-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz #57919488 #10193 üzenetére
Nálam ez nem a sikerélményről szól hanem az alkalmazkodásról.....Már megtanultam a BF3-ban hogy egy aimboter ellen nincs esélyem...csak ha én is aimboter vagyok.
Már most szinte minden BF4 szerveren látok 3-4 olyan játékost aki pontosan tudja hogy hol vagyok(tehát csal)....:Tudom..mivel én is látok mindenkit...
Mi lesz ha majd megjelenik a végleges BF4????
Tuti lesz olyan szerver ahol egyből kitíltanak de lesz olyan is ahol azért tíltanak ki mert nem vagy aimboter..... Szóval sajnálom hogy ezért sok ember szemében egy utolsó sz@rházi vagyok...de könyörgöm:Ébredjetek már fel!Mert ez a játék ugyan úgy mint az elődei...:sajnos soha nem lesz tisztességes!ホンダシビッククーペ
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Suzuki topik
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest