Aktív témák
-
pilu85
őstag
hali. olyat kérdeznék hogy az eddigi 30 assigmentből hogy lett mára csak 25??? a fegyver festését adó assigmentek, nemmintha hiányoznának. vki???
-
v!ct0y
veterán
JUHHHUUUU Origin már nem beta..
-
gabipaci
őstag
Ma este 9-kor sorsolás a Logitech nyereményjátékunkban!
Egy hónap múlva ismét Logitech hardvereket sorsolunk.
[link] -
TTomax
félisten
Most előszór (600 óra játék után) történt meg velem,hogy votekick-et indítottak ellenem...Semmi különöset nem csináltam,csak egy ukrán barátommal dolgoztam össze ts nélkül (Daemon321)....vele amúgy elég sokat játszok ha nincs a saját szerónkon élet,tűzbe megyünk egymásért...
Ime a kör
[link]
Amugy volt csaló is valóban ShadyGB,érdemes megnézni a statját M9-el lött le mindenkit a deployról... ki is lett kickelve,ma amúgy 3 szerveren voltam éjjel,mindenhol volt ilyen csaló...UI: Sentinel a rank 100-as indította ellenem... azért 1000 óra játék után illik érezni ki csal és ki nem szerintem...
-
janihunk
senior tag
ÚÚÚristen de sz@r az új origin:S Aki teheti fel ne tegye a 9.0-sat.
-
pohár
félisten
válasz
Illusion1010 #16882 üzenetére
kinek a nővérének a zacskójáról volt szó?
de jókat nevettem, ez jólesettel is mentem könyvjelzőkbe a streamet, jól fog ez még jönni
-
Illusion1010
senior tag
"Oviban is Claymore volt a jele"
-
pohár
félisten
-
-
Sabre
őstag
-
Zanik
addikt
3. nap hogy túlóráznom kellett, vasárnap óta BF3 közelében se voltam.
Már tikkel a szemem, de ma még túl fáradt vagyok.
Holnap viszont (szerencsére) már nem fogok túlórázni, úgyhogy csatlakoznék valakihez SQDM-ezni!
-
VW
aktív tag
TDM-eztem,ha kifogytam a lőszerből felvettem egy elhullajtott fegyvert és azzal lőttem. Így sikerült egyszerre Best Support és Best Engineer-nek is lennem. Jót nevettem
-
Neoteric
addikt
válasz
SkyS1gn #16847 üzenetére
Playclaw
(#16848) 7600 GS: Igen.
(#16857) Winne: Választható bitratetel sajna nem tom streamelni, twitchen tudnék olyat, de ott is csak a premiumosok.
Perpill 4000kpbs a stream.
(#16863) csibe1: Párszor leállt a cucc, lehet túl sok volt a néző.
Köszi a visszajelzéseket mindenkinek! Még nem lövöm le, valszeg toljuk még picit.
-
csibe1
addikt
válasz
Illusion1010 #16864 üzenetére
Sajna,pedig egészen eddig azt néztem.
-
Illusion1010
senior tag
Offfline
-
csibe1
addikt
válasz
Neoteric #16846 üzenetére
Néha beakad,de amúgy megy folyamatosan,nem veszek észre csúszást.
Most amikor írtam a hsz-t akkor viszont gondolkodott,de lehet a Ph-s szeró van oda,vagy a wifi dolgozik."Tegyél rá hóláncot,hátha jobban felmegy"
Nagyon jó a közvetítés,főleg így hogy a TS is hallatszik,sokat dob a hangulaton.
-
Pietrosz
addikt
Ha a vga nincs 100%-on vsync nélkül akkor az cpu limit egyértelműen, nálam is ez volt Q6600-al. A 90% feletti cpu se jó jel. Kezdj el gondolkozni az intelre váltáson.
#16759 Janby:
Igen, javelinnel is lehet mav-ot kiszedni, de lehet tényleg egy ellenséges mav szállt rám. -
válasz
Dexter-2000 #16844 üzenetére
Ja nekem is. Egyik meccs-en lestem, hogy mire kell még gyűjtögetni, majd a következő meccsen már nem találtam. Gondoltam valami bug, aztán következő meccsen jó lesz, de úgy látszik elb@szták
-
rasoio
csendes tag
Üdv!
Miről maradtam le, hogy itt nem elérhetőek az Assigments-ek ?
[link]Valaki, legyen szíves mondja meg.
-
Neoteric
addikt
Nyomok streamet játékról stresszteszt miatt, akinek van kedve lessen fel: stream
Majd visszajelzéseket mondjatok pls. -
Laraxior
titán
válasz
Dexter-2000 #16844 üzenetére
Nekem csak az utolsó 5. Holnap leállás lesz, biztos az miatt
Holnap rendeződik minden.
-
Dexter-2000
őstag
eltűnt az összes assigments-em de nem csak nekem és fejleszteni se tudom őket
Valami nagy galiba van. Van róla valami infótok? -
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #16840 üzenetére
Rendben.
Melyik játékra tértél át? Originen, vagy BL-on sosem látlak...
-
SparrowHUN
tag
válasz
Neoteric #16838 üzenetére
Jah, lehet igazad van, de akkor miért 2006 rémlik? Pedig tényleg akkor költöztem haza az ösökhöz... (Mondjuk nem mindegy, hogy hányadszor...) Lehetséges a 2008 még, de 2009 már tuti hogy nem, mert akkor kerültem össze az asszonnyal, és azóta nincs pénzem fejlesztésre... Meg az tuti, hogy akkor már megvolt a Logitech G500-am, mert addig FPS-eseztem... Szóval még a 2008 is valószínü...
Basszus tényleg öregszek... A memóriát Nálam kéne javítani, nem a gépben...
-
SparrowHUN
tag
válasz
Neoteric #16838 üzenetére
Hát megkeresem a számláját, ha még nem dobtam ki...
Már csak azért is, mert 2006. április 26-án költöztem haza az őseimhez, és akkor szedtem össze lóvét a gépre... (Na mindegy...)Ez már egy másik történet...
Amúgy meg nem bizonygatom, a lényeg hogy fut a gépem, és bírja a BF3-at is...
Már ha lenne időm játszani a héten...
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #16837 üzenetére
Én is erre gondoltam. Mással nem játszom, ergo nekem megfelelne, jövő héten kipróbálom élesben aztán meglátjuk mit hoz. Köszi
-
Neoteric
addikt
válasz
SparrowHUN #16830 üzenetére
Nézz csak utána.
-
Winne
nagyúr
Gondom nincs, csak dilemmám és sokan szidják a cf-t, de főleg olyanok, akiknek nincs is és ezért szeretnék egy kisebb tapasztalati összefoglalót a cf-ről. Drivergondok, kihasználhatóság, ilyesmi.
-
Xaels
félisten
[link] Holnap leállás lesz
-
Winne
nagyúr
Crossfire-el játszik valaki BF3-at innen?
-
SparrowHUN
tag
válasz
Neoteric #16827 üzenetére
Hát az egeret illetően igazad van, mert azt 2009 decemberében vettem, de a többit bizony akkor, amikor írtam... Szóval nem tudom, hogy a többit merre nézted, hogy mikor jelent meg, de biza ilyen régi a gép...
@SipiBcs: Ami azt illeti pont a tulajjal beszélgettünk. Én is meglepődtem, hogy ilyet mondott... De az tuti, hogy lesz gépfejlesztés, mert van ami vigye a pénzemet, a BF3-mal meg hobbi szinten játszok csak, nem érdekel, hogy hányszor lőnek ki, hiszen ez csak egy játék. A grafika meg ígyis szép. A játék is az asszony miatt lett megvéve, mert most 3 évig otthon dekkol, és amíg nincs meg a törpe, addig legyen mivel foglalkoznia.
-
Neoteric
addikt
válasz
SparrowHUN #16818 üzenetére
Hogy vetted te ezt a gépet 2006 júniusában, mikor
1, E7400-as procit 2008. első negyedévében dobta piacra az Intel
2, HD4830-as vgat 2008. októberében hozta ki az ATi/AMD
3, 943NW-s Samsung monitor 2009. áprilisában jelent meg
4, Logitech G500-at 2009. augusztusában váltotta le az elődjét (G5-öt) ?(
)
-
SipiBcs
őstag
válasz
SparrowHUN #16825 üzenetére
"Szerintem ritka az ilyen szaküzlet" Valószínűleg alkalmazott mondta ezt neked.... és majd csodálkozik, hogy egyszer csak nem lesz munkája, mert a tulaj becsukja a boltot. A jó kereskedő nem tukmál, maximum felhívja a figyelmed, hogy mit tudsz kevés pénzből kihozni a lehetőségek szerint ha nem vagy elengedve lével.
Véleményem szerint akkor járt volna el szimpatikusan, hogy ha megkérdezte volna, hogy mire használod. Benyögöd, hogy BF3.... majd ezek után a srác elsápadva közli a lehetőségeket!Mindannyian tudjuk, hogy ez a játék már nem a két magos prociknak való. Lehet azzal is játszani, de komoly előnyben vannak a komolyabb gép tulajok egy bizonyos szint alatt.
Pici ráfordítással, +4G rammal és azzal a tokozással egy középkategóriás q6600-al akkorát lépnél előre, hogy megdöbbennél a BF3 közben.
-
SparrowHUN
tag
válasz
@rglaaf #16823 üzenetére
Igen, tudom... Tisztában vagyok Vele, a srác is a procit, meg a RAM-ot mondta, amin lehetne keményíteni, de amíg fut rajta a BF3, meg a BFBC2, addig nem gond. Sajnos anyagilag nincs túl sok kedvem hozzá, föleg hogy 2 hónap múlva jön a pici "Sparrow"...
Majd egyszer izmosítok a gépen, ha megengedhetem Magamnak.A tűzharc valóban elég szépen szokott alakulni, azért van mikor jobban megy, de általában a medic, a mérnök vagy a support posztot választom, és dobálom a ládikákat, vagy szervizelem a tankokat.
A számtech-boltban meg tényleg jó fej volt a srác, nem bizniszt akart Velem csinálni, hanem próbált segíteni, egyáltalán nem akart rám sózni semmilyen procit, meg egyéb kütyüt... Szerintem ritka az ilyen szaküzlet.
-
@rglaaf
veterán
válasz
ha nagyon akarnád lehetne még fejleszteni egy keveset valami bestbuy Quad proci elférne ott meg némi ram
-
Sabre
őstag
válasz
6 éve ez brutál lehetett, én 2 éve cseréltem am3-ra szintén 7xxx-es intel procis 775-ről és nem volt meg 4 évig előtte
30 fps viszont nem tudom hogy milyen lehet, a 40-45 nekem már késés és tűzharcban teljesen verve vagyok...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16810 üzenetére
tehéntőgy energy
SparrowHUN
"A szervizes srác szerint nem nagyon kéne hozzányúlnom fejlesztésügyileg, mivel a gép még ma is megállja a helyét, és elég masszívan és stabilan fut... Lehet igaza van..."ez azért túlzás... nekem is hasonló proc. volt, a 7300
már csak "marketingből" sem értem miért mondta hogy nem kéne újítani, hátha náluk vásároltál volna...
Sabre 45 környékén valahogy énis megérzem, SP pedig a 30-35 is folyamatos...
-
ch003067
addikt
válasz
2006 ? Az komoly.... Gondolom jó drága volt.
-
SparrowHUN
tag
válasz
7600 GS #16798 üzenetére
Na, vagyok, csak melóhelyről nem olyan egyszerű fellógni... Főleg nem este 6-ig...
Egészen konkrétan a gépet 2006. júniusában vettem...Így néz ki...
54 fokos procival, fix 30 FPS-sel fut. A szervizes srác szerint nem nagyon kéne hozzányúlnom fejlesztésügyileg, mivel a gép még ma is megállja a helyét, és elég masszívan és stabilan fut... Lehet igaza van...
Ja, sose volt se húzva, se extrázva... Ez szinte még mindig így áll, kivéve, hogy 64 bites a Windows-om. -
fogirobi
senior tag
válasz
Illusion1010 #16816 üzenetére
De jóók vtok! Sikerült, minden tökéletes!
Köszönöm!
-
fogirobi
senior tag
Nincs reklámszűrő, azt se tudom hol lehet beállítani, hogy ne rakja ki az ilyen reklámokat!
Hol lehet? Bocs a lámaságért, de nem vagyok nagy youtubeos, néha megnézek egy két videót, de mostanában ahol az a hirdetés volt, ott mindíg elcsúszott a kép, és most nagy felidegesített!MOD:
De azaz Adblock Firefoxhoz van nem? Én Chrome-ot használok!
-
Ramses07
Modder
válasz
Illusion1010 #16780 üzenetére
Azta jóbü..ös pics..ba!!
Ez nagyon kemény!!!
-
fogirobi
senior tag
Egy kicsit off, de nem tudom hol tehetném fel a kérdésemet!
Miért van az srácok, hogy mostanában ha youtubeon nézek egy videót és az a sz*r word of tanks hirdetés bejön a kép alján akkor egyből elcsúszik kép? Tapasztalt már valaki ilyesmit? Mit lehet vele csinálni?
Bocsi az offért -
SkyS1gn
félisten
válasz
Illusion1010 #16780 üzenetére
háá van neked lelki viláágod?
-
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest