Új hozzászólás Aktív témák

  • anubis6

    aktív tag

    válasz VinoRosso #40721 üzenetére

    Minden korszaknak megvan a maga "hűha" faktora, ez ma sincs másképp, csak épp eltolódtak az elvárások.. akkoriban az volt a max, és a játékélményt részesítették előnyben, most már ez áttevődött a grafikára, és a normális kinézet lett az "alap", ezen nincs miért meglepődni, ezt hozza magával a modern kor. Most már annak kell örülni, ha kapsz egy normális játékélményt, a szemkápráztató grafika mellé. Kb. olyan mint a gyereknevelés: ha egész nap a tv előtt bombázzák az agyát a mozgalmas és látványos képsorok, akkor rohadtul unatkozni fog kint a kertben, ahol "nem történik semmi", pedig milyen jó a grafikája..

    Single player-ben minden esetben elég egy jó élményhez a 30-60 fps (én is inkább játszom 4k-ban 30-40 fps-el, mint fullhd-ban 120+al), de multiban már más a leányzó fekvése..
    Amíg nem ülsz le a 60hz-es monitorod után egy 144hz-es, ne adj Isten 240hz-es elé, addig elképzelésed sincs mekkora előnnyel jár, mennyivel simább a mozgás.. gondold el, hogy ha a géped tud 240 fps-t produkálni, de te ebből csak negyedannyit látsz, tehát kb 180 képkocka megy a levesbe másodpercenként.. Erre még rájön a lag, ami szintén a másodperc x %-a, + az esetleges késleltetés, ami a videokártya és a megjelenítő között van, ergo nem az történik a szerveren, amit te éppen látsz.. ezért van az, hogy véresre tunkolod az nmy-t, közben ő sértetlenül elszalad, vagy rád fordul és kinyír egyből :DDD Ettől még lehet valaki béna 144hz-el is, vagy épp nem úgy jött ki neki a lépés, vagy épp nem úgy regisztrálja a lövéseket a játék, hogy nála maradjon az előny ;)
    Itt jön be a netkód faktor, ami pl. a PUBG-ben a legdurvább, mert ott ha magas a pinged, sokkal jobb helyzetben vagy, mint aki alacsonnyal játszik ugyanazon a szerveren :U Nem véletlen dorbézolnak a kínaiak EU-ban, otthon már kevés a csít is, mert nincs nála az előny..
    Velem is számtalanszor volt olyan, hogy az egyik szerveren (újra BF) senkit nem találtam el kb., hiába volt 120hz, a másikon meg olyan vaj sima volt és minden golyó ült, hogy öröm volt nézni :B
    Akár hiszed, akár nem: számít.
    Ha pedig te még a neon villogást is látod (pacsizhatsz a legyekkel), akkor te vagy az 1%-nak az 1%-a, akinek még többet számítana :DDD

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj

Új hozzászólás Aktív témák