Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Van egy GTX9800+ kártyám ami alapon 50% ventilátor teljesítmény mellett 65-67 °C , de játékok alatt pillanatokon belül felmegy 93-95°C -ra . A kártyát kb. három hete újrapasztáztam , mert párszor lefagyott , iszonyatos bepixelesedések és a ventilátor visítása közepette . Az újrapasztázás után már nem fagyott le a kép , de a pixelesedés - főleg képváltás esetén - kisebb mértékben megmaradt . A hőmérséklet - alapjáraton - 60°C volt a pasztázás után , de szép lassan ez az érték is emelkedett , egészen a mostani 65-67°C - ra . A játékok is akadoznak , amik eddig simán futottak .
Mennyi ideje lehet a kártyának ? Napok , hetek , hónapok ? Lehet , hogy költői a kérdés ?
Kinéztem az új kártyát , de a GTX6XX széria miatt kissé elbizonytalanodtam . Lehet , hogy érdemes lenne kivárni , mert az új kártyák lenyomják a GTX500-as széria árait . Azt is olvastam , hogy a GTX650- es kártya erősebb lesz a GTX580-as kártyánál , de az ára 299 Dollár lesz . Szóval elég nehéz jó döntést hozni az új sorozat piacra dobása előtt .
A kártyám viszont haldoklik ... ki tudja mikor adja meg magát végleg .....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest