Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
Azt hittem a legutóbbi 6 giga frissítésben már benne van az End Game(legutóbb is így volt)... Hogy tudnak ezek egy frissítésbe 6 gigát rakni?
-
AkosAkos
aktív tag
65538 nektek is?
(#41271) simlisgumis: Most már nekem sem... -
AkosAkos
aktív tag
Egy tényleg gameplay videó az End Game-ből: [link].
-
AkosAkos
aktív tag
De miért nem jó???!!
-
AkosAkos
aktív tag
Kivételek közt a BF3, tűzfalnál is minden program, még sem jó.
Logging in-nél hibaüzenet.
-
AkosAkos
aktív tag
Két napja a "You were disconnected from EA online(1)"-el szenvedek. Minden egyes játék előtt csinálnom kell egy 5-10 perces telepítés kijavítását csak akkor működik. Valaki tud valami megoldás?
-
AkosAkos
aktív tag
Két napja a "You were disconnected from EA online(1)"-el szenvedek. Minden egyes játék előtt csinálnom kell egy 5-10 perces telepítés kijavítását csak akkor működik. Valaki tud valami megoldás?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
misionline #30214 üzenetére
Nem kell,messze lakok onnan(bár annyira nem,de mostanában nem fogok arra menni,majd megnézem a helyi Tesco-nkban),de azért kösz!
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
misionline #30193 üzenetére
Melyik Tescoban vetted(barátomnak kéne)?
-
AkosAkos
aktív tag
11 kill,ebből 11 jet-ből és összesen kb. 2 percet nem voltam jetben(a menet vége előtt kb. 10 perccel léptem be)!
[link]
-
-
AkosAkos
aktív tag
Miért van az,hogy egy weboldaltól(!) elmegy a netem. Ez sokszor megtörténik és csak egy weboldallal,a Battleloggal,rámegyek itt valamire és néha ettől elmegy a net(előtte egy kicsit tölt).
-
AkosAkos
aktív tag
Az miért van,hogy a konfigommal(adatlapon) a BF3 "csak"' 40 FPS-sel megy(Highon),néha még kevesebbel. Mediumon egy kicsit jobb a helyzet. Szerintem ezzel a kártyával jobbnak kéne lennie,vagyis nem ha Full HD-n játszanék,de a felbontásom csak 1440x900! Mielőtt kioldottam volna a negyedik magot a CPU-mon még rosszabb volt a helyzet,de akkor még így is gyenge?
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest