Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #26288 üzenetére
Neville Nights nappal
Valszeg csak a napot "kapcsolta be". A csillagok ugyanúgy látszódnak az égen.(#26288) prokxy
Grat mégegyszer! Sorry, de már nem voltam tegnap.(#26289) lakatosturbo
Vmiért eltűntek, de gondolom ez csak ideiglenes. Amúgy vannak nem hivatalos szerók, ott van a többi map is. Csak nem mindig van rajtuk elég játékos.(#26293) prokxy
Én kihúztam a hétvégén a tankert is 50-re. És jó párszor akadt olyan, hogy jöttek a tankot repairelni, persze nem állandóan. De nagyon jó gameplay-ek voltak. Főleg, amikor a WH-s srácokkal (Veled is) toltam. De amikor egyedül voltam akkor is. Persze olyan is volt, hogy abszolút nem volt mondjuk medic! Kedvencem, amikor a support lőszert kér, vagy medic health-et!Esetleg próbáld meg a nem beta origint, hátha úgy látlak és minket is látsz!
(#26300) Aventador91
Én filóztam, hogy előrendelem. De egyre több videót nézek, egyre szarabb az egész, pedig a jó kis cod2-es hangulat nem rossz. 16.5k az nagyon sok érte, főleg úgy, hogy nem fogok vele sokat játszani. Pusztán kiváncsiság. Megvenni meg fogom, de úgy néz ki nem max áron, majd ha leljebb megy.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest