Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
Viktor77 #77629 üzenetére
az annyi mint ~2200 huf, meg ki tudja mikor ér ide.
Ha felrögzítek rá egy 8 centis ventit ami van itthon, azt rákötöm az alaplapra, az meg kvázi ingyen van
Köszönöm a segítséget, érdemes volt ide írni.
Amúgy hallatszik az árván, hogy erőlködik, de mintha valami leállítaná mindig. Nem rendesen áll le, hanem akadozva...valami eccerű áramköri elem, vagy csapágy, nemtom. -
Showhai
tag
válasz
Viktor77 #77627 üzenetére
Köszi a biosokat!
Afterburner volt az első.
Na most elkezdtem buherálni, és kicseréltem a csatlakozót egy alaplapi power fan-ra.
Ezek szerint maga a venti a ludas, mert most nem is a kártyáról kapja a kraftot, hanem az alaplapról. Tekintve hogy ugyanazt műveli, felpörög, leáll, repeat. -
Showhai
tag
válasz
tasiadam #77623 üzenetére
Köszi!
Ezen nincsen 6 pin, pci-e ből nyeri a naftát.
Hanem az lett a "baja" driver install után, hogy hülyül a ventije, és leáll-felpörög izom hangosan.
Ezt fogja orvosolni egy olyan hűtés, amit rápasszentolok az alaplapi SYSFAN csatira.
Mert biost azt nem találok hozzá, egyébként meg esélyes hogy a hardveres fan vezérlés adta meg magát.
Hogy a táp bírja-e?
Mindjárt indítok egy Borderlandsot... -
Showhai
tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo M Series (m72e azt hiszem) SFF gép egy beleberhelt GTX750TI-PH-2GD5 karival.
A gépnek 240W-os tápja van, mindössze egy i3-3240 van benne meg egy ssd+hdd.
Az ASUS honlap szerint nem félpasszív, mégis bekapcsoláskor fordul egyet a venti, és tovább nem.
Nem mertem még drivert telepíteni.
Most vagy rossz a ventije, vagy belenyúltak a biosba (kétlem), vagy a táp nem bírja el őfelségét?
Köszönöm előre is -
Showhai
tag
válasz
syberia #72308 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, én is gyanítottam, hogy egészséges a gép, csak az F4 hulladékul van megírva. Nem para, már oda-vissza játszottam amíg nVidiám volt. Nem t*szakodnék a szoftveres megoldásokkal, lényeg, hogy nincs baj.
A tápegységem tényleg nem valami high-end, de szerintem elmegy ezzel a konfiggal, talán nem egy ipari hulladék annyira, mint a Codegen régebben, vagy most az Akyga és társai. Az már csak az új konfiggal jön újabb, ha lesz kedvem és pénzem fejleszteni.
Mégegyszer köszi a replyket, respect!
-
Showhai
tag
-
Showhai
tag
Hello
Van egy ilyen R7 370 karim.
Namost Fallout 4 azt produkálja: betölt, elindul, majd 10 mp játék után torz hanggal csonttá fagy az egész gép.Itt egy HWinfo, 3 db egymást követő Far Cry 5 bechmark után, ami low-on is felzabálja a 2 GB vram-ot:
Minden más játék hibátlan, amúgy semmi artifact, szemetelés, egyéb rendszerfagyás. Egyszer volt, hogy a Wattman elment aludni.Ez a szokásos Bugthesda hozza a formáját dolog? Szóval nem halódik a kártya, csak nem szereti a Fallout?
Előre is köszönöm
(konfig az adatlapomon) -
Showhai
tag
Sziasztok!
Használtam a "félpasszív" keresőszót, nem leltem a problémámra megoldást.
Van egy Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3G karim. Egy ventis, félpasszív.
Namármost ha elkezdi pörgetni a ventit, mert a terhelés megkívánja, akkor egy olyan hangot ad ki, mintha beleérne valami egy pillanatra a ventibe. Negyed másodperc az egész, de ha pl. tűréshatáron van a hőmérséklet, és sűrűn kapcsolgatja a ventit, elég idegesítő. Ha megy a venti, kvázi nincs hangja, csak elinduláskor.Gariztathatom a kártyát?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest