Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16465 üzenetére
Meséld mar el mit tudsz tenni, ha magas a pinged ? Ne adj isten tényleg az akkor tudsz javítani rajta hat elárulom neked nem max ha szolgáltatót váltasz, de ahol csak T-Home van és más nincs akkor cseszheted. Szóval kezdem mar unni az idióta ötleteket, hogy biztos a Windows a ludas stb aminek nem sok köze van ha kikapcsolod a frissítéseket akkor az se lehet hibás. A játék sem feltétlen lehet egyedül a szolgálatást lehetne okolni, de ők leszarjak, hogy neked magas a pinged...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16442 üzenetére
Én teszteltem délután és nekem nem volt jó kivágott folyamatosan. Én ma már nem tudom csekkolni, hogy javult-e valamit, mert dolgozni kell mennem, de nagyon remélem holnap reggel már nem fogja ezt csinálni. Nálam eddig nem volt jellemző ez a probléma csak ma délután valamiért végig szar volt ami még érdekes hogy konzolra is meg van a játék és ott például egyszer nem dobott le délután ezt add össze
-
N@idia
őstag
válasz FollowTheORI #16433 üzenetére
Én nem értem minek erőlködni egyértelműen a játék a szar nem lehet mit tenni. Sajnos jobb netet nem tudok kötni mert nincs más szolgáltató és nem fogok cserélni routert sem amit 35 ezer ft-ért vettem se modemet nekem megjelenés óta meg van a játék eddig nem volt gondom vele az utóbbi 2 hétbe kezdte el ezt a hibát dobálni server disconnected és a mai frissítéssel egyenesen játszhatatlan lett a játék, mert 1 kört nem enged végigjátszani. Érdekes, hogy más steam-es multis játékom nem dobál le akkor nálam egyértelműen kizárja azt a lehetőséget, hogy a hiba nálam volna....
-
N@idia
őstag
Használok rtss-t, de nálam ez nincs bekapcsolva egyébként sem, bár nem tudom ennek mi köze van a server disconnected-hez, de mesélj még kérlek
Szerk.
Akkor is kidob a játék, ha nem fut az rtss szóval kérlek ejtsük a témát[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz laceszgamer #16386 üzenetére
Ez baromság, mert nekem nincs és még is tudok játszani vele, igaz nem sokáig, mert kivág a szerver.
(#16385) daveoff:
Engem ez nem nyugtat meg sajnos, de legalább tudom nem nálam van a gond. Az hogy sokan azt mondják user error azoknak fingjuk sincs arról, hogy nálunk mi lehet a gond csak az észt osztják, hogy náluk jó általában ezeken jókat nevetek Én amit hiányolok nagyon az a battlelog az legalább kiírta a böngészőben miért dobott ki a szerver, nos ez a bf1-nél már nincs, így fogalmunk sincs mit lehet tenni ez ügyben csak várni lehet arra, hátha javul a helyzet és ez szerintem elég nevetséges...[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Nálam folyamatosan server disconnected van lassan fogom és letörlöm a picsába
(#16375) spanglee001
Nekem tegnap még semmi bajom nem volt most meg nem tudok lejátszani 1 kört sem, mert kivág a szerver nevetségesA cpu nekem is 55-70%-on fut gpu 99%
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Panther_KMB #16281 üzenetére
Lófagi már biztos rajta van a fordításon és hamarosan közzé teszi az oldalon, addig meg lehet gyakorolni az angolt
-
N@idia
őstag
válasz SkyS1gn #16268 üzenetére
Ma már mind1 mit adnak el nem akarnak foglalkozni azzal hogy új dolgokat találjanak ki, ha már adott a kész pálya akkor elég csak átrakni a multiba és mehet is a lehúzás. Sajnos ilyen világot élünk, én azért visszasírom azokat az időket amikor még nem voltak dlc-k és rendes játékot kaptunk teli tartalommal és mindenki leszarta a grafikát. Ma már az a trend nézzen ki jól és ezzel kifújt az hogy tartalom legyen azt majd prémiummal megkapja az user, ha megint kifizet 50-60 eurót csak a prémiumért. Ez egy hatalmas lehúzás az egész sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok nem beszélve arról, hogy már pc-re is egy nyamvadt AAA játék már 18-19 ezer ft mióta lett ilyen drága pc-re egy játék Én a Bf4-re emlékszek megjelenéskor 12 ezer volt pc-re a B1 meg 18.500ft. Azért igen csak elszálltak már az árakkal is és újdonságot nem tudnak mutatni
[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz ADAM1337 #16130 üzenetére
Nekem is ez volt akadt a játék a hang is kb 2 napja van a gépbe 16Gb ram azóta minden rendben van a játékkal nem droppol és a hang sem akad, de más játékok is sokkal stabilabban futnak. A Mirror's Edge Catalyst játékkal nem tudtam vsnyc-et bekapcsolni, mert állandóan droppolt 45-35 re 60-ról amióta 16Gb ram van a gépben ultra beállításon vsync mellett beton stabil 60 fps van és ez csak a ramnak köszönhető
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #16102 üzenetére
Nekem nem amióta 375.70 van fent. Az előbb toltam egy kört kb 1 órája és végig jó volt az fps sehol nem droppolt, de lehet csak jó szerveren voltam és azért futott stabilan, pedig azt hittem szerver függő a dolog
-
N@idia
őstag
Most vettem észre, hogy az Empire's Edge pályán a dombon a 375.70-es driverrel nem esik le az fps 40-50-re rendesen 70-80 fps van. Előtte 376.19 volt fent rendszerint 40 fps volt a dombon akkor ezek szerint driver hiba lenne ?
-
N@idia
őstag
válasz spanglee001 #16021 üzenetére
En tervezem, de várok meg vele amíg valami jó akció lesz
-
N@idia
őstag
Nagyon sokat dobott a játékon legalább +20fps és stabilan tartja, ha vsync mellett játszok fix 60 és nem droppol, de én fast sync-et szeretem jobban és 75 alatt nem láttam az fps-t nagyon smooth az egész. A gépigény szerint is ajánlott a 16gb ram és valóban kell is, mert az Amiens pályán 9-10gb eszik a többi pályán AB-val nézve átlagban 7-8gb ram használatot láttam
-
N@idia
őstag
Nvidia Driver 376.19 WHQL
Driver megjelenés Mon Dec 05, 2016 érdekes, hogy nekem most villant fel, hogy elérhető az új driver[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Na végre megoldódott az fps probléma. Ma megérkezett a 2x8Gb CL9 Corsair ram és most már nincs fps drop öröm és boldogság van A játék 9-10Gb körül eszik persze az Empire's Edge pályán továbbra is 50 fps van a dombon, de a többi map az stabilan tartja az fps-t
-
N@idia
őstag
válasz daveoff #15836 üzenetére
+1
Szerintem is a játék hibája, mert nálam eddig nem csinálta, de ma nem tudtam játszani úgy le 2 kört, hogy ne dobott volna le! Más multis játékot is néztem azok jól futnak 5-6 kör után sem dob le, szóval lehet itt magyarázni a dolgokat egy biztos a hiba nem nálunk van. A szerverek szarok és laggosak is egy rakás sz@r és nem foglalkoznak vele, pedig a külföldi fórumok is tele vannak ezekkel a témákkal, hogy random fps drop, cpu magas kihasználtság, szerver lagg, stb stb és ebből mit sikerült kijavítani ? Semmit Lemerem fogadni a mostani patch sem fog érdemben javulást hozni, de cserébe kapunk egy új pályát és talán helyre hozzák az Empire's Edge pályán elqrt durva fps droppot aztán örülj, hogy foglalkoztunk vele..[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #15829 üzenetére
Én már teszek az fps-re csak végre ne szakadna meg a játék ez ma teljesen kikészített már azon voltam, hogy törlöm a picsába Engem a cpu használat nem izgat, hogy 50% vagy 100% ha stabil az fps. Nálad azért droppol 50-re, mert vsync mellett játszol én fast sync-et használok és nálam 75-105 fps között ingadozik ultra beállításon. Egyedül az Empire's Edge pályán fut szarul, de ott se mindenhol csak a "C" és "D" környékén van valami gebasz, valamiért azon a helyen nagyon durván beesik az fps és tök mind1 milyen grafikán játszol ugyan úgy 50 alatt van
-
N@idia
őstag
válasz sixpak #15822 üzenetére
Nálam ma végig ez volt nem is játszok inkább vele, hozzá teszem nem upc van nekem, hanem t-home szóval szerintem nem a nettel van gebasz vagy a szolgáltatóval, hanem ezzel a fostalicska játékkal. Nevetséges, hogy ez még mindig egy sz@ros béta állapot
A másik az hogy a patch előtt nem volt ilyen problémám, hogy disconnected egyszerűen nevetséges a mostani állapot
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Egyéb észrevétel a driver telepítése után
Empire's Edge pályán a dombon már nem 43 fps van, hanem 50 alakul ez[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Másnál is offline a szerver vagy csak nálam van gebasz
-
N@idia
őstag
Nem tudom mennyire megbízható a forrás, de elméletileg December 13.-án fog érkezni az update és a Giant’s Shadow map
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz PeeterssoN #15653 üzenetére
Én nem foglalkozom a medálokkal, mert csak felidegesítem magam vele, néha olyan feladatokat kell megcsinálni, hogy a hajam is kihullik tőle Én inkább játszom és élvezem a játékot
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Az emberek inkább a kényelmet választják és ez nálam sincs másképp, igaz én pc-t is tartok a konzol mellett, de ha kényelmesen akarok játszani akkor egyértelműen dobom a pc-t és irány a konzol. Viszont fps játékot még mindig jobban szeretem pc-n játszani, mint konzolon, bár a bf1-et mindkét platformra megvettem, de pc-n játszom vele a legtöbbet, hol ott tudom konzolon 2x annyi játékos van
-
N@idia
őstag
válasz taknyí #15503 üzenetére
Ez nem igaz, mert nekem OC-val megy a kártya és egyszer nem fagyott ki a BF1 pedig AB-t használok
Tegnap este kipróbáltam a játékot V-sync nélkül és olyan szinten megszűnt az input lag, hogy gyalog olyan statokat lőttem, hogy alig hittem a szememnek. A képtörés viszont baromi zavaró, erre nincs valami megoldás
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Németh Péter #15418 üzenetére
Az UpnP nem azt a célt szolgálja, hogy automatikusan nyitja a portokat ? Ha én nyitom ki manuálisan akkor elméletileg nincs szükség az UpnP-re, de megnézem, hogy mi van ha portok is nyitva és az UpnP is be van kapcsolva...
-
N@idia
őstag
Battlefield 1 Official Accolades Trailer
Kegyetlen jó zenét választottak a trailerhez
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz spanglee001 #15370 üzenetére
Én Win 8.1-nél vagyok és nálam minden rendben! Még a pingem is tökéletes 45-50 körül van és stabilan, pedig csak 25mbit netem van abból csak 17 jön az se mindig de a 15 az meg van A játéknak bőven elég és még filmeket is tudok vele tölteni. Sajna én csak álmodni fogok arról mikor lesz itt 100mbit, ha lenne biztos azt választanám
-
N@idia
őstag
válasz daveoff #15324 üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem PC-n ilyen sose volt csak amikor valami karbantartás van, viszont konzolon nálam is ez van folyton kidobál a játék és semmit nem lehet csinálni vele 1-2 kör és server disconnected ott rosszabb a helyzet...
German Trench Assault (No Hud Immersion) - Battlefield 1 Elég kemény lehet így játszani
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Battlefield 1 - Random Moments Ep. 101 | Glitches & Dabs Ezen teljesen kiégtem
-
N@idia
őstag
válasz scabi78 #15202 üzenetére
Látnád reggel 5-6 körül egy lélek sincs PC-n Konzolon meg bármikor elindítom azonnal talál szervert, de ott lényegesen több játékos van
Currently online players
PC: 52,886 (24h peak: 88,998)
XBOXONE: 146,996 (24h peak: 160,294)
PS4: 162,588 (24h peak: 220,761)
Total: 362,470
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz IntelKiller7 #15199 üzenetére
Nekem meg akkor repült majdnem amikor CQ-t játszottam 64 fővel azt hittem kivágom a konzolt olyan droppok vannak. Egyszerűen nem tudom kidöntötte el a Dice-nál, hogy csak 64 fős lehet a CQ konzolon. Hol marad a 32fős CQ, mint a bf4-nél ? A 40 fős operations valami hihetetlenül jól fut konzolon szinte stabil 55-60 fps lehet egyszer nem éreztem, hogy droppolt volna
-
N@idia
őstag
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz sirszevenap #14930 üzenetére
A te esetedben nem is kellene lennie keresztmetszetnek, mert azon a gépen ami neked van simán hoznia kéne a 60fps-t. Az hogy beesik 55-re az fps az minden játéknál előfordul észre se veszed, de ha még is tehetsz ellene úgy hívják G-sync monitor és azt se vennéd, észre ha 35 fps-el futna a játék olyan sima lenne
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz sirszevenap #14900 üzenetére
Válaszoltam, csak éppen éjszakás műszak után vagyok, így nappal nem igazán vagyok aktív kivéve, ha valami dolgom van, késő este már aktívan nézem a fórumot
(#14917) stickles Cseréld le az FX 8350-et egy i5 vagy i7-re és hidd el utána gyönyörűen fog neked futni a játék
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz stickles #14860 üzenetére
Nekem is GTX 1060 6gb van és nálam jól fut ultrán játszom néha vannak dropok, de elviselhető nem az a játszhatatlan kategória, ha nálad ilyen droppok vannak akkor ott más gond is lehet
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Armatura #14851 üzenetére
Ha jól tudom reggel jött valami update az origin klienshez és nálam is megszűnt a CPU terhelés Aiemens pályán is csak 55-60% a CPU a GPU 99% és az FPS is stabil nem droppol tegnap még 95-100% volt a CPU és droppolt is ma meg semmi
-
N@idia
őstag
válasz SkyS1gn #14774 üzenetére
Ez a játék minden javításával egyre rosszabb lesz! Nálam megjelenés napján futott a legjobban azóta egyre rosszabb es csodálkoznak, hogy a játékosok fel vannak háborodva hogy miért fut szarul. Ma reggel fent voltunk játszani Boogie84-el és a játék drop mentes volt szó szerint vaj simán futott ez délután mar nem volt elmondható droppolt a játék és iszonyat szarul futott ez a legérdekesebb számomra
-
N@idia
őstag
Battlefield 1 - Random & Funny Moments #5 (The Robot, Bayonet's Everywhere!!)(#14730) }{3@Đ$}{0ot
Látom megelőztél, de annyit nevettem rajta, hogy nem sikerült időbe beraknom ide[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #14632 üzenetére
Az apró hiba, ha a grafika romlik ? Szerintem ez mindenkinek feltűnik független attól ki tud játszani ki nem. Hozzateszem te is csak tankban ülsz a stat linkeid alapján, szóval ha gyalog kene menni neked se lenne sok közöd a ki tud ki nem dologhoz...
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz sixpak #14628 üzenetére
4K-ban lőtt kép messze nem egy fhd kép. Szar is lenne, ha 4K-s kép is mosott szar lenne En fhd-ban játszom, de messze nem olyan szép a textúra, mint patch előtt. Nekem mutogathatod itt a 4k-s képeket, ha köze nincs a valoságnak, de nem vitatkozom ezen
-
N@idia
őstag
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz sixpak #14615 üzenetére
Akkor vegyel fel szemüveget! Viccen kívül a játék a patch óta ocsmány mosott szar lett, ha ez neked nem tűnik fel nézd meg az erdős pályát! Mozgás közben nem igazán tűnik fel senkinek, de ha egy pillanatra szétnezel látni a grafikai butítást
Patch előtt
[link]Patch után
[link][ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz guftabi96 #14375 üzenetére
Én kb 2 napja használom, így és nálam most nagyon jól fut, ha kitörlöm akkor egy rakás szar lesz a játék, mert elkezd droppolni
GameTime.MaxVariableFps 144
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8
RenderDevice.RenderAheadLimit 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz SkyS1gn #14181 üzenetére
Próbáld meg ezt berakni egy user.cfg-be. Én most jöttem rá, hogy nekem ez miatt nincs drop az előbb enélkül kipróbáltam és 40 alá is beesett az fps Wtf
Természetesen a gépednek megfelelően írd át az értékeket!GameTime.MaxVariableFps 144
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8
RenderDevice.RenderAheadLimit 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0(#14182) Pubszon Milyen .76 ? Ahogy Cris99 is írta a 86-os a legfrissebb ami nálam bugos 20fps van minden játékban a kártya meg 800mhz-en malmozik. Nálam a .70 a legjobb továbbra is
(#14184) Németh Péter Ez a .70 után jött ki, mert a nagyobb képfrissítésű monitoroknál problémákat okozott a .70 whql driver az is csak gif-nél jelentkezik az a probléma
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz SkyS1gn #14158 üzenetére
Nekem is hasonlóan alakult a kihasználtság a patch után. Ma újra raktam a rendszert, de ez volt az utolsó, hogy egy játék miatt ilyet teszek, de megoldotta. Az fps újra 100+ és minimum 75-re droppol újra öröm és boldogság van
-
-
-
N@idia
őstag
válasz spanglee001 #14062 üzenetére
Ha 980ti kártyám lenne lehet nálam is jól futna,de bánom hogy 1060-at vettem a 1070 helyett meg is csak azt kellett volna
-
N@idia
őstag
Nálam jelentkezett a hiba most 375.70 van és minden fasza!
Boogie84: Nálam is akad a lada amikor balra kitér! Nevetséges hogy a patch előtt jobban futott most meg rengeteg az fps drop és semmi nem változott leszámítva a patch-et
-
N@idia
őstag
Azért bugok továbbra is vannak, újraélesztenek továbbra sem enged lőni és ha eldobom a gázgránátot akkor se enged lőni egyenesen nevetséges
[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #13880 üzenetére
Állítólag DX12 is optimalizálva lett próbálta már valaki Nvidia kártyával ? Nálam nem volt az igazi laggok voltak stb és kevesebb fps is talán most már azt is kipofozták
"Several CPU " Optimalizálás is van a patch-benMilyen jó, hogy ilyenkor van Win8.1 a gépemen és meg se tudom nézni
(#13884) Pubszon TS-en vagy pajti ? Mert akkor feljövök és kitárgyalunk mindent kinek mi változott
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Laraxior #13800 üzenetére
Nem mindenkinek futja Gtx 980TI kartyara nekem csak 1060 van és nincs meg a stabil 60+ Mindig van valami ami miatt beesik 40-re random pedig ajánlott kártya a játéknak szóval kétlem, hogy a rendszerrel van baj vagy a gépemmel
-
N@idia
őstag
A suez újra tervezése az remek dolog és dicséretes, de jóval nagyobb gond a cpu terhelés és a stabilitás en vártam, hogy ezt megoldják. Teljesítmény javulás érdemben nem történt szóval ezzel nem is igazán foglalkoznak, de remélhetőleg sok bugot remelem tudtak javítani!
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
Akik mar kipróbáltak a patch után vettek észre változást ? Cpu terhelés javult ?
-
N@idia
őstag
válasz kisza25 #13732 üzenetére
Ezt azért én is gondoltam, csak viccnek szántam egy i5 szinte bármire elég. Az hogy most dolgozik bf1 alatt, mint valami teszt progi az már más kérdés. Az i7 se jobb, nálam ugyan úgy 65-85%-on eszi a játék szóval nem számít a proci maga a játékkal van baj, de holnap majd kiderül javítanak-e rajta valamit, ha nem annak biztos lesz hangja a fórumokon Szerencse, hogy délelőtt melózom, így majd olvasom a fórumot és meglátom miket írtok az új patch után. Remélem, hogy csak csupa jó véleményt fogok látni
-
-
N@idia
őstag
válasz prokxy #13564 üzenetére
Nekem ma pont az ellenkezője volt. Kb hajnal 2 órától kezdtem játszani és olyan csapatott szervert fogtam, ki hogy az valami hihetetlen. Mindenki tette a dolgát medic élesztett a support lőszert adott, ha nyomtam a Q-t dobálták a lőszert jöttek az utasítások a squadleader-től. A snipereken is meglepődtem, mert használták a spot fegyverüket minden ellenfél látszott a minimapon 20k+ feletti pontokat szedtem. Kb 1-1.5 óra alatt a medic-et majdnem 10-es szintre húztam 7-es szintről Nagyon jó volt, kár hogy nem vettem videóra, de komolyan ilyen játékosokkal kellene tele lennie szervereknek, csak sajnos 4 kör után elfogytunk
Egy kis segítség azoknak akik nem szeretnek v-sync mellett játszani, de zavarja a képtörés azoknak érdemes erre állítani a szinkronizációt. Nálam baromira bejött nem is tudtam, hogy van már ilyen is az NV driver-ben
75 alá nem is esik az fps és vaj sima tőle a játék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest