Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Különös problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
A jelenség teljesen véletlenszerű (én nem tudom semmilyen tevékenységhez kötni).
Egyik pillanatról a másikra a monitor készenléti állapotba helyezi magát, majd a gép kettő másodpercen belül lekapcsolja magát. Rögtön bekapcsolva bekapcsol, de nem indul el, egy perc múlva történő bekapcsolás után betölt normálisan, hibát nem ír sehol sem, az operációs rendszer sem panaszkodik, hogy gondja lett volna a leállással.
Gondoltam, hogy az operációs rendszerben lehet a gond, ezért újrahúztam a rendszert, de a hiba néhány napon belül jelentkezett, sőt arra is volt példa, hogy a BIOS-ban történő járkálás alatt is ezt tette, ebből gondolom, hogy nem operációs rendszer függő.
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest