Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
zsolt_64
senior tag
válasz
pinnacle #44979 üzenetére
Kizárólag NTFS jöhet szóba. A Klaszerméret sem lényeges, maradjon az alapértelmezett
Itt a külső usb meghajtóval lehet gond, próbád ki úgy hogy beteszed a gépbe és sata kábellel használod.
Egyébként is az Usb közbeiktatása a jó samsung ssd sebességét kb.felére- harmadára visszaveszi. -
petrus
újonc
válasz
pinnacle #44588 üzenetére
Szia! Köszi hogy válaszolsz. Az rendben is van, a beállítással. Jobbal rákkantintok és társításra (ismét) és felugrik a belátóablak. Különbem nem. Csak fogja és letölti és én csak akkor tudom felsorakoztatni a torrentbe, ha hagyom, hogy előtte letöltse. Különben nem is tudom tölteni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #44583 üzenetére
Minden fájl helyének lefoglalása előre! be van kapcsolva.
Ez feleslegesen terheli a hdd-t, amíg nem foglalja le a megfelelő méretett. Pl töltesz egy 50GB-os torrentet, akkor 50GB-ot lefoglal a kliens a hdd-ből, amivel terheli is azt. Na meg ahogy írták a 4.4.1 nem hibátlan, válts vissza a 4.3.9-re, hátha ez is gondot okoz. -
Flowtation
őstag
válasz
pinnacle #44583 üzenetére
ha 4.4.1 akkor lehet, hogy ez a baj. 4.3.9-en (illetve 4.4.1 előtt) is volt ilyen problémád? Mert azt mondják a kollégák, hogy a 4.4.1-nek memóriakezelési problémái vannak, nem tudom, hogy ennek lehet-e köze hozzá, de esetleg egy próbát megér, hogy visszatedd a régebbi verziót.
-
Kekmen
senior tag
válasz
pinnacle #44575 üzenetére
Azt azért kalkuláld bele, hogy ha közben aktívan seedelsz több dolgot, akkor az egyidejű írás/olvasás szintén megfekteti. Az sem mindegy mennyi szabad hely van rajta, mennyire töredezett...stb. Az optimális az lenne, ha szüneteltetnéd az összes torrentet, ránéznél eszközkezelőben, ha nincs írás-olvasás, akkor indulhat a letöltés. Csak egy és olyan, ahol van rendesen seeder és ki tudod használni a neted. Ha a hálózat rendben van, kétlem, hogy 10MB/s-et tudna az a vinyó.
Szerk.: És lehetőleg ne egy 50GB-os UHD fimmel teszteld, hanem egy 4-5 GB-os torrentel. Az elején, amíg felírja, lassú lehet. -
-
Kekmen
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz
pinnacle #44572 üzenetére
WD Purple-al nekem is volt ilyen problémám! Ha csak seedelt (és nem nagy sebességgel) akkor is 100%-on pörgött a hdd és akadt róla a lejátszás is (vagy be sem töltött). Formázás egy két napig oldotta csak meg a problémát. Amióta külső usb 3 hdd dokkolóban használom tökéletesen működik! A helyére a gépbe raktam egy Toshiba 2TB P300 - at és annak semmi problémája ott.
Szóval röviden tömören az USB 3 hdd dokkolóban jól működik a WD Purple ami gépben nem jól működött. Máig nem tudom az okát miért nem működött jól a gépben. -
Imi1981
veterán
válasz
pinnacle #38168 üzenetére
Nekem kicsit elment a kedvem a wd vinyóktól. Igaz előtte olcsó kategória volt wd green és blue de azok is hamar meghaltak (azok még jobban mint a purple). A Red és black és gold azért tuti jó de az meg drága. A Toshiba p300 és ac200 árban is jó és megbízható és gyors! Csak bizony elég hangos úgyhogy azt figyelembe kell venni vásárláskor. Én is venni akarok most hdd-t egy 3-4 Tb-ost és szerintem újra toshiba-t választom. Az bírja a torrentet rendesen és full sebességgel töltök pedig már eléggé tele van a hdd de nem lassúlt.
Na nem offolok tovább.
-
Imi1981
veterán
válasz
pinnacle #38166 üzenetére
A purple nekem is hamar kifeküdt torrentől. Vagyis nem teljesen mert még működik csak időnként rejtélyes belassúlásai vannak amin csak gép újraindítás segített de csak kis ideig volt jó akkor is. Érdekes, hogy Nas-ban most jó bár itt is néha újra kell indítani de sokkal ritkábban mint mikor PC-ben volt Windows 10 alatt. Szerintem a purple nem jó torrentre hosszú távon pedig nagyon csendes hdd ami tetszett benne . Toshiba hdd-k meg nagyon jól bírják eddig.
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #38164 üzenetére
Én windows 10 alatt rámegyek a HDD-re és csak NTFS-re lehet formázni
exFAT-ot fel sem dob, nem véletlenül az inkább a flash cuccokra van (pendrive, memóriakártya)Igen 64K-ra állítod az formázási egységet az ideálisabb fájl tárolásra és a torrent ritkán kis méretű inkább kevés de nagy fájlból állnak a tartalmak
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #31153 üzenetére
Illetve ami múltkor volt, hogy egy torrent 10 embernek volt meg, de ebből 7 eltűnt, és nagyon soká jött csak le.
Előfordulhat az is, hogy lassú nettel rendelkeznek és minimumra vannak korlátozva a torrentek és 48 óra seed idő után törlik, mivel a feltöltés már nem lényeg. Amúgy 1000/300-as netem van, de nagyon ritkán megy 30MB/s körül a feltöltésem, pedig 3,5TB adat van a kliensben. Legtöbb esetben 5-10MB/s körül alakul, nagyon sokan rendelkeznek nagy feltöltési sebességgel és gondolom először hozzájuk csatlakoznak a kliensek. -
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #31146 üzenetére
feltöltési szálak max száma legyen szintén 1500 akkor és pipáld be
hidd el jobb mikor megszabod a kliensnek mintha kinyomod és hagyod hogy ő szabja meg
figyelés IPv6 címen szerintem felesleges, nem oszt nem szorozsaját routered van? milyen IP-t kapsz a szolgáltatótól? tuti nem NAT-os cím?
-
Kekmen
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest