne akkor valóban jóval hamarabb fog jelezni így mintja csak 115-nél kezdene jobbra menni a függőtől.
Köszi,MoP_FX 57 Ez a kettő érdekes és hasznos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest