Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhericho
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy HP iPAQ rx1950-es tulajdonosa vagyok. WM5 van rajta és az lenne a kérdésem hogy a program memory-t hogyan lehet nagyobbá tenni? Mert nekem ez elég kevésnek bizonyul és nemigazán vennék újat. Ha szoftveresen az is jó, de ha haredweresen megoldható (pl. memóriachip kicserélésével, vagy nemtudom ez itt, hogy működik) az is megfelelne, csak 23.68MB-nál több kéne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Jhericho
Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.
-
sube
aktív tag
Csináltam ma egy kis ostobaságot... Asus P535
Töltőre volt dugva a ketyere, és ekkor levettem a hátlapot, ki az akksit, mert kellett belőle a SIM. Na miután újra összeraktam az egészet, elég nehezen akart bekapcsolódni is, (nem reagált semmire), aztán egyszercsak bekapcsolt, viszont nem látja az akksi állapotát. Nemtudni mennyire van feltöltve.
Többedik ki-be kapcsra sem javult meg, akksi ki-be/mozgatásra sem, soft reset sem segített rajta.
Ötlet?
Ezzel most az akkunak vagy a készüléknek okoztam kárt, mert ha egy másik akkuval kitudom javítani a hibát akkor jó tanulópénz, viszont ha a készülék szenvedte meg a hülyeségemet, akkor az durva tanuópénz...
kösz. -
r3pl4y
aktív tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Van egy HTC MDAIII (blue angel) erre kellene nekem gyorsan feltennem egy WM6.5 -öt... néztem xda fórumot, de sajnos nem értem, hogy miképp kellene nekiesni... valaki vállalkozó szellemű embert keresek akinek van egy kis ideje foglalkozni a problémámmal... biztosan nem bonyolult csak én nem értem hogy mit és hogyan kellene...Köszönöm előre is a segítséget.
"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
kingabo
őstag
válasz norti102 #7995 üzenetére
Leírásban nincs benne? Google-el semmit sem találtam.
Ha nincs benne, akkot ha levehető az akku, akkor vedd le hosszabb időre és utána tedd vissza.(#7994) primera1: ez inkább még wm-es topik, probáld meg inkább vagy a gép topikjában, vagy az androidos topikban (mintha láttam volna ilyet)
(#7993) Gigi00: ha nem találsz sehol, akkor egy hard resetet kéne probálni. (elötte minden adatot pimbackup-al lementeni, a telepített progik el fognak veszni!)
Köszi a pdf lesőt.
-
norti102
csendes tag
Sziasztok!
ZTE RACER x850 telefont szeretném Hard Reset-elni. Tudna valaki segíteni milyen bill. kombinációkkal vagy kóddal lehetséges.
Előre is köszönöm.
-
primera1
aktív tag
Sziasztok!
HTC Tattoo-hoz(1.6 android) szeretnék full magyarítást szerezni!
Tudna ebben vki segíteni nekem?
Előre is köszönöm és ÜdvIsten hozott! Mikor visz???
-
Gigi00
csendes tag
Helló!
Van egy Asus P750-es telóm WM 6.1-gyel. Az lenne a problémám, hogy nincs rajta sem Letter Recognizer, sem Block Recognizer. Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnám ezeket letölteni? Esetleg tudtok valami egyéb hasznos progit a telóhoz ilyen szövegbevitel kategóriában?
Előre is köszi!
Üdv!
Gigi -
IkszIpszilon
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
A giroszkópot hogyan tudom bekapcsolni HTC Legenden?
settings-sound&display-orientation ki van pipálva a kijelző mégse fordul el.A gyári Teeter játékkal se tudok játszani, mert fel-le megy a golyó jobbra-balra akkor se ha felállítom a telefont?Mi lehet a hiba oka?X.Y.
-
extok
csendes tag
Légyszi, segítsen valaki!!!
HP iPAQ rw6815
teljes verziójú magyarítás kellene és ha még tudtok akkor magyar használatit
S.O.S. -
Tim82
félisten
-
zsmehes
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna Nokia N900 magyarítást és utmutatót feltenni nekem vagy segíteni .hogy hol találok.Előre is köszi.
-
shevy
tag
Sziasztok. Egy pda-ra lenne szükségem amin excel fájlokat lehet kezelni, illetve van gps benne és az igot fel lehet tenni. Telefonálásra nem használnám, GPS és excel a lényeg. Köszi
-
dudi
senior tag
sziasztok,
gondolom már párszor ki lett tárgyalva a kérdésem, de sehol nem találom rá most a választ:
azt már sikerült megoldanom, hogy külön helyről töltse be az igo8 a térképeket, de azt hogy kell megmondani neki, hogy a külön helyet a belső memóriában és az sd kártyán is nézze?
valahogy így néz ki most:
ResidentFlash\igo8
ResidentFlash\igo8_content
SDMMC\igo8_contenta sys.txt-be mit kell beírni, hogy mindkét igo8_content-et lássa? mert a content="\ResidentFlash\iGO8_content" nyilvánvalóan csak a belső memóriában keresi.
köszi a segítséget,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
kingabo
őstag
Tud valaki olyan pdf olvasót ami áttördeli a szöveget a ppc kijelzőjére? Hihetettlenül sz@r egy a4es szöveget úgy olvasni, hogy állandóan húzkodnom kell oldalra, mert csak a szöveg fele fér el a kijelzőn. Foxit és adobe readert probáltam, de vagy nem tudnak ilyet vagy nem találtam meg.
-
aky22
csendes tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek. Az asusom behalt. bootloader frissítés közben megált én lehúztam és nem indul csak egy bootloadert hoz be ami első ránézésre olyan mintha p525-ös lenne. Nem tudok róla frissíteni semmijen rom nem megy föl. segítsetek.
-
kezdodo
csendes tag
ÜDV.Bocs hogy kétszer küldtem el a hozzászólást.uj vagyok és kezdő.nem tudtam hogy alul vannak a hozzászolások.félreértetttem "Azonnali" PDA-as kérdések órája témát.
-
kezdodo
csendes tag
tisztelt cimzett.t830-hoz szeretnék BLUE romot.a fujitsu honlapon RED rom van.létezik egy olyan flash ahol választani lehet hogy BLUE vagy RED.kössz a segitséget:rpd.kollar@gmail.com.
-
kezdodo
csendes tag
tisztelt cimzett.t830-hoz szeretnék BLUE romot.a fujitsu honlapon RED rom van.létezik egy olyan flash ahol választani lehet hogy BLUE vagy RED.kössz a segitséget:rpd.kollar@gmail.com.
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Egy Acer n35-ös pda-ra mi a legfrissebb gps szoftver, amit még elbír? Előre is köszi! -
kaller1
veterán
Próbálkozz a topikjában.
Egyébként biztos nincs benne másik nyelv, amit rom cserével lehet orvosolni..::> <::.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Vettem Németországban egy garminasus m10-et,ez az első ilyen telefonom...remélem jó helyen vagyok vele kapcsolatban,szóval németnyelvű és kérdezném,hogy tudom megváltoztatni a nyelvezetet legalább angolra ha magyarra nehezebb...nem találok benne ilyen funkciót...
Mr.Brightside
-
candyman83
csendes tag
Sziasztok,
htc touch2-re sikerült telepítenem pár játékot (pl duke 3d), de mivel nincs hardveres bilentyűzet, így nem tudok vele mit kezdeni.
Hogy lehet előcsalogatni a virtuális billt? Vagy ezt hogy szokták megoldani?
Nagyon köszönöm előre is!
-
amanoba
őstag
hali
nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésemet, ha nem így lenne irányítsatok át.
szóval BB 8310 sms írásnál hogy lehet beállítani, hogy ne csak 70 karakter legyen?Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
extok
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy HP iPAQ rw6815-öt, és olyan kérdésem lenne hogy teljes verziójú magyarítást honnan tudnék hozzá le szedni? -
Atos23
senior tag
Persze kipróbálhatnám rögtön, de mióta az XCPUscalar elcseszte a CPU frekiszabályozását a kütyümben, azóta félek mindenfélét installálni.
Nevezetesen feltettem ezt a népszerű CPU core szabályozó progit ASUS P750-re, és miután eltávolítottam, mindig 620MHz-en futott az 520-as PXA270. Nem is vettem pár napig észre csak annyit, hogy az akku nem bír egy napot sem. Csak ROM frissítés hozta helyre a dolgot
-
MODERÁTOR
Nem szar az, csak feltételezi, hogy egy PDAt úgy veszel, hogy van hozzá mobilneted.
Amikor a Sense-ben kikapcsolod a Data Connectionst, akkor csak átmenetileg kapcsolja le.
Ahogy lehet újra fellép az időjárás, a stock, mailek, stb. miatt.
Modaco NoData-t tedd fel és tiltsd le a GPES kapcsolatot.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! tudna valaki ajánlani nekem egy jóféle videó konvertálót ami Aviből vagy divxből vagy bármiből csinál PDA-ra 320x240es filmet? jöhet akár fizetős is vagy jóféle ingyenes.
-
Atos23
senior tag
Nevezetesen azt írja ki: "Lefagyás. Váratlan programhiba. Kérem küldje el a crash.txt-t a fejlesztőknek. A program most leáll."
A vicc, hogy angol a TCPMP, angol a ROM is, mégis magyarul beszél a hibaüzenet
Azóta a Divx player-t használom, s kereshetnék mást, de igazából vissza szeretnék térni a TCPMP-re Újratelepítés sem segít
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Van nekem egy Asus P750-em, amin gyári ASUS WM 6.1 van.
Két hiba van, ami zavar a WM-nél:
- Nem találok olyan PDF olvasót, ami felmenne a készülékre. Az Acrobat és a Foxit oldalán lévő összes PDA-s változatra azt dobja a Windows, hogy érvénytelen alkalmazás. Tudnátok egy olyan PDF olvasót mondani, vagy linkelni, ami akár noname mivolta ellenére rendesen teszi a dolgát?
- Régen nagyon szerettem a TCPMP (072RC1) lejátszót. Máig nem találtam ehhez fogható *.pls és *.avi lejátszót WM-re. Amíg magyarított WM-em volt gyári rommal, felment, és használtam gond nélkül. Amióta eredeti angol ROM-om van ugyanazzal a WM verzióval (hivatalos Asus P750 ROM szintén), feltelepül a TCPMP, de elindulni már nem akar, ismeretlen hibával leáll. Erre van valakinek ötlete?Köszi!
-
Bucsek
tag
Üdv, van egy HTC Touch 2 típusú telóm és érdekelne ez a Remote desktop mobile. Nem tudom hogy kell beállítani, nézegettem videot, de nem jövök rá, mert amit ott csinálnak, én is megcsinálom, de mégsem működik.
Valaki aki jártas segítsen legyen szíves, köszönöm.
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Yakumo deltax bt-5 pda-m.
Találtam egy Clock Wizard nevű programot amivel 300MHz-ről 385-re tudom húzni a prociját.
használt már valaki ilyet?
Futtatás után is a beállított értéken marad a proci?Köszi!
-
Bucsek
tag
Sajna pont ezaz hogy a telenornál vettem, eredeti friss dobozos szagos
És minden áron a netre akart csatlakozni, nade most már vége van ennek, viszont csak segédprogrammal tudtam ezt megoldani. a hard resetet egyébként hogy lehet megcsinálni? mert ha odáig fajul a dolog h telelesz szarral (már most van csomo filem amit nem értek hogy került a windows mappába), akkor lekéne valahogy törölni.Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
-
Bucsek
tag
Na, sikerült felraknom egy ujabb verziot, ezt nemtudtam sehonnan letölteni. a kérdésem. kikapcsoltam mindent (remélem jó helyen, felsorolt mindenféle telenor data, gprs, telenor mms, blablabla - remélem ezeket kelletett ), csak a wifi maradt bent, megnéztem hogy ha nincs wifi, és frissitem pl az időjárást akkor mit csinál, azt irta nem tud csatlakozni. ezekszerint akkor sehova sem fog tudni majd ugye? és nemfog itt nekem sumákolni, és suttyomban letölteni 800000 adatot.
-
Bucsek
tag
Köszi, megnézem nemsokára... arra keltem, h gyorsan küldjek egy számlainformációt, és mit látok? adatforgalmam már 1000ft fölé ment.. de nem tudom mért. tegnap még 30ft volt. beszarok komolyan mondom... ha ilyen tempóban csinálja ezt, csöves leszek. otthon voltam egész délután-este mindvégig a wifire volt kapcsolva a mobil, kivéve akkor nem, mikor békénhagytam, mert akkor állítólag magától kikapcsol ha nemnyulok hozzá.
kezd lassan elegem lenni. ki gondolta volna hogy ennyi probléma lesz ezzel a szarral
-
ko9
addikt
Üdv!
Tudtom szerint ez csak egy lehetőség, hogy használhatod ha akarod (tudsz videóhívást fogadni, stb), de nem használja. A számolás meg az, hogy csatlakozátl rá.
De ha idegesít, akkor van itt ez a progi ezáltal beállíthatsz mindent.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Bucsek
tag
Sziasztok, szeretnék felvilágosítást kapni, h pontosan mi ez a 3g. Tegnap vettem egy HTC Touch 2 mobilt és van olyan, hogy a 3gnél kiírja, hogy mennyi ideje "megy". Pedig nem is netezek, meg semmi. Épp rádiot hallgattam és nézem h már fél órája megy. Pedig a wifi aktiv, tehát onnan kéne "neteződnie" vagymi .
Mit jelent ez egyáltalán hogy számol? Mert nem akarok a semmiért + lóvét fizetni. Nem akarok százezres számlát kapni a jövő hónapban, és kicsit aggódom. Valakinek ötlete javaslata?
Adatkapcsolat egyébként kivan kapcsolva, asszem az a 3g, de előbb mégis számolta az időt, pedig off volt.
köszi előre is.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gond az i900-al. A gond az hogy sokszor hívás közben szakadozik a vonal és tuti a telefonnal van a gond mert előtte n95öm volt de az nem szakadozott. Mi lehet a gond? Szoft reset volt rajta, nem oldotta meg a gondot. A másik gond hogy kalibrálni akarom a képernyőt de nem tudom, mert ha rámegyek a kis keresztre nem érzékeli se a ceruzájával se ujjal. Gondolkodtam hogy ki kellene cserélni a digitalizálót, nézegettem is de nem tudom milyet vegyek, típushoz van ez kötve melyik mennyire jó? (Vagyis több féle digitalizáló létezik az i900hoz?) Mert láttam youtube-on olyan i900-kat amiknek kicserélték a digitalizálóját és nagyon érzékenyek lettek.
-
Bli92
tag
Hali. Meg is találtam a választ. Ha esetleg érdekel valakit leírom. A letöltött romban van egy .nb kiterjesztésű fájl. Ezt megnyitottam jegyzettömbbel és a legfelső sorban lévő ENG kifejezést átírtam GER re. Sajnos nem vagyok biztos benne hogy ez teljesen így jó, de nem akadt meg ott hogy nem tetszik neki hogy más a nyelv, de ettől függetlenül nem tudtam megcsinálni, mert én infrán próbáltam a rom flash-t mert nincs kábelem, de ahogy észrevettem ez nem lehetséges.
-
-
Bli92
tag
Hali.
Lenne egy nagy kérdésem még. FS Pocket LOOX n500-ra kerestem a neten rom-ot. Találtam is de mind angol, és ezért nem engedi hogy rá tegyem mert a gépemen német van. Van rá mód hogy rákényszerítsem? -
Gróf...
aktív tag
Üdvözlet!
Van egy Mio p360-am, sunnysoft inter write 9.5-el. Ha jól olvasom, és leszedem a sunny-t akkor megtáltosodik a kütyü?És ha mégsem akkor miképp tudom visszaállítani? (honnan, hogyan, mit mentsek a zökkenőmentesség érdekében?)
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
ko9
addikt
válasz Bull Boss #7939 üzenetére
Esetleg a [Sunnysoft] megoldása is itt van (ennek egy koraibb verziója megy vele alapból), ennek az "ingyenesítésére" van megoldásom is
De psszt--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Bull Boss #7939 üzenetére
Magyarítást téleg csak végső esetben javallom... Nagyon lassítja a rendszert...
Tudtommal az egyetlen megoldás a [LEng]. Egyszer próbáltam, nem emlékszem, hogy miben nyílvánult meg a fizetősség jellege...
Amúgy meg azért kell érte fizetni, mert külsős cég gyártja, vagyis nem Microsoft termék (hanem Paragon)--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz VectorworksH #7922 üzenetére
Ha még érdekel, akkor [itt] találsz angol ROM-ot hozzá... Én próbáltam, angolul jó, de magyarítással lassssssúúúúúúú. Ha magyart akarsz, akkor WM5 eredeti ROM a jó neked
Üdv: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Bull Boss #7924 üzenetére
Üdv!
WM2003-ra NEM lehet rakni (sajnos) WM5/6-ot, és nem is lehet majd sose... Van valami "protected memory" vagy milyen opció a WM5/6-osok hardverében, ami nincs a WM2003-asokban, ami miatt nem lehet updatelni WM5/6ra... Egyedül a HP csinált egypár készülékére update-et, de azért mert ő mikor kiadta a HX-eseket, akkor már gondolt a jövőre--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz kingabo #7935 üzenetére
Üdv!
S2P WM2003ra nem találtam... Tudsz linkelni? Amúgy a MortPlayer működik, de kíbáncsi vagyok az S2P-re
Köszi: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Buddhha #7933 üzenetére
Ebuddynak van WM változata? Amúgy pont emiatt kellett volna a java...
A többit köszi, kiprobálom, de még ketzö:
Egy: Van valami megoldás, hogy a kamera ledjét zseblámpaként használjam?
Másik: egy jo pdf olvaso is érdekelne--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Buddhha
tag
Szia!
1. eBuddy - talán jó, lehet, hogy van jobb is...
2. inkább mond meg, hogy mit kell tudnia a proginak... ha van WM2003 változata, biztos, hogy jobb...
3. Nekem a Resco billentyűzete jött be...
4. MortPlayerÜdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
ko9
addikt
Üdv!
Ti milyen instant messenger progit ajánlanátok WM2003-ra? MSNt támogassa, az lenne a lényeg. A beépített nagyon nem jött be...
Másik: JAVA progikat lehet valahogy felrakni rájuk?
Harmadik: milyen billentyűzetet jó használni rajta? Most az SPB-s van, de vhogy nemnagyon jött be.
Negyedik: zenelejátszásra mit használjak? Olyan kéne, ami a háttérben is fut.
Köszönöm a segítséget.
Üdv : Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Windows Mobile 6.5-őn szeretnék a Today alapértelmezett Calerdar Contact gombjai helyett mást (pl. jegyzettömb, office) tenni.
Valaki tudna segíteni?
Sehol nem találok rá opciót, csak a hardvergombokat tudom átvariálni, de ezt a kettőt sehogyse.
Valahol találtam olyat, hogy:
A főképernyőn a "hagyományos" okostelefonokéhoz hasonló, úgynevezett Soft Key-ek foglalnak helyet, melyeket alapértelmezésként a névjegyzéket illetve a naptárat nyitják meg. Az alábbi registry-kulcs módosításával azonban ezeket szabadon átirányíthatjuk bármelyik alkalmazásra.
bal oldali gomb: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default) = \útvonal\fájlnév.exe
jobb oldali gomb: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open =
\útvonal\fájlnév.exe
Ha csak így lehet, valaki leírná, hogy hol találom ezt, s pontosan mit írjak be, ha a Notes-t, (emiben a kézírás, és a hangfelvétel is van) és mondjuk a Word-ot akarom kitenni, ami az Office programcsalád része?
Nem szivesen rontanám el rossz beírással a Pda-t.
Köszi előre is. -
runner 125
nagyúr
válasz Bull Boss #7927 üzenetére
Lehet, a jövő héten megyek vissza Bp.-re, az ottani gépemen van. Ide felrakom majd.
Viszont, 6.1 alá úgy rémlik nincs, elvinnék az Ameo-mat, de az a kikötés, h magyarítsam le. Valaki nem tudna küldeni?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Csöves
őstag
-
maYRon83
csendes tag
Sziasztok valaki tudna segiteni nekem? Adott egy HTC s710 vagy s740 most azért nem tudom biztosra mert kollegám adta tegyek rá navit de fogalmam sincs melyik a kettő közül, tök egyforma mind2. IGO egyátalán megy rajta? Mert ez nem érintőképernyős s valami navi jó lenne a srácnak.Ha ebben valaki tud segiteni az irjon már PM-t légyszives, megköszönném
Nem egy PDA-ra tettem fel ezt azt s nem volt gond de ez kifog rajtam.Billentyüzettel nem reagál semmire s érintő hijján telepités is kuka....Egy kis reklám:Egyedi pólót szeretnél?Megoldom profin szitanyomással! Irj privit
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Acer N35-ös pda-t kaptam faternak szeretném. Win mobile 2003-van rajta. Erre rá lehet tenni a WM6-ost? ill a 2003-as angol nyelvű valahogy át lehet állitani magyarra?
-
kingabo
őstag
Hi!
Ethernet portos pda szerintem nem létezik, maga a feladat miatt amit el kell látnia.
Usb-s cuccokat nem tudom, hogy lehet-e a pda-kkal használni. Régebben talán vki pendrive-ot akart rákötni így, de neki se jött össze.
A wince és a winmo nem azonosak, gondolom ezért sem sikerült beüzemelni.(#7922) VectorworksH: az egyetlen megoldás, hogy angol nyelvű romot szedsz le. Van egy progi amivel magyarítani lehet a pda-d, de sajnos többet árt mint használ. (kb fele olyan gyors lesz a gép, mint nélküle...)
-
VectorworksH
tag
Sziasztok!
Sikerült a MIo A-501-esemen mind ROM-ot, mind Oprendszert ( WM6 ) telepítenem, az aprócska hiba csak az, hogy most a rendszer kínai nyelvű
Hogy a viharba tudnék belőle ismét angol nyelvűt varázsolni? Köszike a segítséget!
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
beef
őstag
Sziasztok!
Olyan telefont keresek amire lehet ethernet portot varázsolni (Wi-Fi nem jó, kábeles kell), érintőkijelzős legyen és lehessen pl. Javaban fejleszteni alá.
Már szereztem usb-s ethernet kártyát, ami elvileg támogat WinCE4-6-ot, de nem sikerült beélesztenem, igaz csak WinMo6.1-es PDA-m van, lehet az az oka. -
IceMaci
csendes tag
Hali, nemigazán találtam megfelelő topicot ezért itt kérdezném meg...
lenne egy 2hónapos Tré-Mobil Pulse telóm, beszakadt az USB-je gari elveszett és aztmondják kuka, felvetettem nekik az ötletet hogy külön csak az akksit tölteni..
Ez lehetséges? (Boltba aztmondták hogy ezzel ne szenvedjek..)Ejjha
-
kingabo
őstag
"És olyan oldalra gondoltam, ahol egy rakat progi van."
Ingyenes progik: 1800pocketpc, freewarepocketpc, vagy továbbiak google: [link]
Ezeket már nem nagyon frissítik, de én sok hasznos progit találtam rajtuk: freecabs, pocketpcfreeware, pdagold(itt vannak témák is)
Fizetős progik is: pl: handango[ Szerkesztve ]
-
Buddhha
tag
Szia!
Novii Remote-nak hívják, és abszolut használható!
Amit nem ismer, arra meg lehet tanítani... A régi gépemen én is ezt használtam!
Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
ko9
addikt
Ja és még1: Hogyan lehet működésre, vagyis távirányításra bírni az infrát? TV/DVD távírányítónak használnám. Tudtok ajánlani egy progit, aminek elég nagy az adatbázisa? Előtte be kell valahol kapcsolni az infrát, vagy elintézi a progi?
Köszi előre is!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz runner 125 #7913 üzenetére
Na ezaz, WM5-öt nem csináltak rá. XDA-n kerestem, HTC Bali a másik neve, és nem tudtak trám WM5-öt csinálni sajna. Báár ha valaki segítene, hogy merre induljak, lehet nekiesnék énis. Vannak már gondolom azóta új cuccok meg stb...
A hang megoldódott, újraraktam a ROMot az utolsó gyárira, és azóta korrektűl szól.
És olyan oldalra gondoltam, ahol egy rakat progi van.
Ja és mégegy: találtam egy módszert, amivel akár Opera Mobile 10-et is fellehet rakni WM2003SE-re (alapból csak WM5 utánnira lehet)[itt], de nekem a végén a DOSablakban, a CabWiz valami AddReg hibát ír ki, és a kész cab fálj nem telepíti. Valami megoldás van rá?
Köszi: Ex[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
runner 125
nagyúr
válasz Midland62 #7899 üzenetére
Az pedig érdekes.
A radio ROM frissítése kb. egyszerűbb, mint a ROM frissítés.
Letöltöd az adott exe fájlt, majd a PPC-t összekötve PC-vel megvárod míg szinkronizál, és PC-n elindítod."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Google nagy segítség ilyenkor is, nézz utána. Bár egy ilyen, kb 3-4 éves PDA-ra nem tudom, h találsz-e frissítést, WM5 tuti van rá, de feljebb kétséges.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kingabo
őstag
Mármint, hogy foglalkoznak winmo-val? Van rajta rakat winmo-s progi,vagy winmo-s gépeket tesztelnek rajta?
Korábban másnak írtam össze: [link]. Ha vmi konkrét progi kellene, arra könnyebb lenne vmit mondani.
Hang reset után is rendetlenkedik? Előző tulajnál is ilyen volt? Esetleg egy hard reset után kéne kiprobálni. Ekkor minden telepített program / adat elveszik, de oprendszer marad (kb mint a bios reset). Ha kellenek az sms-ek, telefonkönyv, híváslista... akkor pimbackup, ha mást is akarsz menteni, akkor spb backup. Hr leírása vagy a kütyü könyvében, vagy google: gépnév + hr. -
ko9
addikt
Sziasztok!
Hozzájutottam első PPC-mhez, egy Pocket LOOX 720ashoz.
Kérdésem: Tudtok ajánlani egy pár oldalt ami az ilyen gépekkel foglalkozik, és a rajta lévő oprendszerrel? WM2003 van rajta.
Ja és tudnátok ajánlani pár progit, ami kötelező az ilyen gépekre? Főleg multimédiás és internetes kütyüként fogom használni.
Az miért van ha zenét hallgatok fülesen rajta, akkor 80% alatt nagyon gyenge a hangerő, 80 felett pedig iszonyatosan megugrik?
Köszönettel a válaszokat: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kingabo
őstag
-
legiaap
félisten
Halihó!
Kérdésem a következő lenne:
Az egyik haverom Blackberryjére igo-t tenne rá de nem látja a kártyát csak média kártyaként. Megtudnátok nekem mondani hogy lehet azen a készüléken a navit futtatni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kingabo
őstag
válasz Jonny71 #7904 üzenetére
Itt nézelődj, rom flash vagy brick szavakra lehet esetleg keresni, angol tudás szükséges hozzá! Esetleg google vmi jó kulcsszóval (htc elfin bootloader fail vagy mitomé). De ha 2 szervíz sem tudott vele semmit kezdeni, akkor lehet kuka, vagy aprón meghírdeted alkatrésznek.
a kaiser wiki-jében van leírás ilyen esetre, de ennek a gépnek a wikije, csak egy spec-ből áll[ Szerkesztve ]
-
Jonny71
csendes tag
sziasztok, van egy HTC Elfin készülékem, sérült az oprendszere, és sehogy sem lehet előhívni a trikolor képernyőt (bootloader). Megjárt már két szervízt is, sajnos mindkét helyen azt mondták, hogy nem lehet írni a boot szektort.
Tud valaki segíteni? Esetleg valami kis segédprogram, vagy JTAG repair? - ezt sajnos én nem tudom megcsinálni...
Mit csináljak vele???
Jonny71[ Szerkesztve ]
Ha privátot írok, akkor megköszönném a választ. A "köszi, nem" is egy válasz! Jonny
-
kingabo
őstag
Úgy rémlik a 2.0 vagy 2.1 hozta be. Ha gyártók mt-s kijelzőt raktak a kütyűbe akkor megy. A htc-nek sztem biztos van mt-s gépe, a se experia-ja körül voltak huzavonák, ha jól tévedek, hogy lehet mt-s kijelző kerül bele, de nem lesz mindben engedélyezve vagy mi.
(#7900) Bli92: keress rá google-el a gép nevére + rom -ra. A rom-ban van benne az oprendszer és minden szükséges file hozzá, de olvass utána rendesen, mert könnyen "téglát" csinálhatsz a gépedből. Magyar rom nincs arra ne is számíts, csak az általad említett magyarítás, ami (mint már elég sokszor leírtuk) nem tökéletes, és rettentően lelassítja a gépet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest