Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- OpenMediaVault
- Windows 11
- F-Secure termékek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok remélem jó helyen teszem fel a kérdésem
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy első szériás Apple Watch óra és lenne egy Iphone 11Pro készülék és hogy működik e együtt a két eszköz vagy régi már az óra hozzá ?
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a telekomnál vásárolt iphone készülékek azok függetlenek ?
Egy xs ről lenne szó.. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy vásároltam a telekomnál kb 1 hónapja egy Samsung Galaxy A40 Dualsim típusú mobiltelefont és érdekelne hogy ez most akkor független ?
A családba mindenki 30 as már több mint 10 éve és Más kártyám nincs amivel ki tudnám próbálni..
Köszönöm előre is.. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy Samsung Galaxy K Zoom készülékem és az lenne a kérdésem hogy van ugye rajta kőrbe egy ezüst keret és az nekem 1-2 helyen meg van repedve kb fél cm re és ezt lehet cserélni rajta vagy az egész touch -t kell ?
És ez mennyi lenne kb ?
Amugy garis még a telefon.
Köszi előre is. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem ma vásároltam egy Galaxy s6 edge készüléket és érdeklődni szeretnék hogy van e benne távirányító program vagy le kell hozzá tőlteni ?
És milyen tv -k hez jó ?
Csak Smart hoz ? -
Smile8822
senior tag
Sziasztok .
Lenne egy kérdésem ma kaptam melóba egy Nokia 6230 készüléket de sajnos nem tudom milyen függő,beleteszem a 30 as kártyámat kéri a PIN kódot és utánna egyből Korlátozás kódot kér.
Ez mit jelent ?
Lehet más függő , vagy esetleg le van tiltva ? Vagy ?... -
Smile8822
senior tag
Üdv.
Most készülöm leváltani az i5s mobilomat egy note 3 ra.
És érdeklődnék hogy mi a véleményetek róla.
+ a note 3 bőr hátlapja nem kopik vagy nem használódik el ?
+ egy két ötletet meghallgatok ezt értem minden térre.
Köszi -
Smile8822
senior tag
Üdv
Lenne egy kèrdèsem.
Van egy htc one telefonom ami 11 hónapos Tmobilos .
Ès èrdekelne hogy mennyi gari van rà 1 vagy 2 èv ?
Köszi -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnèk hogy esetleg tudjàtok e hogy Sony Z -t mennyiért függetlenìtenek T-s a telefon. -
Smile8822
senior tag
válasz
dvdbackuper #35762 üzenetére
Azt nem tudjuk mert nem lett szétt szedve de azt mondja hogy valamikor jó valamikor nem de inkább többszőr nem.
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,lenne nekem egy i5c T-függő készülékem és gondolkodtam hogy lecserélem egy Samsung S4 re de mindenképp GyKáryafüggetlenre.
És hogy szerintetek megérni lecserélni ? Tudom hogy két teljesen más op rendszer de érdekes lehet.
Esetleg ha azt mondjátok hogy nem csalódnék benne akkor milyen módon menyek bele a cserébe ?
Köszi előre is... -
Smile8822
senior tag
válasz
monsterbeats #25745 üzenetére
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy nokia 6303i c mobilom és bele esett véletlenül a vízbe és azóta nincs térerő,nem jelzi ki a telefon de minden más rendesen megy rajta,az alaplap egyáltalán nem rozsdás,szerintetek hogy lehetne megcsinálni ha egyáltalán meg e lehet!
Köszi!üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest