Új hozzászólás Aktív témák

  • Aureal

    senior tag

    válasz <Adamsky> #13066 üzenetére

    "Megint más kérdés, hogy ilyen olcsó és/vagy kis hangszórón az ember miért akar játszani vagy akár zenélni."

    Mert nekem nem pálya 40-50 ezret költeni ilyenekre, pont a részletezett minőségi hibák miatt a bt. technológiáiból eredendően is, mikor itthon csak be kell kapcsolni a Yamaha PianoCraft rendszeremet, ami tökéletesen kielégít. :K Sőt, kicsit több pénzért már megtehetném akkor, hogy biampkifikált studio monitor párt veszek, de nem vagyok profi zenész, akinek ez munkájához elengedhetetlen.

    Viszont! Vannak olyan helyzetek, amikor egy pici, de aránylag elfogadható hangú kis nyöszörgővel sok tekintetben beljebb van az ember adott körülmények között, a mobilitás terén elsősorban... (Nem mindig kizárólag csak otthon hallgat zenét az ember ugyanis.)
    És ilyenkor nem mindegy miket cipel az ember még magával, + ott az akksi mint tápellátás, nem kell a 220, de ahogy írtam már, csak egy laptopot is rákötve, nem a cirippelő borzalom fog szólni, hisz mindenki tudja, hallja miket lépett meg az elmúlt években a hordozható hangszóró kategória.
    Anno volt egy kis Genius pc hangszóróm ilyesmik végett 2000 környékén. Na az rendesen Sokol minőség egy kis SONY XB12-höz képest is. :DD
    Szóval az indokok, ha nagyon boncolgatjuk a témát. És ismétlem: engem a túlzott basszus is zavar, mostanság pedig nagyon erre hajtanak mindenütt.

    Egy tesztben hallottam, hogy a Tronsmartok pl. kifejezetten erre gyúrnak, még a hasonló Blitzwolf inkább a kiegyenlítettségre.
    Megnéztem yt-on a JBL Clip 4 reviewkat is. Még azt mondom videos felvételek közt talán jobban is szólt az XB12-13 hangszóróktól, csak rettenetesen butus az is. Se aux in, se stereo párosítás, :( szóval amolyan bringázós zörejkeltő leginkább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák