Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
De mivel százalékosan hasonlóan oszlanak el a retardáltak, egy-egy meccsen nem találkozol több retarddal
De most komolyan. Én nem szoktam azon filózni, hogy a csapatomban a többiek mit csinálnak vagy mit retardáltkodnak. 64 fős szerón szerintem nem érdemes nagy csapatjátékot keresni. Néha random emberekkel is olyan jót lehet tolni. Pár napja is összejött egy random squad, pedig rajtam kívül 100 alattiak voltak, de jöttek a pontokra, amit jelöltem, élesztettek, supply dobozoztak, flareltek. Csak néztem. Ha backupot kértem halál után éledtek rám. Ilyenek. Vagy 4-5 meccsig együtt is maradt a banda. Jó látni, hogy ilyen is van.
De én a legtöbbet így játszom. Egyedül vagy 1-2 emberrel.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
N@idia
őstag
Én nem találkozom retardáltakkal konzolon szerencsére meg van a társaság akikkel napi szinten játszom és marha jól szoktunk szórakozni. Szerintem jó társaságban kevésbé találkozik az ember ilyenekkel én legalábbis nem találkozom velük. Hétvégén várunk szeretettel
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest