Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz
tomi5244 #35877 üzenetére
Sajnos Igen a Youtube erőforrásigénye napról napra nő! és lassan már az ilyen régi gépeken nyögvenyelős lesz.
Mikor van gond kis képernyővel vagy teljes képernyővel?Nekem a tapasztalatom az hogy még a 360p-vel éppen elboldogulnak ezek a konfigok.
A memória mennyiség elég ha XP-t használsz és csak youtube-ot szeretnél nézni rajta.Ami kiszokott fogni ezekkel a gépekkel kis képernypn hogyha a videón kívül pl beadja a world of Tanks reklámot ami magában többet eszik mint maga a videó
Teljes képernyőn a nagy felbontás szab határt és pl ha visszaveszed 800X600-ba vagy 1024x768-ba de 16-bitre az sokat javít a teljesítményen.A Driver is elég fontos dolog a legújabb nvidia honlapján lévő hozza a legrosszabb eredményt, és amit az XP SP3 magától felrak a legjobbat, de persze a saját driveer nem támogatja az openGL-t de gondolom ha csak netre kell akkor ez nem gond.
Én ilyen régi gépeken operát szoktam használni, ezen ment legszebben a videó, firefoxon is szépen megy de ott többször beakadt.(nagyon rég teszteltem ezt akkor még ez volt a sorrend és a chrome volt a legrosszabb, de azóta változhatott.)
Zwitter szívesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G GDDR6/256bit
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest