Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
kriszpontaz #42299 üzenetére
ne is mond. 2 hónapja meg öltem eggyet. henger fejes lett, meg csapágyas lett a hengerháznál
CSörgött stb . kompresszió meg nem nuku volt , karbi állitás stb . Azt mégse xD -
Dinter
addikt
Ebben a CTF-ben mit kell csinálni
Milyen zászlót honnan hova kell vinni? Hogy kell felvenni?
-
batai15
félisten
Na Jólvan. Lássuk azta medvét .Lejött a peccs. xD
A simsont remélem nem az első 10 méteren lövik ki alólam. -
fasirTTT
őstag
srácok, biztos már számtalanszor volt róla szó, hogy ezt a szürke/kék filtert a képről valahogy le lehet venni, hogy ne adódjon belőle semmi baj ? 6950-es vga-m van és már nagyon kezd az agyamra menni ez az 1síkú szín
-
aizen92
addikt
Kiasar Railroad új favorit lett. nagyon eltalálták szerintem ( igaz h CTFben semmi értelme csak CQban jó ) utálom a 64 fős mappokat, de ez valami nagyon feelinges még 64 emberrel is!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rendo84 #42265 üzenetére
Városi mapokat nézz akkor.Bazaar, metro, epicenter meg valami piac nevű mapon csak infi van, kivéve a bazaar, mert ott van 2 könnyű páncélos is.Vagy tdm, esetleg close quarters mapok neked jobban ismerősek lehetnek.Ezeken csak infi van, se csapatszállítók,se semmi jármű.
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #42275 üzenetére
meglepi
(szerintem nem, ez nem patch)
-
- = Zk = -
félisten
kell megint mókolni az End Gém miatt, vagy ez nem pecsnek minősül?!...
(orosz verzióm van, azért kérdem)
-
Winne
nagyúr
Eddig inkább rossz dolgokat olvasok, mint jókat, egyre jobban érdekel.
-
ETOM
addikt
Hát én meg pont azt vettem észre, h 5 oldalrol ugrálnak motorol le azt 15 ember darál szét.
-
fogirobi
senior tag
Ez a sivatagos map mekkora egy szutyok lett!
Semmi kreativitás, egy nagy kopárság, berakva pár sablon épület és kész... Mint egy félkész pálya...
-
raggg
senior tag
válasz
Rendo84 #42265 üzenetére
Nekem inkább a kisebb mapok működtek elsőre, lehetőleg kevesebb játékossal (32 max, mondjuk). Csábító a 64-es Gulf of Oman de még most is lesek hogy mikor honnan lőnek le.
Nekem egyelőre az Operation Firestorm az egyik kedvenc (bár itt vannak járművek is), a Metro-n kevesebb (ott elég komoly céllövölde szokott menni középen, szerintem kicsit COD feelingje van).
-
Algotis
addikt
Akkora meccs volt!
Squad társam beállt a tankba mérni, és annyi tankot, motort meg helit kiszedtem a hőkövetőssel
Aztán még a löveggel is kiszedtem 2 helit, rohadt távolról, azt hittem csíter vagyok, vagy hogy az a +4 gigás amire AIMBOT van írva tényleg működik -
Jhonny06
veterán
Mi volt ez a 4 giga körüli frissítés? Muszáj volt kinyomnom valamiért, most meg nem kezdi újra, amikor rányomok a frissítések keresésére.
-
Rendo84
senior tag
Hazai szervereken egyébként mennyire elterjedtek a csalók mostanában?
Hol érdemes kezdeni a karriert? Eddig leginkább codoztam, tehát kezdésnek olyan szerver kellene, ahol járművek nem igazán nyomnak a latba. -
Muerte
addikt
válasz
batai15 #42258 üzenetére
Ne keseredj el
Ez csak az én szubjektív véleményem,lehet neked bejön majd.Lara jól mondta járművekhez kicsik,viszont én gyalogosként szerettem volna nyomni arra meg nagy a 400-500m zászlónkénti távolság,és mivel az ember gyarló és lusta! ezért 80% player dekkol a bázison és környékén.
De ha only infantry volna 1/3-ad ekkora mapon akkora harcok lehetnének mint az állat! -
Muerte
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
Muerte #42247 üzenetére
Marad az, hogy irtjuk a járművekkel az infantrykat, a többi meg majd lesz valahogy
Fel-felnézegetek oda is, de maradok az Armored Killnél.
Conquestnek nem olyan rossz, nagyon gyorsan lehet húzni vele a járműveket, ha mászkálok egyik pontról a másikra, főleg ha 16-32-es a map -
batai15
félisten
gyerekek milyen az end game?
-
Mr.White
senior tag
ahha.hát semmi értelme ennek így.mindenki campeli a saját zászlóját és kész.még ha van is két ismerősöd, akkor se tudtok odamenni a zászlóért mert ott van az összes ellen.
amúgy pályák bejövősek eddig.
-
Rico45
őstag
Na még egy óra és kipróbálhatom én is :-)
Asszony már le is töltötte nekem .-DD
-
Algotis
addikt
válasz
Illusion1010 #42248 üzenetére
Engem meg ez b@sz fel, hogy motorozni nem lehet a javelin miat...
-
Illusion1010
senior tag
Király ez a nagy síkság. Sok a motoros. Ebből Javelin service star lesz
-
AkosAkos
aktív tag
Azt hittem a legutóbbi 6 giga frissítésben már benne van az End Game(legutóbb is így volt)... Hogy tudnak ezek egy frissítésbe 6 gigát rakni?
-
Laraxior
titán
Riversideon fel kell menni oldalt a magas hegyre, aztán lehet lőni az ellenséges zászlót... tűz alatt könnyen be lehet bújni, meg megpattanni... kicsik ezek a mapok szerintem
Nem járműves harcra vannak kitalálva
-
Pubszon
veterán
válasz
kriszpontaz #42237 üzenetére
Ááá, haszos az a WH meg AIM néha...
-
Muerte
addikt
-
PeetR
aktív tag
-
EczkE
veterán
Hát srácok ismikkel verődjetek csapatba és úgy játszatok, ez még mindig erre épül.
-
Muerte
addikt
Na toltam egy kör CTF-et mind a négy mapon,hát mit is mondjak...A pályák szépek( ctf-re túl nagyok),a hardvert is eszi rendesen,de én valami pörgősebb kb.1/3-ad ekkora mapot is vártam volna only infantry módban,heli meg tankok nélkül mert ez így a camperek paradicsoma.Ami a pályákon van elképesztő sajnos...kb.3-4 ember rushol a zászlóért a többi a saját zászlónknál,vagy oldalra húzódva javelinnel vagy csipával várja a jó szerencsét.Ez így egyelőre nekem csalódás.
-
Töki bácsi
aktív tag
Különben teljesen kiment a fejemből, hogy ma lesz elérhető a kieg nekem is. Kellemes meglepi
-
Laraxior
titán
Nebandan Flats nem kicsi a jeteknek?
Teljesen felesleges erre a mapra repülő
-
t256
őstag
Megvolt a Sabalan Pipeline is. CTF, aztán CQ. Kiég a szemem.
CTF érdekes, mivel a zászlónál mindig kempelnek néhányan. Jármű nélkül nehéz megszerezni a zászlót.
A pálya egyébként jó. Járművek ugyanazok, mint a másik kettőn, amit próbáltam.Másnál is előfordult, hogy a tank motorjának a hangja időnként elhalkul?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Illusion1010 #42217 üzenetére
10:15 től kezde el leszedni egész pontosan
-
Viper26
nagyúr
Ez mégis mi a...
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'rfec1' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.325) - Error loading pbcl"
-
Norb3rto
őstag
Ha valakinél elszáll a driver nv vagy amd kapcsolja ki az msi AB-t.Nálam ez megoldotta a problémát.
-
EczkE
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #42214 üzenetére
Látszik...
-
Rico45
őstag
Valaki feltehetne egy zászlós,mocis,fenyveses, map-os vidit!
Előre is köszi!
:
-
EczkE
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #42202 üzenetére
Hmmm COD feeling...
-
xavix13
őstag
válasz
Hát igen, a csodálatos frostbite motor...
BC2-ben még szarabb volt BC2 R9 hitbox test
-
F e Z o
veterán
End Game-t mióta lehet tölteni premium felhasználóknak?
-
Mappa
addikt
válasz
Annyira gáz
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
Dexter-2000 #42204 üzenetére
azt hogy a support rég elfutott, és lőttem a semmit, de még kapta a hit-et
ezért halunk sokszor a fal mögött -
Dexter-2000
őstag
válasz
pontosan ez most micsoda?
Mekkorát ránt vissza a fegyver? vagy már a trükkös része amikor az egér automatikusan ellenránt egy keveset? -
p0rch_m0nk3y
senior tag
Battlefiel 3 és a Hitbox csodái
ezt muszáj volt feltöltenem...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest