- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ez mi a fityisz? Időről időre kiírja néhány torrentemnél...
Köszönöm!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Előfordulhat az, hogy két felhasználó utorrentje összeverekszik a torrent letöltési mappáján?
Ugyanazon a gépen, mindkét rendszegazda felhasználói fióknál a D/torrent mappát használná letöltési helynek.
Viszont a másodszor telepített kliens semmit nem tud letölteni, mert write to disk errorral eldobja a letöltést.
Mit kellene tenni, hogy mindkét kliens tudja kezelni ugyanazt a mappát?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudtok valamit a mikrobit szabad regről? Regisztráltam, utána nyitott egy új lapot, felugróval, gyanusan vírus jellegű reklámmal. Lassú a 8.1, meg telepítsd ezt az alkalmazást hogy gyorsabb legyen, és hasonlók... -
dodopek
addikt
Sziasztok! Ma reggel elindítva a utorrent 4.3 verzióját, nem a szokásos kép fogadott, hanem valami fizetős zeneletöltő oldal szerűség Bittorrent Bundle néven. A le, és feltöltés a háttérben megy tovább, ezt látom a tálca gombon, de nem tudok visszatérni a kezelőfelületre! Segítsetek, mi a fene ez, és hogy kerüljem ki?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz enginev3.0 #15188 üzenetére
Köszönöm!
-
dodopek
addikt
válasz enginev3.0 #15186 üzenetére
Én is itt néztem.
A kérdésem az, hogy ezt az eredményt kell kapnom? Látható, és nyitva? -
dodopek
addikt
Sziasztok! Ha a port checker tool azt írja, hogy látható, és nincs blokkolva, az jó? Utorrent portját ellenőriztem...
A program szerint a port nyitva... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Apám öreg p4-esén torrentezik. Megy szépen, csak épp passzív, bármit csinálok is. Ez alapján próbáltam beállítani a tűzfalat, de sajnos nem lett aktív. Router nincs, kis helyi kábelszolgáltató Cisco modemmel. Win xp sp3. utorrent 3.3.x (nem emlékszem a pontos verzióra...)
Köszönöm a segítséget! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Sulis tesztlapon kaptam ezt a két igaz/hamis mondatot:A kliensek a leggyakoribb fájldarabokat töltik le először.
A hiányzó részhez, minden csomópont megkeresi a lehető leggyorsabb
kapcsolatot, miközben ő is letöltésre kínálja fel a már letöltött fájldarabokat.Szerintetek?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Két oprendszer van a gépen. Amíg csak W7 volt, minden rendben ment. Most viszont feltettem a 8.1-et,ugyanazt a letöltés mappát adtam meg az új oprendszer alatti utorrentnek, mint a réginek, és azt vettem észre, hogy W7 alatt semmit nem tudok letölteni. Az állapotsávba kiírja, hogy writetodisk letiltotta a letöltést. 8.1 alatt megy szépen. Mitől van, és mit csináljak, hogy mindkettőnél menjen?Köszi!
Ps: Utolsó, amit sikerült letölteni, az kicsit macerás volt, mert 8.1 alatt kezdtem, majd újraindítottam W7-tel, újra lekértem a .torrent file-t, és ellenőrzés után így lett befejezve a letöltés...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tegnap kezdtem Ubuntut használni, és a letöltéseimet nem szeretném bukni, csak mert nem Windows-t használok. Letöltöttem, és beállítottam a Deluge klienst. Megy a letöltés, de amikor újraindítom a gépet, hibát jelez a file-nál.
A részleteknél látok egy ilyet: Állapot: Engedély megtagadva, és a file neve.Mit kellene csinálnom? Okozhatja az, hogy ez ugyanaz a mappa, amit a utorrent is használt, tehát windows NTFS rendszerű? Vagy az, hogy csak a tulajdonosnak van írási, olvasási jogköre? Bár csak egy felhasználó van...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Normális az, hogy egy Samsung HD322HJ Sata2 HDD lelassítja a torrentet? Folyamatosan ingadozik a letöltés. Felmegy a maximumig (kb 2,5Mbyte/s), majd a kliens kiírja, hogy lemez megtelt 100%, és lelassul a letöltés a tizedére is akár.A 100% elkezd csökkenni, majd amikor lement teljesen, eltűnik a felirat, és ismét felmegy a letöltés a maximumig. És ez így megy szinte szabályos ciklusokban...A HDSentinel is 100% lemez kihasználtságot ír olyankor...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ahogy írtam is,Digi előfizető lettem.
Miért nem megy teljes sávszélen?
Mag oldal, friss torrent, 2-3 seeder, 600 leecher, és ilyet produkál a kliens:
Beállítások a utorrent 3.3nál:
Kapcsolatok száma: 800
Peer kapcsolódások maximális száma torrenteknél: 125
Feltöltési szálak torrenteknél: 25
Sávszél: 20/10Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Eddig UPC netet használtam torrentezésre is, most kötötték be a digit. Minden megy rendesen, viszont a feltöltésem 15-20kb/s fölé sehogy nem akar menni. Pedig a speedtest szerint is megvan a felfelé 10mb/s. Ha a sávszél mérésre kattintok a kliensben, a következő hibaüzenetet kapom a sávszélnél:
Lookup hiba: A kért név érvényes, de nem található a kért tipusú adat(11004)
Van összefüggés? Ha igen, mit kell csinálnom, hogy rendbe pakoljam?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Friss win7 ulti x64 telepítés után felraktam az utorrent 3.1.3 verzióját(frissítette magát a legújabb alverzióra). Természetesen hozzáadtam telepítéskor a win tűzfal kivételekhez, és a portszámot isugyanazt adtam meg, mint szoktam,hogy ne a routerben kelljen kotorászni.
A tűzfal felsorolásában megtaláltam az UDP,és a TCP engedélyezést is.
Ennek ellenére felváltva mutat zöld piát, és sárga 3szöget. Ha a tesztre kattintok, akkor minden szép, és jó, csak épp egy kis idő múlva újra sárga háromszöget tesz ki.Mit kellene csinálnom?
Előre is köszi a segítséget! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
A 3.1.3 verzióban eltűntek az adatforgalom irányát jelző nyilak.Tudom, hogy valahol a haladóban kell engedélyezni, de nem tudom melyik az. Megmondanátok?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
2.21 utorrentet frissítettem 3.1 verzióra. A frissítés után eltüntek a torrentek mellől a nyilak, amik a töltés irányát jelzik. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet visszakapcsolni?
Köszi!
DodoHegyirabló!
Az eredeti narrátoros fordítás így hangzott:
"Egy fáziskoordinált plazmafegyvert kérnék negyvenes hatósugárral." Természetesen nem kioktatás, csak elöntött a nosztalgia...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Láttatok már olyat, hogy nincs semmi ott, ahol jelölnie kellene a hálózati kapcsolatokat?Néha van kis sárga háromszög, de többnyire semmi.Zöld pipát rég nem láttam.Én állítottam el valamit?Reggel 9től mostanáig a teljes feltöltés 2.3Mb...
Utorrent 2.2.1 built 25130, win 7 Ultimate 32bit UPC kábel net 15/1.5
SMC routerem van, ki van engedve a porton, az ellenőrzés szerint.[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Nincs több ötletem. UPC ügyfélként van valami tippetek, hogy mit kelle beállítanom, hogy ha van leecher,akkor vigyék is tőlem a cuccot? Protokol titkosítás erőltetve, és aktív vagyok....
-
dodopek
addikt
válasz Gubek-Einste #9609 üzenetére
ok,azért köszi
Közben megtaláltam a titkosítást.Remélem bejön...
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Gubek-Einste #9607 üzenetére
Azt hol találom? 2.2.1 verzióm van.Nem szeretnék bétát használni...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Korábban Fibernetes voltam,most UPC vagyok.Mióta megvette a Fibert a UPC,nem igazán van rendben az Utorrentem. Ugyanazokkal a beállításokkal a "szolgáltató váltás" óta teljesen hullámzó lett a feltöltésem. (A speedtest mindíg stabil 1,5Mbit/s sávszélt mutat) Van, hogy azt jelzi a kliens, hogy nincs egyetlen seeder/leecher sem, de a magon megnézve azt látom, hogy van pl 80 seeder, és pár leecher is.Valamit át kellene állítanom? A Utorrent szerint aktív vagyok.
Ha nem értelmesen írtam le, kérdezzetek...
Előre is köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi van a HDP.. oldallal?
Napok óta nem érhető el...
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Utorrent 2.2ben elállítottam a port számot, és nem jegyeztem meg a régit.Azóta viszont közli ,hogy a port zárva van, és csak letölteni tudopk.Értem passzív lettem.De a Win 7 tűzfalában nem találom, hogy milyen port van nyitva neki,és nem tudom visszaállítani.
Tudnátok segíteni?
Köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
UGHHHHH.... Hát ez baj. Nem akarok kukacoskodni,de ez hol olvasható? A HD Sentinel nem jelez semmit.Mindenesetre most rögtön csinálok egy biztonsági mentést a fontos dolgokról.Az elpusztulás hogyan várható?Puff meghal,vagy lassan, egyre rosszabb lesz a rendszer?
És mi lehet a hiba?Köszi előre is!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Valamiért egy-két napja ezeket írja ki az Utorrent 2.2 win 7 32bit alatt:hiba napló
Mindegy milyen trackkerről töltök le,elindul a letöltés,aztán meghal(ahogy az látható is feljebb,a napló felett).
Van valakinek 5lete, hogy mi a gond?
Előre is köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van valakine 5lete, hogy miért csinálja az Utrrent 2.0.2 kliensem, hogy hol aktív,hol passzív vagyok?Tűzfalon engedélyezve van a program,és külön a port is tcp/udp egyaránt,hálózati kapcsolatokban szintén mindkét helyen engedve van,és az SMC router vrtual serverében is BOTH engedve van a port.
Ennek dacára időnként aktív,időnként passzív jelzés van a programban,és a torrent oldal is így ismer fel...
Köszi!
Dodo
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest