Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz arpadpapa #5598 üzenetére
Szervusz! A romfrissítés során teljesen tönkretehető a gép, ezért csak akkor frissíts ha mindenképp kell (ha a jelenlegi rom nem megfelelően működik). Csak azért, hogy utána elmondhasd másoknak, hogy te romot-frissítettél, nem érdemes kockáztatni.
A másik fontos dolog, hogy garanciát senki nem fog vállalni érte, ha nem sikerül a frisstés!!!
Ha mindenképp a frissítéd mellett döntesz, akkor járj utána, hogy a készüléked tud-e memóriakártyáról frissíteni. Talán ez annyival biztonságosabb, hogy az áramszünetekből és a pc esetleges hibájából adódó esetleges gondok ki vannak zárva.
[link]
Ezen az oldalon rengeteg hasznos információt találsz ezekről a dolgokról (de készpénznek azért itt sem szabad venni semmit).
Mindent összefoglalva : maga a romfrissítés egyáltalán nem nagy dolog (sőt pofonegyszerű), viszont, ha valamit rosszul csinálsz, vagy valami hiba történik, akkor lehetséges, hogy a készüléknek búcsút mondhatsz. -
V8David
tag
Üdv!
Kezdő Pda-s vagyok (még csak most jutottam el ide ), Qtek 9100-at vásároltam használtan, nekem ez is elég.
Kérdés: pda-ra hogyan tudok windowst telepíten? Nekem a WM6.0 kéne, ezt hogyan lehetne rá feltölteni? És vajon elbírná-e a Qtek?
Segítsetek!E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Életem első Romfrissítésére készülök. Egy Ameon szeretném elkövetni. Utánaolvasgattam jó sokat, amennyit találtam róla, de még mindig bizonytalan vagyok. Gondolom vannak itt sokan, akik már túl vannak a tűzkeresztségen, és a kisujjukból rázzák ki az egészet. Én meg izzadok. Előre is bocs a láma kérdésekért, de hát valahol el kell kezdeni...
Ja, és tudom, hogy ez, ha nem jól csinálja az ember, hazavághatja a gépet, s ezért előtte még tájékozódom a kedves fórumozó társaktól inkább.
Please, help, aki tudja:
1.Az Spl-t bootloader módban lehet csak megnézni? Ha igen, azt tudom, hogy jutok bootloader módba a pdamon, de azt viszont nem, hogy bootloaderbe tevésnél kell-e használni az USB kábelt? Azaz össze kell-e kössem a pc-vel ilyenkor, ha csak az Spl-t akarom megnézni? S utána hogy jövök onnan visza? Azt mindenhol leírják, hogy hogy kell bootloader módba tenni a gépet, de onnan hogy lehet visszajutni?
2.Romfrissítésnél ugyebár bootloader módba teszem a gépet, összekötöm az USB-vel, s kiválasztom a neki megfelelő romot, s az a lényeg, hogy megegyezzen az Spl-je az én gépemen lévővel, vagy másra is kell figyelni?
3.Ha megtaláltam a romot, gondolom a kicsomagolt mappában a rom update utility nevű fájlt kell megnyitnom, s azzal indul el a frissítés?
Egyenlőre ennyi kérdésem lenne nagy hirtelen, persze, lehet, hogy lesz még, mert simán semmi sem szokott menni..
Előre is köszi annak, aki válaszol! -
Shady313
aktív tag
-
tiko76
aktív tag
eten x-600 ast hogy lehet kikapcsolni hiába tartom nyomva a power gombot semmit nem csinál csak ez a szundi mód van.
-
MODERÁTOR
-
AMD Pista
tag
Szaisztok!
MIO P560 kütyüm van. USB kábellel csatlakoztatva van a számítógéphez. Netezni szeretnék a PDA-val és frissítéseket letölteni.
Hogyan kell beállítani?
Fibernet-em van!
-
Shadows
senior tag
válasz legiaap #5590 üzenetére
hard reset ha nem akkor rakd ujra a progit és ne használd ha az sem akkor marad az elsö megoldás
Nekem tudna valaki adni egy ötletet, hogy tudom a gyári pannonos softtól elválasztani a mio a501-em és feltenni egy olyat amivel független lesz a készülék??
[ Szerkesztve ]
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
legiaap
félisten
válasz Viktor0610 #5589 üzenetére
Valami mással lehet a bibi.
Elindítottam az IGO8-at is (ami nincs feltelepítve, csak parancsikonként van a startmenübe az ikonja, de fullos) és akkor is beadja a következő üzenetet:Figyelmeztetési hiba ok
A(z) \Windows\pTAmgr.exe nem futtathatóDe ha ezt leokézom még megy az IGO, csak nem tudom miért adja be.
Valakinek ötlete?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
-
legiaap
félisten
Felraktam régebben egy ébresztős progit az i780-amra.
p Travel Alarm 2.7.3
Ma letöröltem, de egy kis bibi van most.
Mikor kikapcsoltam és utána bekapcsoltam a gépet, akkor hibaüzit ír ki.
\windows\pTAmgr.exe nem futtatható
Gondoltam, akkor letörlöm ezt a fájlt, de nem találom.
Mi a teendő, hogy többet ne adja be az üzenetet bekapcsoláskor?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
biker
nagyúr
volna egy WM6-al vértezett Asus696 pda, és egy motorola v3xx
próbáltam összehozni BT-n a netet vele (k800i-vel hibátlanul megy a mai napig) de nem lehet, nem kapcsolódikÁllítlag (t-szerint) csak úy lehet minden mobillal kapcsolódni, kivéve a SonyEricsson-t, hogy beírjuk "további inicializálási parancs" nevű sorba a következőt:
+cgdcont=1,"ip,"internet"
azonban azt mondták, WM6-on ilyen lehetőség nincs, ezért nem is fogom tudni megtenni.ezt nehezen hiszem el, nincs valami tárcsázó program, ami segíthet?
winXP-n is, síma tárcsázóval nem tudok vele netezni, de a MPT progijával tudok.
(bent voltam kórházban, bevittem magammal, és rohadtul nem tudtam használni, a saját kis kijelzőn tudtam csak netezni, majd meg zakkantam a végére )
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Shadows
senior tag
válasz fantamango #5585 üzenetére
hát szerintem tallózd ki intézövel hogy hol van. C:\Windows\ valahol szeirntem a start menü>programs
-
fantamango
csendes tag
Sziasztok!
HTC Touch Dual - om van Windows 6 Professional operációs rendszerrel. A problémám az, hogy egyszer kipróbáltam rajta egy játékot. Utána le is töröltem, de a Programok nevű mappában megjelent egy "Programs" nevű mappa és ebben benne maradt a játék ikonja, de mivel letöröltem futtatni nem tudom ugye és szeretném eltávolítani a mappát.
A programot eltávolítottam csak a mappa és egy ikon maradt utána... Mit kell ilyenkor tenni?Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Shadows
senior tag
Valaki tudna segiteni Mio A501-nek szeretnék egy normális Opot mert most pannonos van rajta és nem úgy megy ahogy kellene fagy mint atom. Netet bújom de sehol semmi. Van valahol valamilyen fórum erre az eszközre specifkálódva??
-
borsodika
őstag
válasz runner 125 #5582 üzenetére
nekem a sys.txt-be csak annyi van írva eredetileg, hogy sd-kártyáról fusson. Próbáltam 1 hasonlót már mint amit te is beilesztettél, azzal legalább elindult és bejött a töltőképernyő de amikor valami Api-t akar betölteni akkor kiép az egész. Most hardveres újraindítást kellett csinálnom mert azt írta ki a telepítő hogy nincs elég hely közbe ott volt neki 7gb
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
runner 125
nagyúr
válasz borsodika #5581 üzenetére
Hali!
Elvileg a felbontás miatt nem indul el.
A SYS.txt-ben tudod átírni;[rawdisplay]
class="landscape"
highres=1
screen_x=400
screen_y=240Így van Neked is?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Megvan az igo 8.3-as verziója és omniámon lévő igo-t (8.0) erre a verzióra szeretném frissíteni. A fájlokat usb-n keresztül felülirattam a régiekkel, leválasztom a telót a pc-ről indtanám az igo-t ki is írja hogy frissítem-e az igo-t rákattintok hogy igen gyorsan végigfut a telepítő. Indítanám az igo-t de ezt írja ki:
Failed to open file: igo\240_400\loading.bmp exiting application A fájl amire hivatkozik ott van pedig a mappába. Olvastam, hogy a sys.txt-be kellene valamit beleírni de nem tudom hogy mit. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteniKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
rumos14
nagyúr
válasz runner 125 #5577 üzenetére
PocketCM Keyboard [link]
-
rumos14
nagyúr
válasz petrelli86 #5569 üzenetére
TCPMP vagy CorePlayer.
-
runner 125
nagyúr
Egy kérdés;
Létezik vmi progi nagyobb virtuális qwerty előállítására? Akár vízszintes módba is válthat, ha nagyobb lesz a bill. (mint pl. 5800 esetében.)
Köszi
Üdv.Mmod. Találtam; Touch keyboard v1.0
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hát ezt pontosan nem értem,sajnos nagyon keveset tudok angolul.
De nem lehet h azokból gyúrta össze?! Nem tudom sajna..
De ha teheted biztosan X800-ra valót keress.
Egyébként van a "szerkesztés" gomb,5 percig tudod szerkeszteni a hsz.-od,szvsz ilyet ne csinálj mert ezért seggbe rúgnak.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Z.m.Z
aktív tag
NA EZ MÁR JÓ 113-as Hsz.
-
Z.m.Z
aktív tag
Keresem.
-
Z.m.Z
aktív tag
Hibás link bocsi
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5571 üzenetére
[link] 113-as HSZ.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5566 üzenetére
Az E-ten fórumon Erick will kolléga azt írja,hogy ez az új Rom,X800-ra is jó. Szerinted megpróbáljam?
-
petrelli86
aktív tag
aloha mindenki!!
nem tudtok olyan video lejátszó progit WM6 alá ami a feliratokat is tudja játszani?
létezik ilyen egyáltalán?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5566 üzenetére
Hálás köszi!! Jól megy a küzdelem már 21mb-nál tartok! Szerintem is csak a ROM-cserével fog ennél feljebb menni.
-
runner 125
nagyúr
Vagy HR-nél a kamera gomb lenyomásával kitudod választani h mit szeretnél alapba feltelepíteni. De egy másik ROM is megoldást nyújthat. X600-ra "Erickwill" féle WM 6.1 V05 -ös ROM-it raktam fel nem rég,úgy rémlik 30mb körül volt a szabad
Üdv.M[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
PDA szervízt keresek nem túl dárágát. Van egy Yakumo PDA delta 300 GPS 2L-em, és a töltő részénél szétmehetett a forrasztás, mert nem midnig tölt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiko76
aktív tag
eten x-600 ast hogy lehet kikapcsolni hiába tartom nyomva a power gombot semmit nem csinál csak ez a szundi mód van.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz Viktor0610 #5562 üzenetére
De az X800. Sajnos nem megy a navigáció sem. Az 500-on meg simán. megőrülök. Amúgy tök szűz ma volt H.R.
-
MODERÁTOR
Nem E-ten géped van?
Azok szoktak ennyi memóriával rendelkezni alapból...(Egyébként a programok egy részének memóriakártyára történő telepítésével, az átmeneti tárak (jellemzően a böngészők "temp" és "cache" könyvtárai) időnkénti kiürítésével tudsz például plusz memóriát felszabadítani.
Xiaomi 13T
-
Z.m.Z
aktív tag
Segítsetek légyszi!
Ha minden programot bezártam,hogyan tudok memóriát felszabadítani? 18,46 MB a szabad ram a 64-ből! Vajon miért?
-
.mf
veterán
válasz Viktor0610 #5558 üzenetére
"(A WM-gépekre WM-játékok valók. )"
nem sok motoros játékot láttam közvetlenül WM-re, nem javával (bár az is igaz, hogy annyira még nem néztem utána); néhány 2,5-3 órás úton jól jött volna/jönne
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
szamar
csendes tag
Helló!Tudna valaki egy Hitchhiker -t küldeni,mert nem találom a linkeken.
szamar007@vipmail.hu
Köszi -
MODERÁTOR
Nem tudom, milyen játékot/programot tennél fel a gépre, lehet, a benne lévő Esmertec Java-kliens nem támogatja ezt az utasítást.
Nekem rengeteg játékra írta ki a szintén ilyen Java futtató környezetem, hogy ilyen-olyan hiba miatt nem futtatja az adott programot.(A WM-gépekre WM-játékok valók. )
Xiaomi 13T
-
.mf
veterán
válasz runner 125 #5555 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam, és rosszul beállított activesync volt a ludas -- az újratelepítése megoldotta.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz Shady313 #5545 üzenetére
Kösz, de asszem "munkaeszközzel" inkább nem kísérletezgetek (feltéve ha találnék, de még nem is láttam...)
Valami esmertec névvel fémjelzett verzió, abszolút semmi beállítási lehetőség nincs hozzá.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
runner 125
nagyúr
válasz Viktor0610 #5554 üzenetére
Valóban az,talán valamelyik topikban kérdeztem is,senki nem tudott konkrét választ,az Activesync-et hozták fel..h mennie kell,enyém valah nem ment.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz runner 125 #5553 üzenetére
Ez érdekes, nekem egyik gépemmel sem volt ilyen bajom, még a Kaiser(eddel ) sem.
Xiaomi 13T
-
runner 125
nagyúr
válasz Viktor0610 #5552 üzenetére
N560-omnál ez működött is,a Kaiser-nél már nem.
Nem tudtam összehozni seh...
-
MODERÁTOR
-
Witya
tag
Hii all
valaki azt letudná nekem irni hogy hogyan kell beállitani egy PDA-n hogy ha összevan kötve a géppel usb kábellel hogy a PDA-n is lehessen netezni
Előre is köszönöm a segítséget!
Aki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Van egy régi PDA-ám, az Oprendszere Windows CE 4.20-as.Szeretném magyarosítani, de nem találok hozzá magyarosítást, ha valaki tudna adni egy linket vagy feltöltené nagyon megköszönném !
Előre is köszönöm !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Buddhha
tag
Szia!
Ezt a készüléket nem ismerem, de érintőképernyős gépeken megoldás szokott lenni a lenyomvatartott stylus, (kis karikák futnak körbe) és feljön a "helyi menü"...
Remélem segít!Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Eredetileg az R600 PND fórumon vetettem fel kérdésemet, de sajnos eddig válasz nem érkezett. Tudna e valaki eligazítást adni. Az R600 -as PND - vel odáig eljutottam, hogy a 2db dll bemásolásával a kártyára, előjött a WinCE 5.0 és próbáltam volna a FlashDisk tartalmát biztonsági mentésként a kártyára írni, de nem tudom kezelni a rendszert. Azt kitapasztaltam, hogy két érintésre nyitok, de nem tudom hogy hogyan kell másolni, kijelölni, beilleszteni,törölni - tehát azokat a műveleteket nem tudom végrehajtani, amiket egérrel szoktam (sajnos nincs jobb és bal egérgomb, érintőmódban működik a készülék). A MioPocket 2.0 programot szeretném feltelepíteni, de addig nem merek semmit tenni, míg a FlashDisk -nincs kimentve.Üdv.: iref-h
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Láttatok már ilyen Java hibát:
A MIDlet példánya nem hozható létre:
java.lang.NoClassDefFoundErrorAsus m530w, WM6.0std smartphone
valami esmertec java van rajta, és ilyenkor hűdejó, hogy a mobil javahoz nem lehet hozzányúlniFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
MODERÁTOR
-
Buddhha
tag
válasz runner 125 #5536 üzenetére
Csak tippelgetek, mert romot még nem frissítettem pedig van most itt egy gép, amin kéne...
Active sync futott e?? USB jó volt e??
Így hirtelen ezek...
Remélem segít...----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy samu omniat németbe és vmi wise track vagy wise pilot (igazából nem emlékszem) nevű gps progit adnak hozzá alapból x havi euroért. Ez nem is lenne sok az amúgy rendesen működő progiért, de folyton a netről szedi le az infókat, ami nem is olcsó és ráadásul ki sem kapcsolható, így engem kérdezett, h melyik progit ajánlanám neki, de én meg inkább hozzátok fordulok.
Illetve nem tud valaki egy olyan oldalt mondani, ahol smartphonokkal foglalkoznak, vmi nokiaprogramok szerűre gondolok.
Más. Az okés, h a 6120c-m hangosabb kihangosítva, mint az omnia. Kocsiba alig hallani vmit a beszédből, pedig az mp3-ak majd ugyanúgy szólnak.
Let's begin, de gozaimasu!
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy érdekes kérdésem lenne;
Egy barátom vett tőlem egy X600-at,rögtön azzal (akarta) kezdeni h ROM-ot cserél,hív telefonon h rögtön az elején "finish"-sel bebefejezi a ROM cserét. Nem jelenik meg a PDA-s semmi.
Mondom hozd át hozzám,megpróbáljuk itt is. Érdekes módon nálam "tovább lépett" és pikk-pakk lecseréltük a ROM-ot.
Mitől lehet az h a srác gépén nem ment? ...folyton nem szeretném frissíteni a kütyüjét.
XP van mind2 notin.
Köszi előre is
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy a pda neptárát nem a megszokott outlokkal szeretném szinkronizálni, hanem a thunderbirdel, sunbird-el vagy lightninggal, és jó lenne ha erre lenne ingyenes program, találtam a birdiesync-et de ez csak 2-es verzióig kompatibilis a thunderbirddel, meg nem is ingyenes -
fux82
tag
válasz runner 125 #5532 üzenetére
Amíg fért a simre oda mentette, a többit a telefonra. De a sim-en lévőket sehol sem találom.
-
runner 125
nagyúr
-
fux82
tag
Srácok légyszi segítsetek! A vodás sim kártyán lévő sms-eimet nem találom sehol. Nem látja a gép? Egy eten x600-asról van szó. Mióta betettem a kártyát már küldtem és kaptam sms-t, azok megvannak, de a régiek, amiket még a mobilomra kaptam nem találom sehol...
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5528 üzenetére
Az enyém is fóliás és tegnap bontottuk ki. Este még ment is. Aztán éjel elkezdett szarozni és ma már be sem kapcsol a GSM rész. Minden más zsír jó. Viszont garilevele nincs. Ez a baja a magánimportnak. Na meg ki gondolta volna, hisz zsír új.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5525 üzenetére
De látom van egy eladó x600-ad! Csere egy zsír x500+-ra? Tök jó csak telefonálni nem lehet vele..
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5525 üzenetére
És mit csináltál vele?
-
LorD_ARmES
tag
válasz Shady313 #5518 üzenetére
Path.xml ben van leírva, hogy melyik exe file t indítsa betöltéskor. Alapesetben a miomap, de most nem az. Nem a Win5.0-t bántottam, ha az nem futna, akkor semmi. Csak ugye itt asztal nincs, csak elindul egy program és ennyit tud. És ha nem a miomap indul el, akkor USB kábelre kötve nem ismeri fel az asztali gép. Mintha egy pendrive állandóan drivert kérne, de ugye az nincs hozzá, szóval passz.
Hardveres buherálás alatt meg azt értem, hogy valahogy kitörölni a flash tartalmát, mert amikor üres path.xml lel indult, akkor volt usb, csak most, hogy igo8.exe indul, így nem ismeri fel a pc a memóriáját. Ha üres a belső mem, a windows5.0 vissza írja a szükséges fileokat, de így nem. Ezért kellene kitörölni és akkor jó lenne. Nem tudom, hogy miért nem lehetett közvetlen elérést adni neki, vagy hogyan tehették azt, hogy módosítani tudsz úgy, hogy összeomlik az egész.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
Shady313
aktív tag
Nézz körül XDA-n, de ilyen javaslatokat sztem ne kérjél, nincs értelme, az igényeidnek megfelelőt válaszd ki. Egyébként is sztem itt senki nem fog neked romokat linkelgetni, hogy "Ezt próbáld ki, meg ezt jah és ezt és ezt...." Vannak dolgok amiben segítünk és van ami után magadnak kell utánajárni.
-
Shady313
aktív tag
válasz runner 125 #5480 üzenetére
Mondtam, hogy feladta ;)
-
Shady313
aktív tag
Tipp: Menj be az üzenetekhez és ott menj be a beállításokba. Nézz körül ott hátha... Ha más nem akkor valamilyen telefonos szolgáltatással kapcsolatos menüpontot keress a rendszerbeállításokon belül valahol. Talán nézd meg a Phone beállításai között. Nem tudom, hogy hol lehet ilyesmit beállítani
-
Shady313
aktív tag
A link sajnos nem él, a regisztrációs adatbázist sztem a legjobb módon úgy tudod megoldani, hogy egy _setup.xml nevű fájlt tömörítesz (tárolás módszerrel) egy cab fájlba és lefuttatod azt. De tudni kell azt az xml fájlt szerkeszteni. Vagy ha ez nem tetszik akkor felteszed a ceregeditor nevű programot rákötöd a telód a gépre, a progiban rácsatizol és megkeresed azt ami neked kell. Egyébként csak a te kedvedért: XDA-ra regisztrálsz és a két fájl közül valamelyiket csak letöltöd. Az egyik 1 perc után bont a másik 5 perc után..
Ha ActiveSync-et használtál a szinkronizálásra akkor sztem szimplán cska zárd be a készülékeden az ActiveSnyc progit hogyha még fut.
Sok sikert! Remélem tudtam segíteni!
-
Shady313
aktív tag
válasz LorD_ARmES #5516 üzenetére
Üdv! Ha nem tudod, hogy mit módosítasz akkor miért módosítod? Valószínűleg valamit elrontottál azért nem akar működni. Egyébként az xml-ek általában parancsfájlok szoktak lenni nem exe fájlok (javítson ki valaki ha tévedek). A nevéből következtetve méghozzá valami elérési út vagy ilyesmi lehet benne. Ha piszkálod a szoftot akkor a garival feleslegesen próbálkozol --> ugrott. Hardveresen mit akarsz módosítani? Egyébként mi az amit nem akar felismerni? Az új programot amit betettél?
-
Shady313
aktív tag
válasz Brekecs #5507 üzenetére
Üdv! WM6 romot csak főzve tudsz előállítani! De az sok időt vesz igénybe. (plusz a tesztelés hibajavítás). Ha megvan a konyha és a kibontott rom akkor a restorator nevű resource szerkesztővel könnyedén módosíthatod azt amit akarsz. Tipp: szedd le a microsoft oldaláról a wm6 standrad hun image-et ez egy emulátorhoz van, de ha ezt a romot is kibontod, sok magyar nyelvi fájl van amik anyagát feltudod használni. Figyelem! 1:1-ben sose másold ki a szövegeket mert eltérnek a sorszámok, néhol a szövegek és a kódok. A kódlapot sztem nyugodtan hagyhatod 1033on, nem fog érte piszkálni. A dialog ablakokkal vigyázz! Némelyiket nem jeleníti meg rendesen, de ott akkor, ha van rá mód ne is nagyon írj át semmit (max csak a szöveget de nemély esetben akkor is módosítja az ablakot és kilóghat a képernyőről). Esetleg még bontsd ki az interwrite fájljait is ott is vannak hasznosak. Én így magyorsítottma le fullra a romomat, programokkal mindennel együtt, szal ez egyébként is mivel egyedi alkotás büszkébb vagy rá, nem zabálja le a memóriád és 100% stabil mivel csak stringeket írsz át angolról magyarra (meg néhol mást is). Sok sikert hozzá, ennyit tudok segíteni, ez ígyis már illegális, de akinek van türelme eljátszogat vele. Én is egy magyar rom büszke tulajdonosa lettem így
u.i: Sok mindent érdemes előtte MAGADTÓL kitanulni/kitapasztalni, ezért járj a dolgoknak minél inkább utána és próbálgasd, mert ha magadtól jössz rá sokkal mélyebb tudást szerzel és nem fogsz tanácstalanul gondolkozni, hogy mi van. Ajánlom az xda-developers oldalát. Kis angol tudással, ha kérdezel még segítenek is.
Sok sikert!
-
LorD_ARmES
tag
Van egy Mio Moov 360 am. Belső memóriáján módosítottam a path.xml(bootolásnál induló exe file, alap esetben a miomap.exe) file tartalmát, más exe indul el, nem az alap. De így nem ismeri fel a gép. Amikor kiformáztam a memóriáját, akkor felismerte a gép, de visszatettem a path.xml t módosítva, így már nem. Hardveres beavatkozás is jöhet. Garijegy megan, 2 hónapos, de számla elkeveredett és elküldtek a 'csába a Photohall ban. Ez van.
Köszönöm, ARmEShttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan bajm, hogy mindnen alkalommal mikor leszinkronizálom a telefonom a netkapcsolat nem bont le, ennek hatására 4 óra alatt le is merül a teló. Amiról szó van az egy htc készülék windows mobil 6.0, megoldásnak találtam hozzá reg leíjrást.
A kérdés annyi lenne, hogy a linkben látható megoldást mi mód lehet beleágyazni a pda pegisztrációs adatbázisába?
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Retes!
A tudás mindenkié!!!
-
Z.m.Z
aktív tag
Annyit megtudtam,hogy a "cellainfó"-kat kell tiltani,de nem tudom hol!! És a használatiban sem említik én meg nem találom. De nagyon idegesítő!!
-
Buddhha
tag
válasz kicsigeri #5510 üzenetére
Ha az a probléma, hogy a számítógép felismerje, akkor XP-re Active Sync, Vistára Mobile-eszköz manager (asszem így hívják) kell...
Mindkettő ingyért-bérmentve tölthető le a microsoft honlapjáról...Ha nem erre gondoltál, akkor pontosíts, hogy milyen utility-t szeretnél...
Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Z.m.Z
aktív tag
Segítsetek légyszi!!! Nem tudom hol kell kikapcsolni a hálózati helyi infót,és 20-30 másodpercnként üziként fogadja,hogy "Budapest" az Eten x500-asom. Légyszi-légyszi!!
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok, most került a kezem közé, egy Acer N35 és az istennek nem találok neki utiliti drivert a neten. Valaki légyszí.
-
Brekecs
aktív tag
válasz Viktor0610 #5505 üzenetére
Szia
Lehet új operációs rendszert telepíteni rá ami alapból magyar és honnan lehet letölteni ?
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
tiko76
aktív tag
válasz Viktor0610 #5505 üzenetére
van valami javaslatod rom terén?
-
MODERÁTOR
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Adott egy Compaq Ipaq 3870-es PDA hozzá magyarosítás, de ha lemerül akkor legközelebb megint angolul cseveg . Van -e hozzá magyarosítás ami végképp megmaradna benne. Illetve milyen térkép szoftvert lehet rá tenni és hogyan ? van hozzá egy 1GB kártya is .
Elöre is köszönöm !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
tiko76
aktív tag
válasz Viktor0610 #5502 üzenetére
a 0263 van rajta de nem a legjobb telefon része meg a kamera is lassu.
-
MODERÁTOR
-
tiko76
aktív tag
melyik az eten x600-hoz a legjobb rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest