Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcmike

őstag

Sziasztok,

Lenne egy kicsit OFF kérdésem a BFV community-hez. Tudom, hogy nem feltétlenül ide tartozik, de másik topic-ot sem tudnék neki egyértelműen mondani... :B

A kérdés: megéri lecserélni egy 60Hz (nekem mondjuk 72Hz-en ketyeg) IPS monitort egy drágább 144Hz FreeSync-et tudó monitorra?

Tudom elég szubjektív a dolog... és nehéz is megválaszolni. Tulajdonképpen csak annyit szeretnék megtudni hogy tényleg hoz annyit élvezeti értékben egy 144Hz-es megoldás egy 60Hz-es megjelenítéshez képest? Nyilván akinek nincs az azt mondja hogy "parasztvakítás", akinek meg van az azt hogy természetesen kell, csakis azért hogy más is kidobja a pénzt az ablakon rajta kívül... :DDD

Most egy kalibrált DELL U2414H-m van, amivel nagyon elégedett vagyok. Ezt "felhúztam" 72Hz-re, és így játszom rajta, V-Sync ON. Elkacérkodtam a gondolattal hogy lecserélném WQHD FreeSync (NVidia miatt Adaptive Sync) monitorra. Megérné? Vagy csak rosszabb lenne helyzet a megnövekedett felbontás miatt? A mostanit is alig bírja el a gépem. Tanácstalan vagyok... :F

Bocsi az OFF-ért, de a legtöbbet BFV-re használom a gépet, ezért gondoltam megkérdezlek titeket. Van aki mostanában váltott 144Hz-re? Annak talán frisebb az élmény... :R

[ Szerkesztve ]

LIDL Richard featuring Billy Auchan...

Új hozzászólás Aktív témák