Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
El sem hiszem, hogy valaki föltámasztotta ezt a témát.
firewolf.:
Online talán a legjobb ötlet egy Google-docs os excell táblát vezetni, feltéve, hogy pénzügyeidet táblázatban szeretnéd vezetni.Leírom, hogy több mint 3 évvel a kérdés feltétele után mire jutottam.:
Találtam egy ingyenes könyvelőprogramot, a neve Gnu Cash, ennek van egy nem túl jó magyarosítása is.A program helpje egésszen jól bemutatja a kettős könyvvezetés fortéjait kezdőknek. Nekem segítséget nyújt abban, hogy tettszőleges részletességgel vezessem pénzügyeimet..Jó cucc
J.
-
joysefke
veterán
Köszi azoknak aik linkeltek vagy mailben küldtek valamit. (Tnx2 Biga és Lorcsi)
mind2 jó, a linkelt cucc pedig egész jó, köszi...!!!
J
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
Valaki említette, hogy küldött nekem valamit, mindjárt lecsekkolom, köszi
-
joysefke
veterán
Nem igazán értem mi néhány ember problémája, feltettem egy jól specifikált kérdést,
erre villámgyorsan jön 3 válasz, amelyekből 2 viccelődés és kb az ''old meg magad''
kategória, és a 3 ból egy válasz volt értelmes, de az sem pontossan a témához (a táblázat), hanem egy vonzatához (jobban kézbentartott pénzügyek) tartozott.
Erre én reagáltam az 5 ös hozzászollásban, hogy:
- nem erre gondoltam
- miért nem erre gondoltam
- hogyan képzelem el a fórumos segítségnyújtást
Ezután megjelenik pár erkölcscsősz akiknek semmilyen értelmes mondanivalója nincsen,
helyette elkezdik szapulni a stílusomat és gyarapítják hozzészollásik számát.
Ennek se füle se farka -
joysefke
veterán
reagálás #2 re es #3 ra:
Köszönöm a nagyon okos válaszokat....
Ezentúl kéretik csak olyan emberek írjanak akiknek építő ötletei vannak...
1, Nem fogok kockás füzetbe írkálni, nem vagyok senkinek sem a mamija
2, Egésszen biztos vagyok benne hogy van olyan személy a világon, sőtt még a PHn is,
aki csinált vagy esetleg letöltött valahonnan egy kúrva jól megszerkesztett excel táblázatot,
amely ilyen szimpla igényt tökéletesen kielégít.
3, Ha valaki ezt a cuccot már előállította és hajlandó megosztani
(vagy olyan valaki, aki hajlandó megosztani ellopta a készítőtől)
akkor minek feccoljak 3 órát arra hogy a szükséges szintre fejlesszem az excel tudásomat
és megcsináljam a cuccot.
Mindezt úgy, hogy napi 8 órát dolgozom, felet ebédszünetelek, 40 percet utazom a munkahely és a lakás között, 8at alszom, stb stb és 2 óra időm van magamra...
4, Nem hiszek benne, hogy a forumozásnak az a legfőbb értelme, hogy minden témához reagáljunk, bármekkora hülyeség legyen is a hozzászollás csak azért, hogy több legyen a számláló..
J.
reagalas #4 re:
Igen, ez lessz, ha nem találok jobbat..
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Szeretnék valami excel táblázatot amelyben nyilvántarthatom a bevételeimet, kiadásaimat.
(mint főként bérből és fizetésből élő magánszemély)
Nem szeretem feltalálni a spanyolviaszt, ha valaki már megtette és megosztaná a dolgot,
akkor lécci küldje el...
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest