- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
damondesign
csendes tag
Upsz, linkként akartam beszúrni.
Tehát az elérés: http://www.royalcashflow.hu/ -
damondesign
csendes tag
Hali
Ugyanezzel a problémával küzdöttem én is jó pár éve, nem találtam egy normális költségnyilvántartót. Mivel szoftverfejlesztő vagyok, írtam magamnak egy sajátot. Munka mellett fejlesztettem majd 3 évig. Idén úgy döntöttem, hogy nyilvánossá teszem és bárki használhatja. Kiadások, bevételek vezetésére tökéletes, én online háztartási naplónak nevezem
. Akinek van kedve, kipróbálhatja, használhatja. Itt az elérése: http://www.royalcashflow.hu/index.html
Én már több, mint 2 éve vezetem benne kiadásaim. -
dolas
csendes tag
Hello,
plusz 2 szoftver a GNU Cash-en kívül:
Money Manager Ex és Microsoft Moneyhttp://www.adatguru.hu/2012/09/bevetel-es-koltseg-nyilvantartas.html
Online bevétel és kiadás kezelő szoftverből jobbára csak angol nyelven van.
Pl.:
https://calendarbudget.com/home/
https://www.buxfer.com/
http://revelryapp.com/ -
joysefke
veterán
El sem hiszem, hogy valaki föltámasztotta ezt a témát.
firewolf.:
Online talán a legjobb ötlet egy Google-docs os excell táblát vezetni, feltéve, hogy pénzügyeidet táblázatban szeretnéd vezetni.Leírom, hogy több mint 3 évvel a kérdés feltétele után mire jutottam.:
Találtam egy ingyenes könyvelőprogramot, a neve Gnu Cash, ennek van egy nem túl jó magyarosítása is.A program helpje egésszen jól bemutatja a kettős könyvvezetés fortéjait kezdőknek. Nekem segítséget nyújt abban, hogy tettszőleges részletességgel vezessem pénzügyeimet..Jó cucc
J.
-
firewolf
tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki esetleg ilyesmi progit amit online lehet vezetni?
-
Silencer83
addikt
''Erre én reagáltam az 5 ös hozzászollásban, hogy:
- nem erre gondoltam --ezt is lehet normal nem leugató/lenéző stílusban mondani
- miért nem erre gondoltam --
- hogyan képzelem el a fórumos segítségnyújtást-- ezt meg normal hangnemben tedd meg, örülj neki h valaki próbál segíteni
2. nem vagyok erkölcscsősz, csak b@ssza a csőröm az ilyen bunkó ember mint te,arról meg gyorsan pakold le magad, hogy csak a'' a hsz. számainak növelése'' miatt írtam/írtunk, kicsit unalmas lemez, már felraktad párszor, már kinőttem ebből az értelmetlen hülységből/igaz sosem voltam writeonly üzemmódban/
a stílusod olyan amilyen, nem csak nekem szúrt szemet... olvass kicsit feljebb azt rájössz -
joysefke
veterán
Köszi azoknak aik linkeltek vagy mailben küldtek valamit. (Tnx2 Biga és Lorcsi)
mind2 jó, a linkelt cucc pedig egész jó, köszi...!!!
J
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
Valaki említette, hogy küldött nekem valamit, mindjárt lecsekkolom, köszi
-
joysefke
veterán
Nem igazán értem mi néhány ember problémája, feltettem egy jól specifikált kérdést,
erre villámgyorsan jön 3 válasz, amelyekből 2 viccelődés és kb az ''old meg magad''
kategória, és a 3 ból egy válasz volt értelmes, de az sem pontossan a témához (a táblázat), hanem egy vonzatához (jobban kézbentartott pénzügyek) tartozott.
Erre én reagáltam az 5 ös hozzászollásban, hogy:
- nem erre gondoltam
- miért nem erre gondoltam
- hogyan képzelem el a fórumos segítségnyújtást
Ezután megjelenik pár erkölcscsősz akiknek semmilyen értelmes mondanivalója nincsen,
helyette elkezdik szapulni a stílusomat és gyarapítják hozzészollásik számát.
Ennek se füle se farka -
bali79
tag
Egy jó tanács: ha esetleg még nem lenne valamilyen netbankszerződésed, akkor gyorsan kötsd meg, mert nagyon leegyszerűsíti a pénzmozgások nyomonkövetését (számlák, törlesztések befizetése, pénzfelvét!, napi egyenleg! stb...)
Egyébként én is elhatároztam, hogy ''kontroll alá helyezem magam'' -
bobsys
veterán
[link]
nincs tömörítve, de ez van -
biga
őstag
Függetlenül attol, hogy a topicnyitó szerintetek megérdemli-e vagy sem (valóban nem bonyolult egy egyszerü ilyet létrehozni) nekem van egy egész jó költségvetés készítő ''izém'' excelben. Évek óta használom, az alapját én is kaptam, az idők folyamán ezzel azzal kibővítettem. Ha valakit érdekel, akkor ide belinkelném, de nekem tárhelyem nincs. Ha valakinek esetleg van, akkor neki elküldeném, hogy linkelje be ide,
-
tiv83us
veterán
Emberkek, nyugalmat kernek
joysefke, igaza van TheSilencernek, legalabb ertekeldd, hogy segiteni probalnak ha meg szamodra nem is hasznalhatoak az otletek, nem kell elkuldeni azert a masikat melegebb eghajlatra.
Tobbiek, innentol a temara koncentraljunk legyunk szivesek! -
Silencer83
addikt
ember kicsit vegyél vissza az arcodból, és rakd magad alapra
, értékeld azt hogy van egyáltalán valaki, aki segíteni próbál neked,elég vicc már az, h ezt a sz@rságot a fáradt gőzben keresed
ha nem felel meg a másik javaslata számodra, ne hurrogd le egyből, inkább köszönnéd meg neki, azt annyit max hozzáfűzöl h neked nem ez az elképzelésed!
ezt a postot meg annak veszed aminek akarod, de engem felháborít,ha vki segíteni akar jószándékúan a másiknak, az meg lehurrogja!
további kellemes fórumozást -
Csimoka
tag
tudod mit!!
ezek után oldd meg nyugodtan egymagad a táblázatkészitést!
egyáltalán nem ilyen hangnemben irtam....de mindegy
és egyébként már ne is haragudj, de elég ügyetlen lehetsz, ha egy egyszerű excel táblázatot nem tudsz elkészíteni...........
ja:és ne merd a szádra venni a Nagyimat!!!
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Sok Excel tudást nem igényel, én negatív előjellel írom be a kiadásokat, pozitívval a bevételeket. Amíg külön kasszán voltunk barátnőmmel, addig volt egy összegző-lap a kettőnk pénzéről, de ezt elhagytuk a házasság után.
(Ő amúgyis unta a tábla-töltögetést, sokkal trehányabb is volt, például beírta, hogy Egyéb: 17000. Ilyenkor kérdeztem meg, hogy ez ment-e el a másik pasijára...) -
joysefke
veterán
reagálás #2 re es #3 ra:
Köszönöm a nagyon okos válaszokat....
Ezentúl kéretik csak olyan emberek írjanak akiknek építő ötletei vannak...
1, Nem fogok kockás füzetbe írkálni, nem vagyok senkinek sem a mamija
2, Egésszen biztos vagyok benne hogy van olyan személy a világon, sőtt még a PHn is,
aki csinált vagy esetleg letöltött valahonnan egy kúrva jól megszerkesztett excel táblázatot,
amely ilyen szimpla igényt tökéletesen kielégít.
3, Ha valaki ezt a cuccot már előállította és hajlandó megosztani
(vagy olyan valaki, aki hajlandó megosztani ellopta a készítőtől)
akkor minek feccoljak 3 órát arra hogy a szükséges szintre fejlesszem az excel tudásomat
és megcsináljam a cuccot.
Mindezt úgy, hogy napi 8 órát dolgozom, felet ebédszünetelek, 40 percet utazom a munkahely és a lakás között, 8at alszom, stb stb és 2 óra időm van magamra...
4, Nem hiszek benne, hogy a forumozásnak az a legfőbb értelme, hogy minden témához reagáljunk, bármekkora hülyeség legyen is a hozzászollás csak azért, hogy több legyen a számláló..
J.
reagalas #4 re:
Igen, ez lessz, ha nem találok jobbat..
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Praktikus egy ilyen táblázatot vezetni, én 2003 óta élek kettős nyilvántartásban. Sokkal fegyelmezettebben költök így.
Szerintem nincs szükséged nagyon mintára, az Oldy féle tábla is elég jó. Én külön oszlopokban tartom nyilván a bankszámlám, lekötésem, valutám, készpénzem adatait. Általában 10-15 sor egy hónap, olyasmi tételekkel, hogy:
Fizetés
Kaja
Mozi
Bérlet
PC
Kamat
Ruha.
Így egyben látom hó végén, hogy mire mennyi ment el. A saját táblám egyetlen hátránya, hogy nincs összes bevétel, illetve összes kiadás adatom, hó végén minden oszlopot összegzek, illetve van a legvégén egy összesen oszlopom, ahol egyben látszik minden. Oda tettem egy növekedés oszlopot is, ami az előző havi egyenlegemhez képest mutatja a változást. -
Csimoka
tag
szija!
Az én Nagyikám egy sima füzetbe ugyan, de jól érthetően jegyzi a kiadásait és bevételeit...
A táblázat ezekből áll:
Kelt,''Áru megnevezése'', Kiadás <------ez van a lap jobb oldalán
Kelt, Bevétel <-----------ez meg a bal oldalon
Sztem nem nagy ördöngőség, főleg excelben megcsinálni, tuti Te is meg tudod
MOD: szal már meg is van
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Szeretnék valami excel táblázatot amelyben nyilvántarthatom a bevételeimet, kiadásaimat.
(mint főként bérből és fizetésből élő magánszemély)
Nem szeretem feltalálni a spanyolviaszt, ha valaki már megtette és megosztaná a dolgot,
akkor lécci küldje el...
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest