Hirdetés
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz Viiktor1989 #29811 üzenetére
Szerintem az anti cheat updatet kapta meg.
-
Madn!ght
addikt
válasz Madn!ght #29788 üzenetére
Naa köszi, meghozta a kedvemet egy kis lövöldözéshez! Hosszú éveken keresztül nyomtam a BF sorozatot, de ez az epizód az elején tapasztalt kezdeti problémákkal elvette a kedvem. Közben kipróbáltam a CoD-ból is egy részt néhány óra erejéig, illetve a napokban a CS ingyenes lövöldéjét, de nagyon lemaradtam a szcénához képest. (Meg annyira nem is adta egyik sem, mint a BF)
-
Madn!ght
addikt
válasz Találtgyerek #29789 üzenetére
Csalók, bugok, “zavaró” community mennyire jellemző?
-
Madn!ght
addikt
Halihó Srácok!
Rég jártam erre és érdekelne mennyire érdemes ismét feltenni a játékot. Anno a megjelenés után egy rövid ideig játszottam, de akkor eléggé kiábrándító volt a játékmenet és a játékosbázis is. Mik az aktuális tapasztalatok? Ha úgy alakul szívesen csapódnék néha 1-2 kör erejéig akár csapatba is.
-
-
Madn!ght
addikt
Tegnap este kicsit játszottam (volna). Úgy vettem észre, hogy 50-60 közötti ping esetén teljesen szívóágon vagyok, esek-kelek, f2f akciókból szinte kivétel nélkül én kerülök ki vesztesként. Pl két épület között átszaladt előttem egy ellenfél, lekísérem a lövéssel, célkerszt végig a srácon, a lövések pedig kb masfel centire utána. Egyetlen találatot sem tudtam bevinni.Érdekes, hogy 80 ping és afelettiek gyakran félistenként lőnek, ugyanez a 30 körüliekkel. Már azon gondolkodtam, hogy valamivel nagyobb pinget kellene generálni, hogy az én karakterem se legyen akkor annyira smooth. F2f akciókban az is érezhető, hogy lenyomom az egér gombját és egyszerűen sokkal később kezd el lőni. Anno 1999-ben 56k-s modemmel quake3 esetében (se) volt ilyen...
Éjfél körül 45-50 közé csökkent a késés, erre szépen jöttek a jobbnál jobb körök. Hihetetlen, hogy ennyit számítson az a 5-10ms. (bár ki tudja, lehet ez a drawping is valami bullshit, és sokkal több az valójában)
Rengeteg jónak tűnő játékos van, aki tulajdonképpen bárhonnan leszed. Ez a suomi Kp31 csúzlival amit egyesek leművelnek, hihetetlen.
Apropó, létezik vmi leírás, hogy a fegyver specializációk/assignmentek közül mik a recommented beállítások?
-
Madn!ght
addikt
válasz Madn!ght #19209 üzenetére
Még annyit, hogy többnyire ad-hoc jelleggel van időm/türelmem játszani (így nehéz ismerősökhöz, jól működő csapatokhoz csatlakozni), és tapasztalataim alapján (meg amit itt sokszor sokan leírtak), hogy csapat nélkül a nagyobb létszámú játékmódok is agyatlanná tudnak válni... ahhoz meg nem sok kedvem van, hogy a rászánt rövid időben is szaladgálok és egyedül próbálom csinálni a feladatot, élesztést, lőszerezést, stb. Cserébe meg lépten nyomon kiszed egy kemper, vagy egy tank. Na ez annyira nem mindig szórakoztató számomra.
-
Madn!ght
addikt
válasz Locutus #19206 üzenetére
Jómagam a gyalogos harcot és a kisebb mapokat preferálom, tetszik a Bf grafikai élménye (nagyon is!) és a hangulata, továbbá emlékeim szerint a domination slotok is rendszerint tele voltak. (csak úgy mint akár TDM-esek). CQ-t és nagyobb mapokat ugyanakkor kevésbé kedvelem, szóval miért ne lehetne egy szelete a tortának az ilyen mód is? Nem attól fogok CQ-zni, hogy kivették a dominationt. Így most marad egyelőre az (agyatlan) TDM. Sajnos.
-
Madn!ght
addikt
Köszi Skacok!
(#19198) vtomi2: Sajnos a proci nem szorzózár mentes, ennyi a csutka, alapfesz alatti feszültséggel. Max 100 Mhz a vége, de annyiért meg nem kísérletezek, így stabil (már vagy 6 éve).
(#19199) FollowTheORI: a driverfrissítést meglesem, hátha. A vas sajnos ennyi, többnyire minden high, asszem a környezet van csak ultrán. A 80 fps körüli értékekkel még ki is egyeznék, ritkán tapasztalok durvabb dropot, igaz kis map, kis létszámú móddal próbálkoztam.
Freesynces a monitorom, de a driverem is még a régebbi (viszont szintén stabil), már informálódtam, hogy miket kell a driverben állítgatni. A régebbi VGA nem tudom mennyire korlát ebben.
Viszont itteni konkrét tapasztalatokat is szívesen meghallgatnék, látom pl. prokxy is ugyanilyen monitorral nyomul, plusz nvidia VGA-val. Na hátha esetleg később reflektál rá.(#19201) lofagi: "Dominion módot kivették a játékból, mert nem volt népszerű." - az igen, hát a többi játékos nevében is csak gratulálni tudok a fejlesztőknek (akik számára népszerű volt). Vagy 5 slot meg már nem elfért volna a rengeteg más mód mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Múlt év december óta nem játszottam, most az új tartalmak miatt ismét elcsábultam. Egyelőre időhiány (na meg a visszazökkenés) miatt csak rövid TDM-eket toltam.
Ami feltűnt, hogy elég tróger a ping játék közben (50-60 közötti), és ráadásul érezhető is a késés. Azt viszont nem tudom egyszerűen megemészteni, hogy pl. tegnap esti gameplayben 100-200 közötti pinggel hogy a túróban lehet 30/2-es statot lőni?! De így körökön keresztül...Sőt már 80 körüliekkel szemben megfigyeltem, hogy f2f esetén mindig én halok hamarabb. Ezzel lehet vmit bszni?! Digi 500-as netem van, korábban 30-40 közötti volt (asszem német szerverekre) a pingem.
Jah igen, az ellenfél játékosai még mindig kicsit nehézkesen észlelhetők számomra, fullra beleolvadnak a környezetbe, ezzel kapcsolatban van vmi beállítás, vagy jauvanezigy' aztán szokjam meg.
Másik, a domination mód teljesen kuka? Elmúlt pár este egyetlen szervert sem találtam. Pedig anno kedvenc módom volt.
Esetleg a grafika, cfg, stb. beállításaiban vannak vmi új okosságok, ami kicsit segít a grafikai teljesítményen. Még a játék megjelenése környékén amiket itt megosztottunk belőttem, azóta is úgy van. Gépem a régi (adataimnál) és nem is feltétlen tervezek (ez az) egy játék miatt nagyobb összeget ráfordítani, szóval valahol a lehetőségeim kötöttek. Most 80-120 között ingázik az fps, de inkább mintha nagyobb input lagot éreznék. Láttam, hogy többen LG 34UC79G-t használtok, g-syncet érdemes erőltetni vele? Esetleg vmi custom beállítás javaslat?
Köszi a helpet előre is
mad
-
Madn!ght
addikt
válasz abridabri #10811 üzenetére
Ehhez annyi személyes véleményt tennék hozzá, hogy a 20 ping alatti net kb. legális cheat.
Nyilván minden játékban számít mennyi a ping, de én úgy figyeltem meg, hogy aki kicsit is skilles és még jó nete is van, az gyakorlatilag elképesztő előnyre tesz szert. (sokszor ha szembekerülök egy ilyennel, nyomom a lövés gombot, és érezhetően sokkal később kezdek lőni mint a másik, teljes input lag érzés...) -
Madn!ght
addikt
Jah, én is tegnap konstatáltam, hogy kicsúsztam az 1 hétből, mert nem volt időm játszani.
Na mondom pedig elég OP-nak tűnt a csúzli, amit a végén adott volna. Pár perccel később ahogy a support játékosomat állítgattam, simán meg tudtam venni, szóval nem ért nagy veszteség.szerk: Más téma. A directX-szel kapcsolatban a múltkorában folytattunk itt egy diskurzust. Szóval többeknek nincs DX12 kapcsoló a menüben. Utánaolvastam kicsit a dolognak, így alapvetően kettő megállapításra jutottam.
Még Win7-et használok, így ezt alapból nem is használható (ha helytállók az információim, akkor a win7 nem támogatja), valószínűleg ezért sem aktív a kapcsoló. Sajnos a profil fájlba hiába eszközöltem a dx12 konzolparancsait, sajnos az sem segít. (tegnap az afterburner OSD beállításaival kiíratva d3dx11-et ír.)
Hamarosan úgyis gép upgrade lesz aktuális, már addig valahogy kihúzom ezzel az oprendszerrel.Win10-et használók között is volt néhány user, aki ugyanerre panaszkodott. Nekik elvileg az egyik (működő) megoldás, ha az indítófájlon jobbklikk, ott a kompatibilitás fülön kiveszik a pipát a Win7 kompatibilitás elől.
Remélem segít azoknak, akik esetleg ilyen gonddal küszködnek.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz peterson79 #10301 üzenetére
Nem tudom hol írtam, hogy nyugodt csapatás van a domination-ben, de akkor valamit félreérthetően fogalmaztam.
Korábban is írtam, hogy nekem testhezállóbb az gyalogosharc. 10 évnyi quake3 beidegződése után azt a jellegű "izgalmat", pörgést keresem általában egy FPS játékban.
Ha van 1-2 értelmesebb játékos, aki nem csupán TDM-ezik minden játékmódban (értsd: sz*rik a feladatra, az egyéni játékot preferálja a csapatmunka helyett), akkor egész hosszas és szoros meccs és csapatjáték is kialakulhat.
Teljesen egyetértek, jó kis pörgős is tud egy ilyen meccs lenni, pont ilyenekre "éhezem".
Nem beszélve arról, hogy nekem annyira nem jönnek be a járművekkel daráló félistenek, számomra az FPS játék a gyalogosharccal egyenlő.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz PeTeR_33 #10175 üzenetére
Szia!
Vagyunk páran hasonló korúak (lentebb írta Dtomka, is, jómagam 83'-as), akik aktívan és kitartóan játsszuk az FPS játékokat, és azok között Bf szériákat. Sőt van a topikban tőlünk jóval idősebb kolléga is.
Alapvetően ha "rambózni" szeretsz (mellőzve a csapatjátékot), akkor Team Death meccsekben próbára teheted a reflexeidet. Ez inkább a CoD-os játéksebességhez közelít, ezért lehet kevésbé lesz a te kedvenced.
Ha szeretsz csapatban mozogni, illetve ha nem olyan élesek a reflexeid a közelharchoz, akkor csapatban mozogva, járművekkel közlekedve szép eredményeket lehet elérni a nagyobb pályás játékmódokban (pl: conquest, frontline, stb.).
A megszokás meg eléggé szubjektív dolog, magamból kiindulva, számomra minden Bf hoz valamilyen újdonságot, amit idő megszokni a korábbiakhoz képest. (pályák, illetve főleg a fegyverek viselkedésének kitapasztalása, testhez álló típussal skill szerzés) Ez nyilván egyénfüggő, így nehéz azt mondani, hogy gyorsan/lassan megy. Az fix, hogy mire eléred az 50 szintet (jelenleg a max), addigra az általam soroltakban már lesz gyakorlatod és le tudsz vonni olyan következtetést, ami válasz a kérdésedre.
Javaslom, hogy mielőtt megveszed, a 10 órás trialt próbáld ki, esetleg egy 4 eurós Basic Accessel, aztán ha nagyon úgy érzed, hogy ez nem az amit keresel, akkor sem buktál tizenezret.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
A képernyő jobb alján az avatarod mellett láthatod az aktuális squad társakat. A nevük mellett lévő 3 ponttal tudsz további opciókat, így promotálni leadernek, vagy remove-olni is. (Emlékeim szerint, pont ma kerestem én is)
(#8068) sakto: asszem ez valamilyen bug, mert többeknek mem aktív ez a menü (elvileg a video settingsen belül az advanced-nél kellene a legelsőnek lennie). Nálam sem működik, így manuálisan a profile file szerkesztésével aktiváltam.
Alternatîv javaslat:1. GstRender.Dx12Enabled 0 -> set it to 1 in order to enable DX12.
2.Remove all files located in /Documents/Battlefield V/shaders/ and /Documents/Battlefield V/twinkle/[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Na ma megérkezett az előrendelői tartalom.
-
Madn!ght
addikt
válasz Dendytv #7802 üzenetére
Értem. Még mindig annyit tudok rá mondani mint nekem az 500-as kábelnetre a UPC. Sajnáljuk, nem a szolgáltató hibája.
A bf1 topikban láthatasz pár hozzászólást és szélmalomharcot. Az összefoglalóból idézve pár megoldási javaslatot is, bár nem mindegyik nyújthat végleges megoldást...[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Dendytv #7789 üzenetére
Ne ertsd felre, de a jatek fejlesztoje mi mond? Szetteszi a karjat h user error. Szamara az olyan mint h neked nincs 20-as pinged mint egyeseknek. A jatek kesz, masoknak működik. Sajnos nincs semmilyen egyéni support ilyen szempontból, elhajtanak a szolgáltatóhoz... az meg gyk. semmit se tesz.
-
Madn!ght
addikt
válasz Dendytv #7777 üzenetére
Apa kezdodiiiik. Bocsi, anno a Bf1-nél voltak páran, akik szolgáltató vàltásig jutottak ilyen miatt.
Elsőre a net kábel (UTP) cserét javasolnám. Másodsorban, a net dns beállításokat google szerverekre cserélni. Harmadsorban, VPN (összefoglaló 5. pont) alkalmazását (vagy szolgáltatóváltást)...[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
(#7664) Joccc07, (#7662) kisselandras: nem tudom, én a konzolvilágból rendeltem, ott alapból úgy írták az előrendelés esetében, hogy ajándék steelbook és DLC. Más helyen nem tudom, hogy alapból tartozék-e.
-
Madn!ght
addikt
válasz SzlobiG #7648 üzenetére
A teszt 5. és 6. oldalán szereplő, VGA összehasonlítós grafikonon azért számomra érdekes, hogy a 980Ti a sor végén kullog. Ismereteim szerint hozzávetőlegesen egy GTX 1070-nel egyenértékű a kártya teljesítménye, de ha nem is jobb, az 1060-nál azért erősebb eredményt kellene hoznia.
(Tapasztalataim szerint azért a 90-100 fps körüli értéket ultrán kiprésel a kártya, OC mellett meg még többet is)
Mintha a tesztben sima 980 eredményeket vettek volna alapul...
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
Aki standard, lemezes verziót vásárolt előrendelve, az megkapta a hozzá járó DLC-t?
Most néztem a leveleimet és sűrű bocsánatkérés közepette jelezte a bolt, hogy amit adniuk kellene mellé DLC-t, majd csak később kapom meg...
Nem mintha óriási hiányérzetem lenne, de hát ami jár az jár. Meg mire megküldik, már kilockolom azt a csúzlit amit adni szeretnének.
A BF1-ben kapott BFV kiteket hol és hogyan lehet aktiválni?
-
Madn!ght
addikt
válasz Locutus #7594 üzenetére
(#7600) Aventador91
(#7597) peterson79
(#7594) LocutusKöszi Srácok!
Mind hasznos tanács! A fékkel szoktam variálni, nem csak a gázt nyomom, de még mindig nem az igazi.
A kontrollerrel (Logitech F310) mondhatni a repülés szépen megy, ott viszont célozni nem tudok normálisan. Szóval inkább a bill+egér lenne a cél. A DPI állítgatást megnézem, asszem van valami hotlink a Razer driverében. (kapcsoló nincs az egéren)
-
Madn!ght
addikt
Apropó szpottolás. Azzal a kis letett jelölővel szpottolok?
Eddig ha láttam az enemyt akkor nyomogattam ész nélkül a spot jelölőt és megjelölte az enemít, de most csak az a kis zászlószerű vackot teszi le. Az lenne az?!Más: Egyébként elkezdtem a trial után ismét a Single kampányt is. Elhatároztam, hogy kitolom maxosra, hogy megkapjam érte a bicskát. Hard fokozaton nem egyszerű, még az elején járok de van szentségelés rendesen. Öljek meg 5 embert míg énekel a faszi. Bakker a dallam már a páromnak is beégett...
Meg párszor még neki kell futni, mert ahogy nézem, pl. van olyan verzió, hogy minden objektivet robbantsak fel c4-gyel, meg van olyan is, hogy repcsivel kell megsemmisíteni. utálom a single kampányokat, de ez most nagyon adja.
Még valami, repcsiguruk: Kérnék egy kis segítséget a beállításhoz. Már Bf1.ben is próbálgattam billentyűvel és kontrollerrel is, de az istenért sem akarok ráérezni. egyszerűen lassan fordul, addig hátulról leszednek, illetve felhúzni sem bírom. Ahogy néztem kontrollernél van pár opció, miket érdemes belőni?
-
Madn!ght
addikt
Hát, ez így kimaradt. A küldetés végén csak bedobta, hogy köszi ennyi, és akár meg is vehetem...
Mondom letesztelem, hátha bugos a játék és továbbenged, de nem. A "resume" hatására ismét megnézhettem az 5 perces videót, amit a küldetés végén láttam.szerk: (#7297) bul07: Az origintől nem jött semmi, csak a játékon belül értesített a trial lejártáról. Mondjuk kifizettem a 4 jurót, szóval mostmár marad a végéig. Ha nem lenne ennyire vacak a forint, még lehet érdemes is lenne a 10% kedvezménnyel élni, de elengedtem a dolgot, marad a dobozos változat.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Azt hol lehet(ett volna) lekérdezni, hogy a 10 óra trialból mennyi van még hátra? Nagy bőszen nekiugrottam tegnap este, hogy játszom még a single-vel, mert úgy véltem, hogy kb. 2-3 órát sikerült a játékkal eltölteni. Erre az egyik küldetés végén kaptam az unalmast, miszerint lejárt a 10 órám. Mondom wtf?!
Bár a videojáték közben köztudottan más dimenzióban telik az idő, de azért nem hinném, hogy ennyire elhagyott volna az időérzékem.
-
Madn!ght
addikt
Ugyanezen dilemmázok. De sztem egyelőre a Premier Access, majd később egy kedvezményes standard vagy deluxe kulcs lenne talán a leggazdaságosabb megoldás.
(#6232) Leon77: köszi! Asszem van egy kis tartalék még a kártyában, lehet néhány fps-t még ki tudok csikarni egy kis tuninggal, hogy 80-100 fps körül elszaladgáljon a kisebb mapokon/játékmódokban.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Apropó, van már tapasztalat a végleges játék tekintetében szerényebb konfiggal? (régebbi generációs i7, GTX980Ti, vagy azzal egyenértékű kártya) Milyen teljesítmény tapasztalható? Esetleg melyek azok a lényeges grafikai opciók, amelyekkel javítható a performance? (mint pl: bf1-ben a post processing)
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Ha Premier Accessel elkezdem a játékot, majd az Accesst lemondom és külön megveszem a teljes játékot, abban az esetben megmarad a karakter, vagy teljesen újat kell kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz k.zozo. #3880 üzenetére
Pont ezen filóztam én is, hogy milyen költségráfordítással lehetne kihozni a legjobb teljesítménynövekedést.
Egy 8700k+lap+memó jóárasítva 150k. Ez az upgrade a meglévő hardvereim eladása esetén is 80k költséget jelentenek. Alternatíva, hogy a meglévő VGA-m upgrade-jével emeljem az fps számot. Ez szintén 80k körülbelül, ahogy számoltam (980Ti->1080Ti).
Egy játék miatt számomra mindkét fejlesztés nem feltétlenül opció, ezért elgondolkodtam, melyikkel érnék el nagyobb teljesítménynövelést. Nyilván lassan eljár az idő a 3770 felett, viszont mindaddig, míg teljes procilimitbe nem ütközök, addig nem érzem fontosnak. Az is világos, hogy nem fog ugyanannyi fps növekedést jelenteni az sem, ha csak a VGA-upgrade lesz, mivel a két proci különböző mértékben tudja kihajtani a VGA-t.
Nem egyszerű dilemma, de ha nem ütköznék procilimitbe, a költséget inkább a VGA fejlesztésre szánnám, tekintettel arra, hogy azzal jelentősebb sebességnövekedést tudnék (talán) elérni.
-
Madn!ght
addikt
válasz voodoo98 #3093 üzenetére
A megjelenés után a haverokkal mi is elég sokat toltuk mind a single-t, mind a multit. Anno 2001-től ELTE/BME koleszos voltam, akkoriban már 100-as net volt bekötve, míg mások már az 512-es ADSL-nek is örültek. Emlékszem a MohAA-ban multiban volt egy olyan "glitch"-szerűség, hogy a pro játékosok oldalra (jobbra-balra kihajolás gomb használatával) dőlve közlekedtek, így nehezítve a lelövésüket.
Nem beszélve arról, mikor "falun" a művelődési házban néhány helyi sráccal hatan heten LAN-party keretében testközelből anyázva, a röhögéstől szakadva irtottuk egymást. Örök élmény marad...
CoD2, majd CoDaW nekem is hosszú időn keresztül favorit volt multiban.
-
-
Madn!ght
addikt
Pont ezt akartam írni, hogy a BF1 esetében a bétateszt még egy közepes konfiggal (4 mag, GTX 970) is élvezhetően futott a kollégámnál, majd a végleges az akadások miatt teljesen tönkretette a játékélményt.
Jómagam is tapasztaltam, hogy patchről patchre egyre inkább esett az fps...
-
Madn!ght
addikt
Nyilván érthető a bizalmatlanság, sajnos előfordul olyan, hogy a legnagyobb körültekintés ellenére is csalódnia kell az embernek...
Engem is egyszer húztak át itt a 14 év alatt. Pedig látszólag megbízható volt a fórumtárs (fanatikus tag, sok pozitív, 0 negatív). Ő nem értett a szép szóból, feljelentettem, rendőrség, bíróság, majd mikor le akarták ültetni (másokat is megkárosított velem párhuzamban), akkor ő keresett meg, hogy visszafizetné. Mondjuk ez egy két éves procedúra, de hát akkor is.Ahogy az egyszeri székely mondaná, "akit a kígyó megmar, az a gyíktól is fél".
Ettől függetlenül akivel itt, konkrét topikokon belül napi kapcsolatba kerülök (ha nem is közvetlenül), neadjisten még együtt is játszunk alkalmasint, azért valószínű szentelnék annyi bizalmat, hogy akár accot kölcsön adjak. Persze ehhez a bizalmon kívül részemről egy szimpátiának is társulnia kell.
(#2118) voodoo98 : kávé?
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz guftabi96 #41 üzenetére
+néhány:
- a köddel se lenne baj, ha kicsit az Air Assaultos felhő-effekthez hasonlítana (a köd sem feltétlenül tejköd a valóságban)
- meccs balance (!!!) - skill alapján rendezze a csapatot. Emlékeim szerint ez az elmúlt epizódokban már elég jól sikerült.
- előzőek okán nagyobb hangsúly a skill-rendszerre (azt is kiírhatná a scoreboardon, csak hogy ne csíterezzenek a világba', ha már valaki jó játékos)
- callvote rendszer (admin-hívás, játékosok közül admin szavazás, report rendszer automatizálása, cheat-protect fejelsztése) - igen is több ban-t lehessen kiosztani az oda nem illő játékosoknak
- nagyobb hangsúly a csapatmunkára (lassabban jöjjenek a pontok, vagy esetleg csak stagnáljon, ha nem végzi a kasztnak megfelelő alapfeladatokat - pl: élesztés, lőszer dobálás)
- jármű félistenek kiiktatására valamilyen normális megoldást... (persze előző pont alapján 1-2 assaulttal összedolgozva talán ez most sem jelentene túl nagy gondot. Bár nem ritkán láttam 100/1-es statot a konzervdobozban ülők között.)
- maradjanak németországban a szerverek, vagy legyenek még közelebbiek is (ping miatt)
- legyen pinglimit a szervereken (pl: ahogy tapasztaltam a 100 felettiek sokszor látványosan megkavarják/belassítják a szervert)
- a fegyverek esetében jobb "custom"-izálási lehetőség. Bf4-ben a kiegészítőkkel lehetett a recoil-en is finomítani. Valami hasonló pontosítási funkció kerüljön be.
- perk-rendszerbe valami következetességet (most nem igazán érzem, hogy egyik másik túl nagy pluszt adna; lényeges, hogy legyenek jól kombinálhatóak, elősegítve az egyedi játékstílusok létjogosultságát)
- service assignmentek legyenek megszerezhetőbbek. 300+ óra után is még azt látom, hogy emberi idő ráfordításával még mindig vannak számomra kb. "sohasemegszerezhető"-ek... (bár ez lehet user error) - ettől függetlenül nem gondolnám, hogy az a cél, hogy bizonyos megszerezhető tartalmakhoz csak különösen nagy ráfordítással, esetleg a játékosnak nem fekvő módok, fegyverek használatával lehessen hozzájutni.
- több mini feladat (sztem nagyon jók az easter eggek és a dogtagos heti feladatok)
- medal rendszer újragondolása - jó lenne ha maradna, de miért ne lehetne egyénileg kiválasztani azt, amit szeretsz -> így a fejlődés is kicsit mindenki ízléséhez igazodhatna. pl: én csak tdm-ezek, nem szeretem a nagy mapokat, akkor miért ne haladhatnék úgy, mint más a CQ-val?
- előzőhöz kapcsolódva - a battlepack rendszer újragondolása - gyakrabban, jobban is adhatná. Ne csak alap bp, hanem akár magasabb szintűeket. Eredményesség, játékban eltöltött idő alapján. 300+ óra után még mindig mondhatni töredéke van meg a megszerezhető tartalmaknak. Premiumosoknak az a kevés plusz pár bp-t kevésnek tartom. A magasabb szintű bp-khez szinte lehetetlen rendszeresen elegendő scrapet összeszedni.
- fegyver/járgány skinek, esetleg feladatokkal megszerezhető egyedi kiegészítők is lehetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest