Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• voodoo98

addikt

válasz prokxy #26288 üzenetére

Neville Nights nappal
    Valszeg csak a napot "kapcsolta be". A csillagok ugyanúgy látszódnak az égen.

(#26288) prokxy
    Grat mégegyszer! Sorry, de már nem voltam tegnap.

(#26289) lakatosturbo
    Vmiért eltűntek, de gondolom ez csak ideiglenes. Amúgy vannak nem hivatalos szerók, ott van a többi map is. Csak nem mindig van rajtuk elég játékos.

(#26293) prokxy
    Én kihúztam a hétvégén a tankert is 50-re. És jó párszor akadt olyan, hogy jöttek a tankot repairelni, persze nem állandóan. De nagyon jó gameplay-ek voltak. Főleg, amikor a WH-s srácokkal (Veled is) toltam. De amikor egyedül voltam akkor is. Persze olyan is volt, hogy abszolút nem volt mondjuk medic! Kedvencem, amikor a support lőszert kér, vagy medic health-et! :D

Esetleg próbáld meg a nem beta origint, hátha úgy látlak és minket is látsz!

(#26300) Aventador91
    Én filóztam, hogy előrendelem. De egyre több videót nézek, egyre szarabb az egész, pedig a jó kis cod2-es hangulat nem rossz. 16.5k az nagyon sok érte, főleg úgy, hogy nem fogok vele sokat játszani. Pusztán kiváncsiság. Megvenni meg fogom, de úgy néz ki nem max áron, majd ha leljebb megy.

[ Szerkesztve ]

Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters

Új hozzászólás Aktív témák