- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Beerwolf #6266 üzenetére
Sztem kór mellé nem feltétlen érdekes, én eddig megrögzött aszfaltos voltam, és használom is viszont ott sokkal kevesebben töltenek, kóron jobban lehet lassabb nettel is arányt tartani mig aszfaltosoknál egyre nehezebb mindenki szerverrwel esik neki, kór on nagyobb a választék, bár tény hoyg néha lassabban lehet megszerezni valamit mert ugye bárki tölthet fel. Ha tudsz persze majd szerezz meghívót ha már lesz meghívás. Viszont szerintem a kórral is el lehet lenni jól.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Fagyi
aktív tag
válasz Beerwolf #6266 üzenetére
2009-12-01 - Megtörtént a meghirdetett 0.3 alatti aránnyal rendelkező - 1114 db - felhasználók törlése.
Valószínű sokakat érdekel, hogy mikor lesz újra meghívó: nos jó hír, hogy lesz, bár még pontos időpontot nem tudunk mondani, de az biztos, hogy eddigitől kicsit eltérő formában fog újra aktiválódni.
Amint bármilyen új fejlemény lesz ezzel kapcsolatban itt, a hírek rovatban meg fogjátok azt találni.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest