- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Synology routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz^
tag
Hali!
Utorrenttel (2.0.4) van egy olyan problémám az utóbbi időben, hogy letöltéseknél _baromira_ ingadozik a sebesség és nem is nagyon akar full sávszéllel tölteni. És ha egyszerre kettő vagy több letöltést indítok el egy időben, akkor az összsebesség nem éri el a teljes sávszélesség negyedét, de legalább megöli annyira, hogy netezni is kínszenvedés legyen... Viszont ha az appdatából törlöm az utorrent mappát, akkor megjavul, (csak az magával rántja a statisztikát és az összes seedben lévő torrentet is...) szóval valami beállításbeli hiba lehet, de nem tudok rájönni, hogy mi. Mindent visszaállítottam defaultra, ahogy a "tiszta" utorrentnél van, de semmi javulás.
Esetleg valami ötlet?
-
Balinov
titán
Sziasztok, mar nem emlekszem, ki tanacsolta, de orok hala annak/azoknak, akik javasoltak az uTorrent kliens downgrade-t. visszatettem a 2.2.1-et, letoltesek de kulonosen a feloltes megtaltosodott
-
McDog
aktív tag
Hogy lehet azt megoldani, hogy a Transmission másolja a pass key-t is?
Mindig azt írja unregistered "torrent pass" uTorrent-tel minden normálisan működik. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogyha letöltöm az adott torrent file-t az asztalra, és hozzáadom a klienshez, akkor azt már törölhetem az asztalról? Vagy a fent említett roaming / utorrent mappa tárolja az összes torrent filet? Tehát csak onnan nem szabad törölni?
Köszőnöm
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
újratelepítettem a gépem és egy másik meghajtóra került át a torrenthez használt mappám. utorrent-et használok, visszaállítottam a user fájlokból minden beállítást, eddig minden oké, de ugyebár a fent említett változásokból kifolyólag a meghajtó betűjele is változott, így a kliens nem találja az eddig letöltött seed-elt tartalmat. Nem lehet valahogy globálisan kiosztani ezekre a listában szereplő torrentekre az új elérési helyet?
-
ftc
nagyúr
Üdv
qBittorentet használok...A problémám annyi ,hogy még tölt lefele addig megy a feltöltés is,de amint lejött minden vége...5-6KB-al tölt vissza... Passzív net...aktív nem lehet egyéb okok végett
ötlet?
-
cantus
tag
Sziasztok!
Utorrent 3.1.2-es verzióm van. Külső vinyóra töltöttem mindig és most ezt cseréltem le egy másik vinyóra. A lényeg az, hogy a régi letöltéseim azonnal beállnak seedelni, de az új letöltéseim mindig "invalid download" állapotba vannak. El kell indítanom minden alkalommal ellenőrzést, ami szépen lemegy és akkor elkezdi seedelni. Kezdek megőrülni abba, hogy még a régi torrentjeim azonnal seedbe állnak, addig az újakat fél óráig ellenőrzi és csak utána állítja seedbe. Mit állítsak be, hogy ne ellenőrizzen minden alkalommal, hanem minden azonnal seedbe álljon? Mindenféle könyvtárbeállítást megpróbáltam már, de egyszerűen nem bírok vele.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem tudjátok hogy mitől van, hogy nem akar seedelni a torrentkliensem?
Tehát lenne hozzá elég leecher, de valamiért nem tölt fel.
2.0.2 van fent, nem szeretem az új kinézetét.
DHT kikapcsolva, port kinyitva.
Lehetséges, hogy a régi kliens nem kompatibilis az újjal?
-
jozsi252
veterán
válasz
KubanitoS #12726 üzenetére
Autómata gyorsítótár növelése legyen bepipálva, illetve ha nem segítene akkor adjál meg egy kicsivel nagyobb cache méretet, mondjuk 256MB-ot. Bár ez a Autómata gyorsítótár növelés-t nem teljesen értem mert hiába volt bepipálva, akkor is előjött ez a hiba.
Szóval 256MB-os cache-t adj neki, az valószinű megfogja oldani. Nálam is az oldotta meg.
Más kérdés
Seed szerver hozzáférés kérdésében tud valaki esetleg segíteni? Vagy van aki esetleg ilyennel foglalkozik itt a PH-n? Természetesen nem több száz giga tárhely kellene, meg nem 100+ torrentet akarok futtatni. Köszönöm
-
AndrewTdi
addikt
válasz
KubanitoS #12726 üzenetére
Használd a 2.2.1 -es utorrentet, az egyik legjobb utori kliens.
Cache hagyd gyárin. A haladó beállításoknál a diskio_sparse_files -t rakd TRUE-ra. Akkor el fog múlni.Cache rész beállítása nálam így néz ki:
100/100-as vonalon, 64 db torrent futtatásnál és 600 peert engedélyezve nálam nincs sosem disk overload üzenet. persze ehhez az hozzá tartozik, hogy 1 időben 2 torrent letöltés futhat csak. De a seedet sosem állítom le.
ráadásul nekem be van pipálva a pre-allocate is. -
KubanitoS
veterán
uTorrentnél új torrent hozzáadásakor sokszor előjön a lemez túlterhelt jelenség, amely később el szokott "múlni". Melyek a legjobb beállítások annak érdekében, hogy ez a jelenség minél kevesebb ideig lépjen fel? Beállítások/haladó/lemez cache alatt kellene állítani gondolom, csak nem tudom pontosan mit.
-
rt06
veterán
válasz
Kezdő vagyok #12724 üzenetére
itt az utolso, Van rengeteg seeder, jó gyorsan tudok tőlük tölteni, de egy idő után lelassul, szinte magáll - miért? (alternatív lehetőség) resz
miert? nincs sok?
-
rt06
veterán
válasz
Kezdő vagyok #12721 üzenetére
nyugi, mas sem erti (pl en sem, annak ellenere, hogy a kovetkezo par hozzaszolast en irtam, tehat mondhatni ertem a temakort)
szerk.: a masodik kerdresedre hirtelen a #7 4-es pontjat tudom ajanlani, az ott leirtakat nezz meg
foleg, ha sok (100+) torrent-et futtat, mert azok inditaskor mind (klienstol fuggoen akar egyszerre) lejelentkeznek a tracker(ek)-nel, ami jelentheti tobb szaz egyideju kapcsolat kiepiteset (amit nem biztos, hogy bir a gepe, a netje, vagy a router-e) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #12721 üzenetére
Így van.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Az első hozzászóláshoz lenne egy kérdésem:
"- zárt trackerek címét ne írd ki. Ezeket nem a PH! alapelvei, hanem a zárt oldalaké tiltja. Ha valaki leírja, az igen jó eséllyel repül az oldalról, vagy nem kerül be.
- a tracker neve nem azonos a címével, mégis ha lehet, inkább ''kódolva'' írjuk. Aki megérti úgy is, az tudja, hogy miről van szó, aki nem... azt úgyse érinti."Tehát ezt úgy kell érteni,hogyha például a prohardver egy torrent oldal lenne,akkor azt,hogy www.prohardver.hu
tilos kiírni(mert ez a CÍME),de a NEVE,hogy prohardver,azt pedig "prokeményáru"-ként ki lehetne írni?Bocsi,csak nem teljesen értem.
sfdrakex:értem,akkor tiszta a dolog,kösz!
+1 kérdés:
az mitől lehet,hogy egy ismerősöm más szolgáltatótól kapja a netet,és elmondása szerint ha bekapcsolja az utorrent programot,piszkosul lelassul a nete,PEDIG nincs feltöltése semmilyen irányban? -
chungee
addikt
Hellósztok!
Team speak 3 nevű program lefogja a feltöltésemet 0,53mbit-ről 0,3mbit-ra. Akár használatban van, akár nincs. Meg tudom erősíteni, hogy a TS3 a hunyó. Úgy sikerült kiszűrnöm, hogy mindig vissza ghost-oltam a rendszert. Amint felkerült a TS3 azonnal csökkent a feltöltésem, mintha 0,3mbit-ra fizetnék elő. Mert még a speedtest.com is mutatja, hogy upspeed: 0,3mbit. Érdekes ugye
-
pethYeti
addikt
utorrent-nél (2.2.1) nem lehet kicsit gyorsítani a bezárást, néha kicsit sok idő mire bezáródik? Vagy kapcsolatok lezárása miatt ennyi idő és kész?
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat.
Szóval eddig 1.8.5 utorit használtam, mert az mindenféle disk overload nélkül tudott működni (normál körülmények között). Egyedül annyi volt a szépséghiba, hogy lassan szedte fel a peereket.Nemrégiben beszéltük itt fórumon pethYetivel, hogy igazából szinte azt lehet mondani, hogy utori kliensből 3 kliens az ami nagyon jól sikerült, melyek közt volt a 1.8.5 és a 2.2.1 -is.
Nos tegnap óta nyúzom szerveren a 2.2.1-et és jelentem, minden fasza. Cache gond ugyanúgy nincs, de a peerek is pillanatok alatt megvannak.Szóval ez lett a favorit kliens számomra.
-
draco31
veterán
válasz
sfdrakex #12714 üzenetére
A telefonon nincs tűzfal, szóval nem az a gond. Ha az lenne, akkor a telefon töltene.
A routerrel lesz valami, mert amióta megvettem, azóta nem akarodzik menni a torrent. Vagyis előtte ment még egy hónappal, azóta pedig csak egy hónapja próbálkoznék vele. Csak akárhogyan nézem nem jövök rá mi a hiba.
Router nélkül nen tudom kipróbálni, mert át kellene kábelezni a házat hozzá. 10 méterre van a modemem a routertől, a router pedig 10 méterre mindentől, és fal is van pár közben.
A modem csak annyi, hogy egy wifi antenna csatlakozik bele, és abból megy a lan kábel a wifi routerbe. Wifi hálózattal van megoldva errefelé az internet, nem akaródzik senkinek kábelt hozni ide.
Átfutom késöbb megint a routert, hátha megtalálom a hibát. -
draco31
veterán
Hello!
Volna egy problémám már pár hónapja, nem tölt sem a gépemen a torrent, sem az androidos telefonomon, csak mobil internettel.
Az ubuntu.hu-ról akarom letölteni vele a legfrissebb változatot.
Olvasgattam a leírásokat, a routernél engedélyezve van az UPnP. (TP-LINK TL-WR741ND)
A tűzfalnál is engedélyezve van. Látszólag minden jó, de mégsem tudom tölteni 3300 seed-elő mellett. Egyszerűen nem kapcsolódik a géppel, telefonon pedig wifin keresztül 100-200 bájtal tölti. Ha átváltok mobilnetre a telefonnál, akkor azonnal tölti.
A gépen utorrent van, a telefonon pedig ttorrent nevű program. De próbáltam ár sokfélét telefonon is és gépen is eredménytelenül.
Az internetem 1 megás, korábban 120-130 kbs-el töltött. Ha böngészővel töltök, akkor úgy jó.
Lehetséges, hogy a szolgáltatóm tiltotta le? Korlátlan az internetem.
Mi lehet a hiba? -
Kezdő vagyok
őstag
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Balinov:igazából magyar nyelven érdekelnének a sorozatok,de köszönöm a linket! -
korcsi
veterán
válasz
Kezdő vagyok #12703 üzenetére
Majdnem minden megvan mindkettőn, a sorozatos oldal nekem azért tetszik, mert jól beállítva csak azt mutatja amit kell, 2 naponta felmegy az ember néhány klikk, és megvan a betevő, nem kell keresgetni, válogatni stb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
King Unique #12708 üzenetére
Letöltésre értettem hogy várd meg míg meg van. Méretre azért is meg lehet, mert a letöltés megkezdésekor lefoglalja a fájl teljes méretét.
-
King Unique
titán
válasz
sfdrakex #12707 üzenetére
Értem,
Pedig méretre megvan,illetve több file esetén (pl. film) le tudom játszani stb,akkor is ha nem megy,de ezek szerint célszerű megvárni,míg 100%-ig eljut, gondolom ez okozza iso filenál is a hibát.
amúgy mire éléri,az a "visszatöltés-megosztás ", elvileg torrentnél nem feltétlen mindig letöltést,hanem megosztásért "szólnak",ami ez,tehát,ha nem töltöm vissza stb.,akkor ilyen téren óvatosabb dolog? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
King Unique #12706 üzenetére
Amíg nem tölti le teljesen, nem tudod használni. Amíg töltöd le vagy fel a mappa nevét nem tudod változtatni, mert akkor nem éri el, letöltés elindításakor tudsz mappát választani, bármilyen mappa nevet megadni.
Ahol nem számít az arány azt törölheted, vagy freet is, bár szerintem a torrentezés mint minden p2p rendszer arról szól hogy kapsz és adsz.
-
King Unique
titán
Tiszteletem!
Eddig nem nagyon torrenteztem, direkt linkes oldalakról szedtem (volt account stb.).
Látom itt uTorrent is elfér,1 láma kérdés (bocsi): mikor nekilát, néhánynál egyből hozzáférhető a cucc (méretre megvan) ,csak visszatölt és azt kell megvárni,h meglegyen az arány (v nehogy kitiltsanak
) - ez kihagyható ha,h free,nem regisztrálós site-ról van szó és ritkán tévedek oda (bár egy dvd isot DT mountolás a rendszer nem tudta olvasni után ,szal meg kéne várni míg full befejezi)
Más: a letöltéskor létrehozott mappát,h lehet átnevezni úgy,h ne írjon ki hibát? -
Balinov
titán
válasz
ritkan, de elofordul free reg. annyira ritkan, nem is emlekszem, mikor volt utoljara. Talan, mikor ujraindult az oldal. (marha ugye ugyanarrol beszelunk) sorozatra ajanlom egyebkent az eztv.it-t, public tracker
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Szinte mindent a Magról szoktam letölteni, fent van ott is minden sorozat. A soris oldalon pedig csak a sorozatok vannak, de kevés a felhasználó, sokszor rossz a sebesség is emiatt, nehéz arányt tartani, mert kevesen használják az oldalt. Mag szerintem sokkal jobb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #12701 üzenetére
Szerintem ne nagyon foglalkozz vele, minden ami ott van, fent van más oldalakon is, és általában jobban is lehet tölteni máshonnan.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
A TV sorozatos oldalon szokott lenni free reg,vagy hiába várok rá?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest