- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BonFire #5792 üzenetére
Nekem is csak csütörtök óta van 6/1, előtte 1/256 volt csütrtökön rakták át utána ment is jol este már baszakodott, meg pénteken is, ma jöttem dolgozni itt is szorakozott, most 1 órája kb már jo. Majd este 19 kor végzek utána meglesem otthon is, bár most otthon áttértem bitcometre, de visszateszem majd utorrentet és kiprobálom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BonFire #5790 üzenetére
Olvastad az én problémámat? Én se értem miért van, de van, illetve a munkahelyemen ugy néz ki most helyre állt, de érthetetlen számomra ha 128 az upom és nincs limit tölt fel 128 al, ha belövöm a felötltési limitet 80K ra akkor meg 10-20K val tölt fel max összesen. Na ze mitől van? és csak utorrentnél otthon fibernet van 6/1 munkahelyemen tcom dsl 4/256 os. Bár mondom meloba most ugy néz ki helyre állt, meg persze itt kisebb limitet adtam meg de otthon ha 200K -t irtam limitnek akkor is lassult ha 0 -t akkor ment rendesen ha bárm iimást leesett a feltöltés nagyon.
-
Krystal_s
addikt
válasz
BonFire #5781 üzenetére
megnéztem én is a videót...hát érdekes beállítások. nem értem h alapon miért nem így van beállítva a program, ha így valóban optimálisabb lenne...1-2 módosítást megértek ,de itt 13 értéket állítottak át ? ez nem semmi az alaphoz képest...
tudom h csak finomhangolás ,de akkor is durva h alapon miért nem a legoptimálisabb értékek vannak megadva...
gondolom ,akinél normálisan képes letölteni ,ott nem érdemes átállítani az értékeket
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest