Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
qnadam #51117 üzenetére
Erre úgy nagyjából én is gondoltam.
Ami érdekes, hogy ha ki is szivárgott, akkor nem csak a jelszó szivárgott ki, hanem valószínűleg a felhasználónév/jelszó páros, és a Chrome valójában ezt együttesen vizsgálta, holott az üzenetben csak a jelszót említi. Ugyanis a staff javaslatára a jelszót kipróbáltam egy másik helyen is (olyan helyen, ahol természetesen ugyancsak van 2FA), és ott a Chrome egyáltalán nem jelzett semmit.
Ha ki is került, nem tudom, hogy honnan és hogyan, összvissz 2 gépen szoktam belépni, egyiken sem találtam semmilyen rosszindulatú dolgot.
Ha 2FA mellett is ellopják, akkor vigyék, jó töltögetést nekik. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Ma ncore-ra történő belépésnél a Chrome Jelszókezelője az alábbi üzenetet dobta:
Kétfaktoros belépést használok, és a jelszó is egyedi, tehát sehol máshol nem használom ugyanazt. Jeleztem az ottani staff-nak is a dolgot.
Valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban hasonló tapasztalata, lehet erről tudni valamit? Én kaptam be valamit, vagy esetleg valami szivárgás történhetett?
Annyi biztos, hogy tegnap még nem volt ilyen üzenet, és azóta nem telepítettem semmit, és a böngészőben sem tárolok jelszavakat, mindig manuálisan adok meg mindent...
Köszönöm előre is, ha van valakinek ötlete... -
EmberXY
veterán
válasz
ElektrikusDE #41094 üzenetére
Én is ezen a vonalon indultam el, egyelőre békén hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crypto Trade
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest