Aktív témák
-
Janby
tag
válasz
Pietrosz #23537 üzenetére
Én is pislogtam,amikor megláttam,hogy SPAS-sal 105%-os vagyok.Száz százalékos akkor vagy,ha minden kilőtt lőszerrel killed van.Ha van olyan kilőtt lőszer ,amivel kettőt vagy többet lősz,akkor lehet száz százalék fölött a dolog.Shotinál ugye elég esélyes,hogy egy lövés egy ember.Legalábbis ez a cél,ha sotival mész.A dupla kill meg inkább hardkóron,vagy ha már mindkettő enemy sebződöt ,és közel állnak,vagy inkább egymás mögött...
-
Winne
nagyúr
válasz
Pietrosz #23556 üzenetére
Akkor én mondok egy jobbat és vegyük úgy, hogy ez a találgatás a legjobb.
15 sörét egy lövés, darabonként 10%, így jön ki a 150%, ami elérhető az mcs-vel. Ennyi. Jöhetnek a köszönetnyilvánítások!
Én köszönök anyukámnak, apukámnak, a hitközségnek és Viktor királyunknak!
-
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Pietrosz #22260 üzenetére
a tank superiority témával egyetértek teljesen...azzal valamit kell cisnálni mert ha egyszer tank vs. tank a lényege akkor ne 5 öt rakjanak be kezdőbe hanem alsohangon 10-et.
az egy kicsit el lett csépelve, de szerintem javítani fogják. a DICE szerencsénkre meghallgatja a játékosait -
Sabre
őstag
válasz
Pietrosz #21041 üzenetére
Ne máááár, alig vártam a tank supremacy módot, erre elrontják... pedig mikor éppen ugrál mögötted a support c4-el a kezében és a primary mivel gyengítve van gyalogság ellen, nem öli meg, a secondary tank sotivla mondjuk el tudom lőni miközben cikk-cakkban mellém ér és már tenné rám a c4-eket
-
válasz
Pietrosz #20398 üzenetére
Attól nem leszel jó pilóta, hogy út felett mész 1 méterrel. Pont, hogy rosszat csinálsz, mert a gunnered semmit sem tehet, nem tud lőni semerre. Ha rálőnek a helire, akkor is nagyon sok pilóta megfordul egyből és eliszkol, közben hátulról az ellenséges heli kicsinálja. Vagy, mikor farkasszemet néz az ellenséggel, és simán látni, hogy jön a tv rakéta, még csak meg sem próbál kitérni előle. Szóval heli vezetése nem azon múlik, milyen alacsonyan tudsz repülni. Bőven elég amúgy 30 méter azt hiszem, hogy már ne tudjanak bemérni.
-
Sabre
őstag
-
Sabre
őstag
válasz
Pietrosz #16754 üzenetére
elvileg az okosok ebből megtudnák mondani, ha megnéznék hogy mi a limitem
de 80% alatti vga és 90% feletti cpu kihasználtság az utóbbi gyengeségére utal leginkább....
megnézem majd a te beállításaidat is ofc, bár nekem a texture quality tuti mediumon van csak és az aniso is max 2-4 nem pedig 16 mint neked.. -
Janby
tag
válasz
Pietrosz #16753 üzenetére
A Javelinnel is be lehet mérni a MAV-ot?Csak mert egy ellenfél is be tud a saját MAV-jával,és jól leszed
Csak azért mondom,mert volt nekem is olyan,hogy sípolt veszettül,és akármilyen tereptárgy mögé bújtam,nem halgattott el,csak ha berepültem egy épületbe.Lehet hogy rád szállt egy ellenséges recon
-
Illusion1010
senior tag
-
NFL#13
tag
válasz
Pietrosz #11953 üzenetére
Ha nem érzed a kettő közötti különbséget, akkor nagy baj van.
Minden joga meg van hozzá ,de ez attól még csalás marad. Attól ,hogy ez a "nagy játékosok körében" megszokott dolog még nem változtat semmit a tényen.
A scriptek sem csalások nem? Csak mert nem banolnak érte?
Volt olyan liga(másik játékban), ahol ezért repültél ,ha logban meglátták, és ott látszik.
De egészségetekre! -
Csaber
senior tag
válasz
Pietrosz #11489 üzenetére
Van olyan hogy , valakit nem fog a golyó , valami oknál fogva , minap az egyik szerveren majdnem 100-as muki álldogál háttal nekem kb 8 méterről beleengedtem egy fél tárat m4-esből megfordult és kiosztott egy fejlövést 12X optikával felszerelt M98B-vel majd elsétált a killcam alapján 100%-osan... tényleg akinek van tippe hogy lehet 1 emberrel a tank " fedélzetén " 1 lövésből destoryedre a tankot megoszthatná (tegnap 2-szer szaladtam bele és ugyanaz a muki lőtte ) igaz majd lelőttem egy embert (tankal a helist ) kick volt csúnya beszédért (meg se szólaltam) visszamentem megkérdeztem hol volt csúnya beszéd , válasz kick és bann...
-
prokxy
veterán
válasz
Pietrosz #11223 üzenetére
Mindig is lesznek, voltak csalók, ezzel nem tudunk mit csinálni. Arra próbáltam asszociálni, hogy ha vkinek a K/D-je egy meccsen 3-4-5 körüli, még nem biztos, h az.
Viszont ha már érdekesen öl, érdekesen éli túl a dolgokat, túl jól játszik, akkor van esély rá.
Tegnap előtt olyan fejest kaptam a heliben egy Jet-es enemitől, hogy csak kamilláztam. Velem kezdte, majd csak annyit láttunk, h az ellen f35-tel sorban szedte le a népet miközben a saját bázisuk felett lebegett! Na ilyeneket nemhogy örökre bannoltatnék, de még jól pofán is verném! -
válasz
Pietrosz #4865 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes infót, úgy néz ki, hogy minden gond megoldódott. Lement néhány kör, és most már a mapváltás is simán ment. Az, hogy végül is mi lehetett a gond azt nem tudom, mert az Asus OSD nálam nincs a gépen, eddig is alapvetően low beállítással futott a játék, a videóban látható PB frissítés megcsináltam, és valóban a feladatkezelőben a játék bezárása után a bf3exe-n egy minimális mennyiségű adat még maradt, ez még két alkalommal előjött, mindkétszer töröltem, és innetől kezdve minden pöpec. Mégegyszer köszi az infót, nagyon hasznos volt.
-
maskimx
senior tag
válasz
Pietrosz #4055 üzenetére
100 ms késleltetés az információ megérkezése és megjelenítése között? Ez bizony tömény baromság.
Ha jobb oldalon van a csúszka, akkor a gép kiszámítja (interpolálja) a játékosok egyes frissítések közötti helyzetét és mozgását, ezért a mozgást folyamatosnak látod annak ellenére, hogy csak x miliszekundumokként van frissítés. Viszont nem biztos, hogy a játékos tényleg ott van ahova a géped teszi, pl. hirtelen irányváltásoknál. Ezért a hitreg szarabb lesz.
Ha bal oldalon van a csúszka, akkor nincs (vagy csak minimális) interpolálás, a játékosokat ott látod, ahol valóban vannak. Ez kevésbé folyamatos, akár szaggatott mozgást is eredményezhet, viszont a hitreg pontos lesz.
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest