Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spista222
addikt
válasz Dany007 #36929 üzenetére
Ha nem attól, hogy esetleg túl nagy áramerősséget küld neki.
I=U/R
U adott 5V
R adott a telefon "látszólagos bemeneti ellenállása"
Ha meggebed sem tud többet adni kivéve ha rossz az adapter.Okés, na de a hálózati csatlakozón van egy kis adapter...
Itt is van de mivel elég bele egy egyszerű 7805 IC ami elfér akár 6X6X6mm-ben így nem kell annyi hely mint egy 230-as adapternek.
-
spista222
addikt
válasz Dany007 #36925 üzenetére
Ha USB csatlakozó van rajta akkor valószínűleg van benne egy 5V-os feszültségstabilizátor ami a 12V-os akkumulátor feszültségét lecsökkenti.
Főként az áramerősségek és feszültségek miatt.
Attól félsz hogy a szivargyújtó nem tud elég árammal szolgálni az USB-nek telefontöltéshez?
Viccet félretéve ha az USB-ből a szabványos 5V jön ki akkor teljesen egyenértékű egy számítógép USB-jével(táp szempontból) Az áramerősség pedig a rá csatlakoztatott fogyasztótól függ.
Gondolj bele amivel telefont töltessz 230V-os konnektor az is képes akár 3,6kW-os motort is meghajtani amihez 16A-kell, a telefon töltőd még sem kap annyit csak amennyit a belső impedanciája és a feszültség meghatároz. -
wrox
őstag
válasz Dany007 #11856 üzenetére
NVidia 8 -as széria 5000 a javítás. Pont az ilyen hibákat javítják, mint ez a pöttyözödés, csíkozás.
-
wrox
őstag
válasz Dany007 #11849 üzenetére
Nem púposak. Most szétszedtem, újrakentem mindent, adtam neki plusz hűtést. Alaphelyzetben 60 fokos lett, felment terhelés alatt 70 fokig. Játék alatt kifagyott. Én is kezdek hajlani a RAM hibára. Csak az bizonytalanít el, hogy hozzányúlás nélkül ilyen hiba után még hónapokig ment, csak másik lapban.
-
wrox
őstag
válasz Dany007 #11847 üzenetére
Nincs túlhajtva, alapon van. Volt olyan is 1 hónapja, hogy bent volt egy alaplapban, ott elkezdte ezt a hülyeségét, áttettem egy másik lapba, ott most ment hibátlanul, (játék, windows alatt is), és tegnap előjött megint ez a pöttyözéses fagyás. Tegnap win alatt is fagyott, ma már nem. A fene se érti.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest