Aktív témák
-
scope2007
addikt
ez kész
abnormal az
-
Kirtam
tag
válasz
#59070464 #14283 üzenetére
Easy-n és hard-on is ugyan az a pontszám jár, sajnos. Nekünk az jött be, hogy az utolsó, hatodik küldinél van egy rész, ahol nem fogynak el az ellenfelek, ha nem lépsz át egy bizonyos pontot. Ott megálltunk és egyeslövéssel fejeseztük őket amíg a jobb felső sarokban meg nem jelent a g3a3.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
- = Zk = - #14289 üzenetére
jaja
már szépen gyűlnek
de addig nincs baj a G3-al amíg bent vagyok a top 1000-ben
(#14294) haly
caspianon még a recon kasztal, hangtompítós P90-el szoktam nagyon jó köröket csinálniigazi sunnyogós, egyszemélyes lopakodás
na meg jó helyre lerakod a soflamot és csak úgy dőlnek a pontok
-
XP NINJA
őstag
egész nap fps laggom van akármilyen felbontásnál. futok 40fps-sel és ha elkezdeek lpőni elkezd szaggatni. felbontástól függetlenül
-
Laza meccs a nap végére is. Ma 8 medált sikerült összekaparnom
-
Gyula84
veterán
válasz
- = Zk = - #14289 üzenetére
Semmi csak egy jót röhögni
mikor nem tudod mit keres nálad ilyen meg olyan fegyó
-
- = Zk = -
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #14279 üzenetére
kellenek a dogtagok, mi?
(#14280) Viper26
igen, COOP.. ott kedveltem meg. azóta szerelmünk örök..míg az EA el nem "csíteli".. ahogy tette az a FAMAS-szal is (pl)
(#14285) Algotis
az is kellemes fegyó..!(#14288) G4ula84
miért, mim kell? -
Gyula84
veterán
válasz
- = Zk = - #14274 üzenetére
Ilyenre nem is gondoltam
na majd kilesem hova mész
-
Algotis
addikt
válasz
- = Zk = - #14277 üzenetére
En az AUG. A3-mal vagyok igy
annak is lelke van
top 5% ban vagyok az AUG A3-mal
-
boogie84
veterán
Előzetes videók alapján szeptemberben az armored kill dlcvel kap még egy esélyt a játék. Hogy vannak vele azok akik már letették?
-
Viper26
nagyúr
válasz
G3A3 coop cucc?
Jó lenne ott mindent összeszedni valamikor. -
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
hát igen
de mostanában elhanyagoltam szegényt, mert a többi fegyvert húzogatom 500 killig :S
-
SuNrisE010
tag
Köszönöm a segítségeket akkor majd külön-külön beszerzem a szajrét
-
- = Zk = -
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #14275 üzenetére
én csak akkor vagyok morci, ha vki a faszán bejáratott G3A3-mammal rohangál. azt sem tudván, hogy annak Lelke van!
(#14276) Viper26
lehet, mert elkezdett visszafelé futni.. egy darabig követtem, de aztán megálltam, mert röhögtem és lelőttek xDDD -
Viper26
nagyúr
válasz
Az igen, lefagyott a srác az biztos.
Gondolta, hogy megint vmi bug. -
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
beszarok xD
ma történt velem is ilyesmi, lelőttek de valaki újraélesztett, felkeltem és a buzi AS-VAL volt a kezemben az M39 EMR helyett... aztán látom a gyerek az én fegyveremmel lődöz, utána azt kergettem mikor hal meg és vehetem vissza a saját kitem -
- = Zk = -
félisten
ma trollkodtam egy pöppet... kifigyeltem egy supportost, megvártam míg lelővik, és gyorsba elvettem a fegyóját.. majd ugye jött a Hős, aki életet lehelt belé, és a szegény koma meg csak lesett, mit keres a kezében egy AEK az M249 helyett.. szegénykém... olyat röhögtem...
egymás után váltogatta a fegyóit. elsődleges-másodlagos.. oda vissza.. -
törölt tag
válasz
xavix13 #14256 üzenetére
Nekem különösebben semmi, mert sosem volt, de 1500 Ft különbséggel nyilván egy nevesebb gyártó memóriáját vásárolom +2 év garanciával. Az sem kizárt, hogy a hirdetett órajelen kisebb késleltetéssel vagy feszültséggel is használható, esetleg picit tuninggal a hirdetett késleltetés mellett (más kérdés, hogy 1600MHz fölött jelenleg ennek nem sok értelme van).
Más: erre a nem ért hozzá dologhoz had ne reagáljak ebben a topicban. Főleg, hogy hogy jön ide a mennyiség a lényeg. Egyértelmű, hogy a mennyiség kicsit többet nyom a latban, de nem hiszem, hogy hozzájut 16GB-hoz a Corsair 8GB árában. Mellesleg a Corsair csak egy példa volt a márkásabb, alig drágábbak közül. Vitába nem akarok belekeveredni, ezzel kapcsolatban nem lesz több hozzászólásom. Továbbá elnézést azoktól, akik Kingmax RAM-t használnak és ezzel esetleg megsértettem őket, nem állt szándékomban. Azt vesz, amit szeretne, de ha a végén külön rakja össze, akkor az én ajánlatom csak egy volt a sok közül, nem kell betartania.
-
Roxbury
őstag
-
Def26
félisten
-
Viper26
nagyúr
A következőkben a kiforrott frostbite 2-t láthatjuk.
-
Laraxior
titán
Még mindig keresek BF3 limited dobozt, és lemezt. Serial nem kell. Valaki nem adja el? Betenném a többi közé
Jobb mintha nyomtatnék -
csibe1
addikt
válasz
SuNrisE010 #14242 üzenetére
Tényleg kérdezd meg a Milyen gépet topikban amit linkeltek pár hsz-el feljebb,mert nem tudni a táp pontos típusát,és a Chieftecből pl.az iArena nem ajánlott.
Ahogy mondták is előttem,ennyi pénzből jobb gépet is össze lehet rakatni,és ha úgy van házhoz is viszik a cuccokat,akár összeszerelve is,bár én azt kihagynám.
Full HD-ra felejtsd el ezt a videokártyát.(#14251) NewmanHD
"Cserélbe tutira nem Kingmax RAM-ok lesznek benne"
Mi a gond a Kingmax RAM-okkal?
Azok az 1600-as RAM-ok tök feleslegesek ha nem tuningol,max akkor érdemes ha egy árban van az 1333-assal.(#14254) Def26
Nesze neked szifon!
Amúgy nem csak ilyenkor nem írja ki a pinget,hanem valami más is van,mert amikor teljesen egyedül vagyok a neten akkor is csinálja néha.
Más:
Mostanában megint supporttal játszom,shoti,LMg mikor mi.Párszor már csinált olyat,hogy M249-el lőve egyszer csak megáll a sorozat,mintha elengedtem volna az egérgombot.
elég bosszantó ha épp 5-6 ember van előtted.
Másnál is előfordult ez a jelenség? -
Def26
félisten
válasz
- = Zk = - #14243 üzenetére
Asszony iphone -án tegnap beállítottam, hogy a felhőbe mentsen. Nos elkezdte feltölteni a képeket, mert ugye közben wifi -re csatlakozott. Olyan pipa lettem hogy nem igaz.
-
t256
őstag
válasz
Ennyi pénzből a megfelelő topicban Milyen asztali gépet vegyek a jártasabb kollégák összeállítanak Neked ennél jobbat is.
Más. Rászántam magam a Set us up the bomb Assignment végrehajtásának.
Végre megvan a SCAR-L. Kicsit csalódás, de várok vele, amíg megszerzek rá mindent.ACOG-gal eléggé lassan tudom becélozni az ellent. Reflexhez vagyok szokva. Persze Nosharról beszélek.
Mintha lassú lenne a tűzgyorsasága és sok golyó kell egy katonába, hogy vízszintbe kerüljön.
Assault-nál még mindig az M416 a nyerő Nálam.
-
törölt tag
válasz
fogirobi #14247 üzenetére
Hirtelen:
Jó alaplap: már 25k-tól
i5-3450: 48k
8gb corsair 1600mhz cl9 lp: 15k
WD 1TB: 23k
Sapphire HD6870: 42k (HD7850 +25k)
Valami márkás táp 500w körül: 15k
Egy jobb ház: 10kEz hirtelen 178 ezer és jobb annyival, mint amennyire többe kerül. Cserélbe tutira nem Kingmax RAM-ok lesznek benne és akár még egy kis Z77-es ASRock is kijön belőle 3 év garral. Így külön gari van mindenre. A RAM-okra pld 5 év, míg a komplett gépre max 2 vagy 3 év és elvileg nem is lehet megbontani ezeket, garancia vesztés nélkül (boltban lehet upgradelni, de én boltra nem bízom a gépem). Soha nem vennék komplett képet.
-
fogirobi
senior tag
Én decemberben ennyiből raktam össze egy gépet! i5-2500, 8 giga ram, GTX 560 TI! És ezen a gépen High beállításokon FHD-ban nagyon jól fut! 1-2 szűrő természetesen off, de így is tökéletes! Az a kártya nagyon gyenge lenne ehhez a játékhoz! És szerintem ha most rakatsz össze egy gépet még lehet, hogy az 560TI-nél jobb VGA-t is tudsz belerakni! December óta azért változtak az árak sokat!
-
Sabre
őstag
válasz
alkatrészenként válogatva egy erősebb vga is beleférne, ez a kész konfigos félek az erős proci ellenére csak low beállításokon tudna valamennyire is elfutni
-
fogirobi
senior tag
válasz
Ilyen boltban összerakott, egyben árult szutyok szar gépet soha nem szabad venni! Ennyi pénzből sokkal izmosabb gépet össze tudnál rakni, alkatrészenként összeválogatva!!
Itt kérdezz rá: [link] -
törölt tag
válasz
1920x1080/low+minden off-on játszható. Nálam szinte ugyanez van [3450/8gb], de az 5830-as kártya köti a kezem, ami 7770-el egy kategória. Ez a játék 6950/7850-től felfelé domborít.
-
Gippo
senior tag
válasz
Szerintem a VGA lenne kicsit gyenge, bár gyengébb beállításokon vinné. Persze nem ismerem a kártyát, tehát javítsatok ki.
-
SuNrisE010
tag
[link]
Egy ilyen gépen,hogy menne a játék? -
Def26
félisten
Mostanában miért nem írja ki a ping -em a játék?
-
F_Zolee
nagyúr
Miért az ilyeneket újítják. Van elég bug amivel lehetne kezdeni valamit.
-
F_Zolee
nagyúr
Battlelogon megváltozott a profil képem pedig nem is állítottam. Másnál is történt ilyen?
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #14221 üzenetére
lassan?
-
Mappa
addikt
5:40-ig néztem és egyszer nem volt olyan helyzet amiről én beszéltem!
face to face ...nem ám hogy felülről szarrá lövöm hátba az ellenséget.. az megy mindenkinek
amikor lent van 4:51-nél egészen pontosan ...na ha onnan lő a medencében lévő ellenségre azt nem adja. na ezzel találkozom én is rendszeresen.
+ a grupenbug ... ha 3-4 vannak egy tömegben tök mind1 fejbe kit lő az ember egy sem hal meg. vagy nagy ritkán beadja de ez mit sem változtat azon hogy egy bughalmaz fos pálya!
szerk.: ja mellesleg elég jó elszórakoztatja saját magát a faszi... omfg
-
Gippo
senior tag
Én azt veszem észre, hogy alapjáraton a shotgunok hitrege el van rontva. Van mikor én is beszívom velük és egyszerűen meghalok, mert nem sebez semmit. Na ugye a shotgunnak meg az a lényege, hogy azért igen nagy szórásban sebezzen, ergo ha egy centivel mellélövök, sebezzen akkor is.
-
pohár
félisten
-
Kirtam
tag
válasz
#59070464 #14197 üzenetére
f2000 a jobb, a killtime 8 méteren belül ideális esetben, (tehát minden golyó betalál) az f2000-nél 0.28 másodperc, míg a p90-nél 0.33 másodperc. Részletes fegyverösszehasonlítás Egyébként ezen az oldalon rengeteg hasznos infot találni a fegyverekről, szóval böngésszétek.
-
Roxbury
őstag
LOL jó ez a debreceni szerver.
Most dobtak ki a játékból, pedig semmit nem csináltam.
HungarianField Debrecen Civis Server
Game disconnected: you were kicked from the game.
Ha valaki olvassa közülük, akkor ezúton szeretnék gratulálni neki.
Pedig gondoltam kipróbálok pár magyar szervert...kár volt...
-
válasz
- = Zk = - #14189 üzenetére
Nem véletlenül az avatarom srácok. Gondolkozom, hogy PH-ra is ezt tegyem, majd ha rangosabb marha leszek
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok. tudnátok abban segiteni hogy a team speak-et hogy kell használni?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest