Új hozzászólás Aktív témák

  • #92540160

    törölt tag

    válasz voodoo98 #11853 üzenetére

    Igen, ez rémlett, de jobban tetszik az ízi oridzsines fps mutogató cucc.

    ---

    Asszem a bf3-nál akadtam ki, hogy weboldal, meg origin, meg még a game is... sok. De a kliens végülis életszerűnek bizonyult főleg a vásárlás és telepítéskezelés miatt, de ez az fps cucc is rendben van - bár ezt játékon belül is lehetne kezelni...

    Meg az is érdekes, hogy egy MOH 2010 sorozatszámomat egyszerűen ellopták, mert akkor még nem adtam hozzá mindent a fiókomhoz. Megvettem megint. Fiókon belül már megvan minden. A lemezeimet a minap kidobáltam, a sorozatszámokat megsemmisítettem persze, nyertem néhány köbmétert a lakásban.

    Ja steam. A DIrt 3 a windowslive halála miatt már nem tudott kiegészítőket leszedni, de a steam megette a sorozatszámom, és így meglett minden kieg.

    Na, jók a kliensek.

    A BF5-nél ott tartok, hogy nem merem törölni (sok idő újrapakolni gyors nettel is), várok valami csodára, és 10-ből 1 meccs egészen élvezhető. Rühellem az egész játékot, mindenestül.

    Mire számítsak? Lesz valami változás? Elsősorban azzal van bajom, hogy semmiféle 2. vh-s hangulatot nem teremt a játék. Olyan, mintha a készítőknek fogalmuk sem lett volna arról, hogy micsodák jelképezik a 2. vh-t a gamerek világában, vagy a filmeken. Se egy M1 garand, se egy Bastogne, se releváns karakterek, és semmiféle 2. vh-hoz kötődő motívum, ami valamennyire belehúzna a játékba.

    Van valami ígéret?

Új hozzászólás Aktív témák