- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
sharpapa
senior tag
válasz Viktor0610 #4598 üzenetére
Pl ez. De van még vagy 2 téma ugyanitt ahol wm6 telepítésről van szó.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
MODERÁTOR
-
-
Dufresne
addikt
Letölthető az Opera Mobil 9.5 hivatalos bétája a honlapjukról.
Írtam róla egy kis összegzést itt. -
ALI_G
veterán
Ismerősöm vett egy Mio c720-at, szuper kis készülék csak nem visz minden avi-t.
Mit lehet ezen gyógyítani, ugyanis ez nem PDA, csak PNA. Ezekre lehet valamilyen lejátszó szoftvert telepíteni, vagy ROM frissítés ajánlott? ha minden igaz és jól vettem ki a gazda szavaiból akkor az újabb divx-et nem viszi és az xvid-et.
ötlet? PNA-ban nem vagyok otthon, jó lenne egy olyan lejátszó mint a TCPMP. -
runner 125
nagyúr
válasz patrik9 #4587 üzenetére
Hali!
Először is katt "Apróhirdetések" fülre bal oldalt..s aztán jobb felső sarok; "Új apróhirdetés feladása" Onnantól már egyértelműek a kategóriák..
Üdv. M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Bazs13
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ua. a problémám, mint vjay13- nak, Mio p560 pda-val. Nem hajlandó szinkronizálni, nem "férek" a mobileszközhöz.Pda-n Win6.0, activesync 4.5, a pc-n xp, sp3- mal. USB-n rádugom, néha felismeri, de csak vendégként, elkezdi menteni a beállításokat, aztán úgy marad...
Vagy fel sem ismeri, "az eszközt nem lehet csatlakoztatni" ???? Próbáltam a [I]Mobileszköz törlését[/I] is, semmi.Tudnátok valami okosságot?
Köszi! -
sharpapa
senior tag
Sziasztok!
Xda Exec készülékemre szeretnék wm6-ot rakni. A gond ott kezdődik hogy az angolom nagyon alap, és amit neten találtam azzal nem nagyon tudok mit kezdeni. Valaki aki már tapasztalt ebben nagyon kérem segítsen.
Előre is hálás köszönetem
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
retes
aktív tag
No a helyzet az, hogy megoldottam a gondot, ugyanis most megy az iGO, de hogy mit kellett módosítani nem tudom, mert ezt csak úgy kaptam és nem nagyon látok más különbséget a a jó és a rossz között, szal a kérdés továbbra is fentáll, mert jó lenne, ha nem csak a 2006os iGO menne hanem a iGO8 is...
Valakinek valami ötlet???
A tudás mindenkié!!!
-
patrik9
csendes tag
Hali segítsetek gőzöm nincs hogy hogyan kell feladni hirdetést. Lenne egy eladó pda
-
patrik9
csendes tag
Hali segítsetek gőzöm nincs hogy hogyan kell feladni hirdetést. Lenne egy eladó pda
-
tomkranich
tag
Sziasztok!
A kerdesem az, hogy adott egy PNA (bp 350b). A baj vele az, hogy az uj registry bejegyzeseket elmentve, a kovetkezo inditasnal elfelejti oket.
Hogyan lehetne megoldani, hogy a beallitasok megmaradjanak?udv: Gabor
-
Silivrian
csendes tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni, ha hardreset után sem hajlandó bootolni a gép (asus a639n), csak a szép kék asus logót látom, és nem történik semmi?
-
retes
aktív tag
válasz Hor-Net #4581 üzenetére
Csatlakozom a kérdéshez, annyival kiegészítve, hogy én azt olvastam, hogy elég csak bemásolni egy mobilenavigator könyvtára a kártyán a navit legyen az iGO vagy MioMap és az exe-t meg átírni mobilenavigator.exe-re, de sajnos nekem se megy, lehet nekem is azt a bizonyos fájlt kellene átírnom? (én se tudom, hogy melyiket...)
Előre is köszi a segítséget mindenkinek!
A tudás mindenkié!!!
-
Hor-Net
csendes tag
Sziasztok!
Ellopták a PDA-mat amit hosszú ideje használtam navigációra! Mivel szükségem van rá
ezért vettem egy olcsó PNA-t (Wayteq N410)-et és ezen szeretnék IGO-t futtatni, lehetőleg Igo 2006 Plus-ot mert azt már teljesen megszoktam! Na most ugye hiába van nekem ezerféle IGO PDA-s verzióm egyik se indul el a PNA-n! Azt már tudom hogy erre
kifejezetten IGO PNA-s változatott kell rakni, de ezt meg sehol nem találok.Illetve azt is
halottam hogy csak meg kell változtatni egy fájlt és már működik is, de azt meg nem tudom hogy melyiket! Ha valaki tud segíteni, kérem szoljon hozzá a témához!Üdv. Mindenkinek!
-
Peet210
őstag
Témáknak, programoknak, játékoknak elég széleskörű választéka van WM rendszerre. Emiatt nem kell aggódni .
retes
Ha jól tudom PNA-ból "telje értékű PDA-t" nem is nagyon lehet varázsolni (100%-osan). Meg lehet ugyan őket babrálni de az is körülményes ráadásul garivesztéssel járhat. Egy írás a LOGOUT-ről: PNA –ból PDA.[ Szerkesztve ]
Today's record, is tomorrow's motivation
-
Bomc
aktív tag
nem ismeri fel a pdam a microSD kártyát laptop felismeri, pda nem : hp ipaq 614c 4 gb-os kártyát fel kéne ismernie
mi lehet a baj megformáztam mind3 formátumban, semmi ( -
-
rumos14
nagyúr
válasz Viktor0610 #4553 üzenetére
huh vazze, ilyen problémás a 6.1? ez egy hivatalos frissítés ráadásul?
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy concorde cns aero PNA. Tudtommal ezen egy windows ce fut, de miért van az, hogy csak egy nagyon egyszerű menüje van amiből nem lehet kilépni.
Tudom, hogy google a barátom, de konkrétan miért van az, hogy a PNA nem olyan funkcióját nézve mint a PDA valaminnt még az is érdekelne, hogy miért van az, hogy nem lehet rá iGO-t és egyebet tepeíteni? Lehet csak térkép kell hozzá? Ha igen akkor milyen térkép kell hozzá?
Előre is köszi a válaszokat!
Retes
[ Szerkesztve ]
A tudás mindenkié!!!
-
Peet210
őstag
Én már egy ideje ilyen készüléket használok nagy megelégedéssel.
Az egyik amiben kevesebbet nyújt az tényleg a kamera, ez nem egy nagy durranás. Bár én mobilokban nem nagyon nézem, hogy milyen kamera van benne lévén nem is nagyon használom (de ez én vagyok).
Filmet ugyan úgy lehet rajta nézni mint bármely PDA-n egy kis konvertálás után. Itt mondhatják sokan, hogy bizony-bizony gyenge a proci. De szerintem semmi gond vele és igazából meg is van az előny méghozzá az üzemidő. Remekül bírja egy feltöltéssel (3 nap lazán, nyúzással együtt, kíméletesebben használva 4 nap). Zenehalgatás terén nem is lehet vele probléma természetesen zökkenőmentes. Telefonfunkcióra se lehet panaszom teszi a dolgát rendesen semmi probléma. Másik hiányosság, nincs se 3G se HSDPA. Ha elengedhetetlen akkor nem ő lesz a nyerő. Ebben a telefonba a max. EDGE.
Azt ugye tudjuk, hogy a Wifi elég rendesen zabálja az akksit. Nos én itt meglepődtem hiszen én Skypolni is szoktam rajt és elég sokat fent lógok Wifin keresztül és megdöbbentően jól bírja (volt már Wifis PDA-telefonom és össze se tudom hasonlítani.
Nameg hamár filmnézés akkor a HTC-nek nagyobb a kijelzője (még ha nem is sokkal nagyobb de mégis).
A Wifi mellett a BT-t is szoktam használni autós kihangosítóval tehát nem csak 1/2 -1 órára van bekapcsolva hanem sokkal tovább és üzemidőben nem vágja haza ez sem.
Navigácó egy külső GPS-szel nem hiszem, hogy probléma lenne bár ezt még nem volt alkalmam kipróbálni.
Ami lényeges egy WM operációs rendszerrel szerelt telefonnál, hogy stabil legyen. Nem tudom nekem volt-e ekkora szerencsém de még nem találkoztam fagyással a mindennapi használat során. Stabilan működik a rendszer a Touch Flo-ra sem panaszkodhatok.
Az kijelzőtől pedig nem kell tartani nem az átlag PDA érintő kijelzőt kapta, nem lesz vele gond, én "cerkát" nem is használok hozzá mindent újjal vezérelek. Sms-t írni is jól lehet vel bár ezt meg kell szokni mert akki nem használt azelőtt ilyet annak lehetnek vele problémái. Gondoljunk csak bele mikor egy telefonszámot akarsz feljegyezni "cerka" nélkül elsőr lassú és talán ebből fakadóan problémás lehet (van aki első pár használat után ledobná és erre a nyakamat tenném, de egy kis ismerkedés után keze báránnyá válik).
Még egy apró idegesítő dolog az, hogy mem kártya cserénél le kell venni a hátlapot az nem de aki sűrűn cserélget annak még ez is idegesítő lehet néha.
Nos összefoglalva telefon kicsi (PDA-telefonok közt természetesen) szép és megbízható. Részemről jó választásnak tartom. Nokia n73-ról nem tudok nyilatkozni nem volt még tapasztalatom (volt már jónéhány Nokia telefonom is és azokat is jó volt használni).
A kis processzor miatt nem kell lemondani a multimédiás képességekről ellenben az üzemid meghálálja ezt.
Kicsit hosszúra sikeredett de remélem vmit tudtam segíteni.vjay13
ROM v.: 2.20.456.30B WWE
ExtROM v.: V30 WM6.1 PVToday's record, is tomorrow's motivation
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
szerintetek megérné az n73-amat egy az egyben elcserélni egy htc touch-ra(ami jelen esetben t-mobil touch)?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
veterán
válasz Buddhha #4564 üzenetére
Köszi a javaslatot.
Fringet ismerem, igazából csak a skype érdekel, azért is kérdezem, hogy van-e valakinek tapasztalata / ismerete arról, melyik a legkevésbé gépet igénylő alkalmazás. Ha a Fring az, használom azt, de ha van esetleg kisebb, egyszerűbb, akkor örömmel fogadom azt is."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Segítséget kérnék.
Tudom, a Google-lel is találhatnék hamar választ, de a napokban nem sok időm van, illetve a jelenlévők jó tapasztalatokkal rendelkeznek.Egyfelől keresek egy jó, könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető naptárprogramot WM6 standardra. a beépített naptárprogram nem az esetem, nagyon távol áll tőlem. Az áttekinthetőség és a könnyű programfelvétel lenne az elsődleges szempont, de nagyon fontos lenne az is, hogy vagy ingyenes, vagy olcsó progiról legyen szó (max úgy kb 20$), mert nem akarok vagyonokat kiadni, illetve elég gyakran cserélgetem a telefonokat, ezért sem akarok sok pénzt költeni rá. (Bár a jelenlegi nagyon bejön, de ez zavar benne.)
Most a másik telefonom (SE) naptárát használom, az tetszik, de inkább a Smartphone-on szeretném az efféle dolgokat intézni.Másik kérdés: skype-hoz keresnék egy minél kisebb, minél egyszerűbb progit ugyanezen OS-hez. Mit ajánlanátok, ami a legkisebb erőforrást igényli?
Ha esetleg vannak még hasznos progiötleteitek, azokat is szívesen fogadom inkább privátban, hogy ne mindenkinek engem kelljen olvasnia.
Előre is köszi a segítségeteket.
Az oldal motorjának következő fejlesztésénél kellene egy olyan funkciót beépíteni, hogy akkor küld e-mailt, ha az adott hsz-ra érkezik válasz
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
arpadpapa
csendes tag
Ja, és mégegy. A magyaritással a magyar, ékezetesvirtuális billenytyűnek is lőttek. Tudna valaki free progit ehhez? Szükség lenne rá, mert sokat emailoznék, ha tudnék rajta.... Fizetőst azt találtam, Paragon software... de jobb lenne, ha lenne free..
Köszi a segítségeteket. -
arpadpapa
csendes tag
válasz Peet210 #4558 üzenetére
Nekem is...
Viszont nem tökéletesen. Bár persze kinek mi a tökéletes...
Gondom az vele, hogy az .asf fájlokat lejátssza ugyan, de csak egyfajta video driver beállításnál. Be is állítom, (opciók, video, videodriver menüpont alatt) de ha kilépek a programból, visszaáll ugyanarra a rossz beállításra, (valami ATI image-ra megy vissza folyton) )s kezdhetem a beállogatást újra. Gyakorlott TCPM felhasználóktól kérdezném, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy megjegyezze a program a beállításaimat?
Vagy lehetetlen vállalkozásba fogtam?A másik problémám még ezzel a HTC Advantage 7501-es kütyüvel az, hogy volt rajta egy hardve reset, amivel a magyarítás le is ment szépen (de le...sz...m, jó az angol is, csak működjön), s azóta nem tudom bemenni a neten az emailjeimet megnézni. A Vipmailt csak tölti, tölti, tölti.... (HSDPA-s, 7,2-es modemsebesség mellett....)
Valaki please, help!
Vagy újabb hadver reset?
-
ngabor2
nagyúr
van egy eten x500 pda-m, ami alapból nem eszi az sdhc-t. találtam hozzá egy patc-et, amivel elvileg menne. próbáltam feltenni, de of SDHC.CAB unsuccesful üzenettel válaszolt a telepítésre...
ez egy cab file, a kütyün wm6 fut. az eten.extra.hu-ról származik a file, sdhc-driver-x500.zip a neve (pontosabban ebben van benne a cab).
-
Peet210
őstag
A TCPMP nem működik WM6.1 alatt...
Hmm... Nekem működik.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
Morden24
nagyúr
Kis segítséget kérnék...
HTC Diamond készülékkel van egy olyan gondom, hogy a szinkronizálásnál az istennek nem akarja az Outlook kontaktokat megcsinálni, pedig finoman fogalmazva égető szükségem lenne a dologra.
A WM Device Centerben be van lőve, hogy contact-okat is szinkronizáljon, de az égvilágon semmi nem történik. Van valami trükkje a dolognak? Nyilván én vagyok a sügér, csak igazából meg kéne oldanom ezt a kis apró gondotSzóval ha valaki tudna segíteni, ne fogja vissza magát
Sectumsempra - For Enemies
-
vjay13
csendes tag
-A szinkronizálásnál nem lehet a mobileszközökre klikkelni mert szürke az egész. Csak a kapcsolat beállításaira lehet meg a bezárásra. Gőzöm sincs mi baja van
-Nem tudsz egy mindent lejátszó progit (avi, mpeg stb.)?
- Köszi tényleg az Home plugin volt a ludas -
MODERÁTOR
Sorban.
- A szinkronizálással nekem nem volt gondom a frissítést követően.
Próbáld meg először törölni a partnerséget a gépről. Az ActiveSyncben Fájl - Mobileszköz törlése. Előtte jelöld ki a Fájl - Mobileszköz alatt a Kaisert.
- A TCPMP nem működik WM6.1 alatt... Megoldás lehet például a (fizetős) Core Player használata.
- A Google Mapsot nem próbáltam...
- Az iGO a HTC Home pluginnel akad össze. Amennyiben kikapcsolod, resetet követően menni fog az iGO. Én a Pocket Digital Clockot használom a frissítés óta.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
vjay13
csendes tag
üdv volna kis/nagy gondom. Van egy kaiserem. 6.1el de nem működik a szinkronizálás a géppel. Feltettem az activesync 4.5 de semmi. Amikor beküldöm a gépbe az usb-t felismeri a gép tölti és onnan semmi. TCMP se indul. Nem megy rajta google maps. Igo-t elindítanám de csak elkezdi tölteni majd abba marad és vége. Ekkora sz**t. Gondoltam felkéne tenni a 6.0-ás win-t hátha az a gond. Ebben tudna nekem segíteni valaki mi a teendő ilyenkor? Hogy tudom feltenni a régebbi win-t.?
-
MODERÁTOR
válasz Tottika #4549 üzenetére
A HTC (Qtek) gépek ROM-frissítése teljesen egyszerű. Mindössze egy programot kell a gépen elindíts, miközben a PDA-t a gépre kötötted. A töbit "ő" végzi el.
Egy a lényeg, az akkumulátor 50% felett legyen -aí program ez alatt el sem indul.
(Legközelebb elég lesz egy topikban feltenni a kérdésed.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tottika
tag
Sziasztok!Én nemrég vettem egy wm5-el szerelt tmobile mda-t végülis ez a qtek9100 lenne vagy mi és szeretném kérdezni wm6-ot nem rakott-e már rá valaki mert nekem sehogy se akar összejönni és eléggé para vagyok hogy el fogom lőni a végén....Köszi
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy HTC-Advantage x7501-es PDA-m. Nem játssza le az S-videót, csak szaggatva, pixelesen, akadozva. Feltettem a TCPM-et, mert azt hallottam róla, hogy ez a legjobb lejátszó, mindent lejátszik. Hát, ez nem akarja az igazságot. Az Avit se játssza le.
Pps prezentációt, diát meg hang nélkül játszik csak le, és szintén akadozva.
Csak az az érdekes az egészben, hogy volt egy MDA Vario 1-esem, s az meg hajlandó volt lejátszani ezeket a TCPM-el...
Hallottam, hogy codek kellene, de honnan szerezzek codeket, nem is értek hozzá, én csak felhasználó lennék...Vagy hibás a pda???
Előre is köszi, ha segít valaki, nagyon sok guru van itt, aki keni-vágja ezt a témát.
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen PDA-m, igaz HTC-Advantage x7501-es. Nem játssza le az S-videót, csak szaggatva, pixelesen, akadozva. Feltettem a TCPM-et, mert azt hallottam róla, hogy ez a legjobb lejátszó, mindent lejátszik. Hát, ez nem akarja az igazságot.
Az Avit se játssza le.
Pps prezentációt, diát meg hang nélkül játszik csak le, és szintén akadozva.
Csak az az érdekes az egészben, hogy volt egy MDA Vario 1-esem, s az meg hajlandó volt lejátszani ezeket a TCPM-el...
Hallottam, hogy codek kellene, de honnan szerezzek codeket, nem is értek hozzá, én csak felhasználó lennék...
Előre is köszi, ha segít valaki, nagyon sok guru van itt, aki keni-vágja ezt a témát. -
bzoly
aktív tag
válasz FazekasLaci #4541 üzenetére
Ez két külön akku.
-
retes
aktív tag
válasz Viktor0610 #4543 üzenetére
Ez rendbe is van, de ennek egy saját menüje van és nem is nagyon lehet kilépni belőle...
Ez egy concorde cns aero...
Elvileg windows ce fut rajta, de nem nagyon megy a navi...
Mit lehet ilyenkor csinálni vele? Lehet valahonan térképet szerezni hozzá?
A tudás mindenkié!!!
-
MODERÁTOR
retes:
A PNA-ra már programok valóak, mint PDA-ra. Én kimondott navigációs eszközt nem is vettem volna térkép nélkül...fantamango:
Gondolom, a beviteli módnál érdemes körbenézni. Start - Settings - Personal fül - Input ikon. Itt vagy az első (Input Method) fülön, az Optoins... gombra kattintva tudod ezt kikapcsolni vagy pedig a második (Word Completion) fülnél.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyon nagy bajom, vettem egy concorde cns aero navi pna-t. A baj az csupán, hogy nem volt hozzá semilyen progi vagyis a muki nem adott hozzá lemezt és se az iGO se más progik nem másznak fel rá... Valamit én rontok el vagy pna-ra más progik kellenek minnt pdara?
Előre is köszi a segítséget!!!
A tudás mindenkié!!!
-
FazekasLaci
aktív tag
A hp ipaq 1910-ben van-e a lítium akksin kívül NiMh backup battery alapból, vagy azt külön kell venni?
Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200
-
fantamango
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy HTC Touch Dualt-t - 20 gombos verziót -. Nagyon jó kis gép, könnyen kezelhető, gyors, megbízható ám van egy problémám vele.
Nevezetesen az, hogy a telefonon alapvetően engedélyezve van valami X19 nevű funkció, ami különböző SMS-ek vagy jegyzetek bevitelét teszi lehetetlenné számomra. Fogalmam sincs, hogyan iktassam ki, bár már próbálkoztam vele, de nem ment.
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm. -
v_zsolti
csendes tag
válasz Viktor0610 #4535 üzenetére
Esetleg tudsz valami programot is ami ezt megcsinálja?
ASUS P5WD2-E Premium, P4 940 775 3.2 GHz 64bit 4MB Cache, 2¤1024 MB 5400 Kingston 667MHz, 2x250GB SATA-II Samsung, 2¤200GB Samsung PATA 8M, 1¤160GB Maxtor 8M, Chieftec 460W APFC, Sapphire X18000GTO 256MB GDDR3 AVIVO Crossfire
-
v_zsolti
csendes tag
válasz Viktor0610 #4535 üzenetére
köszi a gyors választ
ASUS P5WD2-E Premium, P4 940 775 3.2 GHz 64bit 4MB Cache, 2¤1024 MB 5400 Kingston 667MHz, 2x250GB SATA-II Samsung, 2¤200GB Samsung PATA 8M, 1¤160GB Maxtor 8M, Chieftec 460W APFC, Sapphire X18000GTO 256MB GDDR3 AVIVO Crossfire
-
MODERÁTOR
-
v_zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a kijelző elforgatható-e navigálás közben, hogy ne hosszában kelljen nézni. Van erre szoftver, vagy tudja magától?
Köszönöm a válaszokatASUS P5WD2-E Premium, P4 940 775 3.2 GHz 64bit 4MB Cache, 2¤1024 MB 5400 Kingston 667MHz, 2x250GB SATA-II Samsung, 2¤200GB Samsung PATA 8M, 1¤160GB Maxtor 8M, Chieftec 460W APFC, Sapphire X18000GTO 256MB GDDR3 AVIVO Crossfire
-
MODERÁTOR
válasz arpadpapa #4532 üzenetére
A szaggatásra lehet ok a magyarítás.
Esetleg egy feladatkezelőt feltehetsz, hátha fut valami a háttérben, ami fogyasztja az erőforrásokat...
Az iGO beálításait vesd össze a Start - Settings - System fül - External GPS ikon alatt található értékekkel. Nekem azután volt hajlandó működni minden ilyen jellegű program, hogy ugyanazt a portot állítottam be, mint amit a fent említett részen találtam. Az átviteli sebesség 57600 legyen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Típus:
HTC-Advantage x7501,
Op.rendsz: windows mobile 6.0. magyaritott.Problémák:
1. SD videot TCPM-el szaggatva játszik
2..PPS prezentációt, diát Power Pointtal szaggatva, hang nélkól játszik le.
3. Nem működik rajta a készülék megdöntésével történő böngészés, görgetés.
4. 5. Gps nem műxik: IGO 2006 Mo, nincs GPS jel.
AVI fájlokat nem játszik le.Most hirtelen ennyit tudtam öszeszedni, ami aktuálisan nem kis mértékben bosszant ennél a drága, nagy tudású készüléknél.
Tud valaki tanácsot adni?A magyarítás lehet az ok?
Eredeti állapotban nem nálam volt a készülék, úgy vásároltam másodkézből! Nem tudom, milyen lehetett eredetileg, de biztos nem ilyen f...s
-
04
tag
Szép napot Uraim!
Nekem egy MyGuide 3100 Go-m van, tud abban valaki segíteni, hogy ezen müködjön az IGO 2008!!! Mivel itt nem a kártyán, hanem magán a gépen van a szoftver! Letöröljem, és rakjam kártyára? Valami ötlet???
Köszönöm előre is!
-
.mf
veterán
válasz Tuschke #4528 üzenetére
Azt a fájlt próbáltam, méghozzá mindkettőt, és egyik sem működött A telepítőfájl nem ehhez a készülékhez készült, ezt írta ki.
Lehet, hogy avval van a baj, hogy csak WM6 standardom van (smartphone), és ezért nem megy rajta; de az is lehet, hogy nem: munkatársam, aki szokott tájfutni, meglátta a download bar-on, és mondta, hogyha sikerülne működésre bírnom, mutassam már meg neki is, mert neki sem ment. (Hab a tortán: cégünk egyik fő projektje egy üzleti pda-szoftver, és ő ennek projektvezetője Tehát ha neki sem ment, akkor itt valami tényleg nincs rendjén...)Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Tuschke
tag
"Russa-Free_CAB.zip Free Russa telepítő csomag (CAB) 1.1.28.15 verzió 2007.08.08. 17:04 546 5331"
Ez miért nem jó?
Nem gps szoftver. Nekem sincs gps-em. Csak azzal jobban műkszik.Ápdét
Passz, nekem wm5-re simán felugrott.
Szedd le az exe-t, és rakd fel abból. Csak tipp.[ Szerkesztve ]
Ha az ördöggel táncolsz, az ördög ugyanaz marad - Téged formál a képére
-
MODERÁTOR
válasz Zellerrrr #4526 üzenetére
A soft reset nyílás gondolom, a gép alján lehet, a stylus hegyével tudod újraindítani a gépet.
Hard resetelni elvileg így kell:
"Power button and reset button make the hard-reset. Is a way to clean up all data except the operative system. You'll loose all your personal data, installed programs, etc, except those stored on the memory card. To perform an hard-reset press the On/Off button and simultaneously insert the stylus in the reset hole."Xiaomi 13T
-
Zellerrrr
csendes tag
válasz Viktor0610 #4524 üzenetére
hogy tudok resetelni (soft,hard)? ugyanolyan készülékem van mint Viktoár kollegának o2 xda 2 mini
-
MODERÁTOR
-
.mf
veterán
válasz Tuschke #4522 üzenetére
Kösz, utánanézek
Szerk: kicsit kavarják a dolgokat, régen fizetős volt, aztán ingyenes lett, most pedig már megint fizetős? ... Valamint úgy látom, hogy ez is GPS-szoftver? A gépemben nincs gps, és csak egy "zsebtérkép"-szerű dolgot keresek elektronikus formában.
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Tuschke
tag
Russa. A térképfájlok gyakran frissülnek, ingyenes, magyar nyelvű (is), az összes térkép kb 100M körül van. Az is ingyenes. De inkább túristatérkép. GPS nélkül nehéz vele navigálni a kisméretű kijelző miatt. Szóval vagy az utcát látod, de a környékét nem, vagy a környékét, de az utcát nem.
-
Zellerrrr
csendes tag
válasz Viktor0610 #4518 üzenetére
Hello
Nagyon rendes vagy köszönöm,de sajnos nem működik a file explorer Rányomok de nemcsinál semmit.Valahogy meg lehet oldani?Köszi
-
Szmöre II.
csendes tag
Sziasztok,
egy kérdésem lenne,
Navigon 7110 navimban lévő 2GB SD kártyát akarom legalább 4GB cserélni. Nem fér rá a vele adott 2GB kártyára egész Európa.
Mire kell figyelni, vagy milyen SD kártyát ajánlatok?Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv,
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Már megint ide írok, mert Smartphone részleg nem igazán aktív:
Tud valaki WM6-on működő térképről, ami tárolható a mobilon, és nincs hozzá állandó adatforgalom (google maps mobile-lal ellentétben)? Szóval csak egy egyszerű Budapest-térkép, ami nagyítható, és esetleg utcaneveket is lehet benne keresni. GMM offline lite, röviden
Előre is kösz:
.mfFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
MODERÁTOR
válasz Zellerrrr #4517 üzenetére
Én úgy szoktam kinyerni a CAB-fájlt, hogy elkezdem a gépről telepíteni, közben szemmel tartom a "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync" könyvtárat. Az installálás közben létrehoz egy, a program nevével egyező könyvtárat, amiben elhelyezi a CAB-fájlt. Ezután leállítom a telepítést, majd a kinyert CAB-fájllal telepítem a PDA-ról.
(Biztosan van egyszerűbb módja, én ezt találtam. )Alap fájlkezelő mindenképp' van a gépen, a Programok alatt van, a neve "File Explorer" -a magyar nevét nem tudom, mi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Zellerrrr
csendes tag
Sziasztok
Engem is érdekelne hogy hogyan lehet az exe-t kibontani hogy cab fájl legyen.A másik meg hogy hogyan lehet megoldani hogy a pocket pc-re telepítsem ha nincs rajta semilyen fájlkezelő?Köszi
-
-
Viktoár
addikt
válasz Tuschke #4514 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget de ha gépre telepítem az activesyncet utána nem találok sehol cab fájlt. Ahogy itt olvasgatok arra a következtetésre jutok hogy kéne a pda-ra is activesync ezért nem látja a pc De itt a bökkenő,nem tudok rá telepítőfájlt szerezni meg ha lenne is még valahogy rá kéne tennem persze ez már a kisebbik gond mert egy kártyáról megoldanám.Tudnál esetleg egy ilyen fájlt küldeni nekem?Imába foglalom a neved Köszi,ja és igen sajnos ennyire laikus vagyok hozzá
Üdv:Viktor
-
Tuschke
tag
válasz Viktoár #4513 üzenetére
Ne viccelj, nem kell telepítéshez gép. Kibontod az exe-ből a .cab fájl-t, ráteszed memória kártyára, és pdaról telepíted. Vagy egyszerűen a cabot töltöd le a pda-ra netről.
Van HR, egyszer a settingsben valahol, + van nyomógomb kombináció is. És olyan lesz, mint mikor megvetted.
Amúgy külön telepíteni semmit nem kell az AS-hez.Ha az ördöggel táncolsz, az ördög ugyanaz marad - Téged formál a képére
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Óriási problémám van!Van egy o2 xda 2-es készülékem és felraktam a gépre az activesyncet de nem látja a pda-t.A windows csippan hogy rádugtam usb-n keresztül és ki is írja hogy hogy a készülék használatra kész de az activesync nem látja.Előfordulhat hogy a pda-ról hiányzik valami program mert el lett nyomogatva rendesen?Van valami visszaállítási lehetőség vagy resetelés vagy ilyesmi?Semmit nem tudok feltelepíteni mert nem látja a gép.Légyszives aki tud valami tanácsot vagy tippet adni az segítsen.Köszönöm
Üdv:Viktor
-
Tuschke
tag
válasz Buddhha #4509 üzenetére
1- Ilyesmire gondoltam én is, mert egy-két héttel ezelőttig egy SE p910 headsetjét használtam, de végül is tönkrement, és előszedtem a gyárit. Mondjuk két hete.
Azonban ellene szól, hogy ha bedugom a headsetet, akkor az a minimális hangerő is megszűnik, a hs lekapcsolja teljesen.
2- melyik az a szerviz?Attól tartok, hogy esetleg alaplapcsere, vagy hasonló, mert akkor jobb ötlet venni egy újat. De elég gáz, hogy ennyi időt bírt ki ennyi pézért.
[ Szerkesztve ]
-
Buddhha
tag
válasz Tuschke #4507 üzenetére
Egy barátom ugyanígy járt... neki headset kihúzás után lett ilyen a készülék... a headset csatlakozója ment tönkre, nem érzékelte, hogy ki lett húzva... esetleg egy szerviz segíthet... Haveromnak legalábbis segített...
[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
MODERÁTOR
-
Tuschke
tag
válasz Viktor0610 #4506 üzenetére
Mind a kettő egyszerre?
Valamilyen szinten cincog, full hangerőn, ha a fülemhez teszem, nagyon halkan halható.Ha az ördöggel táncolsz, az ördög ugyanaz marad - Téged formál a képére
-
MODERÁTOR
-
Tuschke
tag
válasz Peet210 #4504 üzenetére
Persze. Újrainditás után az volt az első. Vagy háromszor, különböző okok miatt (mondván, hogy mindegy. Egy féléves mentés került vissza)
De a HR utáni induláskor is klattyogni szokott a kütyü a cerka érintésére, az sem hallatszik.Ha az ördöggel táncolsz, az ördög ugyanaz marad - Téged formál a képére
-
Tuschke
tag
Üdv.
Adódott egy kis probléámám. Van egy Qtek 9100 (HTC Wizard) kütyüm, aminek pár napja elnémultak a hangszórói. Mind a kettő egyszerre. Pontosabban teljes hangerőnél, ha a fülemhez tartom, hallom, hogy valami cincog, de semmi több. Nem csörög a telefon, nem ébreszt - ill. nem hallani.
ugyanakkor a fülessel teljesen jól működik. Volna valakinek tippje, hogy mi lehet a bibi?Ha az ördöggel táncolsz, az ördög ugyanaz marad - Téged formál a képére
-
vinvar
csendes tag
Heló Mindenkinek!
Keresek ASUS 636 PDA-hoz kijelzőt, hátlapot, (esetleg komplett készüléket bontásra) .
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával