Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz selenge #8551 üzenetére
a linkelt oldalon már nem is megy... szóval honnan tudnám beszerezni az adott ost?
illetve ha sehogy nem megy, akkor marad a 6.1 de mivel ezen rettentően kevés a hely, milyen progit ajánlanátok, amivel meg lehet könnyíteni a használatát?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
selenge
tag
hali! acer m900on szeretnék wint frissíteni, találtam egy ilyet... mennyire használható? mennyire merjem rátenni?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
selenge
tag
kábel, de a eleve nem ismeri fel a win7... drivert meg nem fogadja el, illetve nincs olyann funkció mioban hogy modemként menjen, csak annyit tudok beállítani, hogy töltsön usbről
-
selenge
tag
hali! az lenne a kérdésem, hogy vodás netet mio a501-el szeretnék a notimra, úgy hogy a pda-t modemként használom win7alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...