Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    válasz szőröscica #45266 üzenetére

    “Egy fapad négyhengeres dízel BMW a futóművét leszámítva nem jobb autó egy Mazda 6-nál vagy bármilyen más kommersz márka autójánál.”

    Hagyjuk már ezt a fapad 4 hengeres dízelezést, mert mindjárt lefejelem a szélvédőt...
    Azért fapad mert 4 hengeres dízel? A 4 hengeres benzines nem fapad csak a 4 hengeres dízel?
    Vagy a benzinesre is vonatkozik? 30i is fapad, meg a 25d is, mert 4 henger? Vagy csak 16-18-20d/i? Miért a motor, ill. a henger szám alapján döntöd el, hogy egy autó fapad vagy nem? Vagy amiben nincs HUD, meg adaptív tempomat , az már rögtön fapad?
    Már nagyon de nagyon unalmas, hogy minden szar, ami nem 6 henger.
    Pl. álló helyzetben egy B47-esről a hátsó ülésen ülve meg nem mondani, hogy jár a motor, ha épp halkan szól bent a rádió, nem is érezni a rezonanciát. Menet közben is annyira halk a motor, hogy csak egy mély morajlás hallható, abszolút kellemes a fülnek, egyáltalán nem olyan, mint egy 4 hengeres E39 vagy E60 volt.
    Fel kéne már fogni, hogy 2018-at írunk (még pár napig), a növekvő emissziós normák megölik a sokhengeres, nagy köbcentis motorokat, ez a jövő, el kell fogadni.
    Pár éve gondolta volna bárki is, hogy a jó kis 30i 4 hengeres lesz? És ahogy haladunk előre az idővel, lesz ez még drasztikusabb is, pár év múlva egy 4 hengeres 50i sem lesz elképzelhetetlen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák