Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz callmeakos #95559 üzenetére
Range Extender: "....nincs köztes helyen csatlakozó." Van az ! (+ UTP kábel, az is kapható.)
powerline: Az információt (net) is a 230 V "vezeti". [link]
mezis
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz callmeakos #95556 üzenetére
powerline nem jön szóba?
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
tornas
őstag
válasz callmeakos #74196 üzenetére
Ha az alaplapi döglődik még nincs minden veszve. Csak le kell tiltani a BIOS-ban és egy dedikáltat használni helyette.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
tornas
őstag
válasz callmeakos #74190 üzenetére
Lehet VGA és / vagy monitor is, ezért kellene kipróbálni. De szerintem itt a VGA lehet a ludas, de ez csak egy tipp...
[ Szerkesztve ]
-
tornas
őstag
válasz callmeakos #74188 üzenetére
Másik monitorral is ezt csinálja?
-
spiritex
veterán
válasz callmeakos #65529 üzenetére
Tuti nem hosszabbítóba dugod? Illetve a gép eleje sem teljesértékű sokszor. Próbáld ki a gép hátuljába dugva.
(#65531) Kenderice
Mi az alaplapod pontos típusa?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
agressiv
addikt
válasz callmeakos #51033 üzenetére
Ez a chipset semmit sem képes normálisan kezelni, egyszerűen egy használhatatlan sz@r. Le kell cserélni a lapot.
Hát még a borz.....
-
törölt tag
válasz callmeakos #51031 üzenetére
Nem is feltétlenül a kártyát cserélném. Inkább a lapot vágnám ki a halálba. De azért előtte nézd meg a kártyát másik gépben.
Sw úton meg nem javítható, hogy az nV-nél igencsak lazán kezelték a szabványokat. Régebbi Via-s lapokban is mennek akár a legújabb VGA-k is, csak az nFosoknak törik bele rendszeresen a bicskájuk.
-
törölt tag
válasz callmeakos #51022 üzenetére
Szóval valóban inkompatibilitás okozza a problémát. nV chipsetek esetén nem ritka, hogy az újabb VGA-kal nem igazán szeretnek működni.
-
Vakegérke
félisten
válasz callmeakos #50981 üzenetére
Bocsánat, hogy belekukorékolok.
Tudom, hogy ez nem a "Szidjuk az AMD-t" topic, régen jó is volt a cég. Szerettem, de időben döntöttem úgy, hogy Intel-nVidia páros lesz a kedvencem.
Probléma nuku.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
agressiv
addikt
válasz callmeakos #50981 üzenetére
Nem, a processzornak semmi köze a kártyához, inkább a hídnak, ami biztos, hogy necces, volt már ilyenem nekem is..
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
válasz callmeakos #50974 üzenetére
Lehetséges, kezdetnek szedd ki a kártyát és anélkül telepítsd, üzemeld be a rendszert, de, ha legközelebb valami nem jó, akkor ne mindjárt windows telepítéssel kezd.
Persze az sem kizárt, hogy hibása kártya, de sajnos ez a chipset ami a lapon van, nagyon bugos, sok probléma van vele, erre még rátesz egy lapáttal, hogy AMD a kártya, amik szintén szeretnek inkompatibilisek lenni..
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz callmeakos #50974 üzenetére
Én azért ránéznék a winyóra Sentinellel.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
agressiv
addikt
válasz callmeakos #50972 üzenetére
Hibás a kártya, vagy az alaplapnak nem tetszik a kártya. Bónusz, ha gigabyte a lap.
Hát még a borz.....
-
nagyúr
válasz callmeakos #39259 üzenetére
Nem sok. Nekem annó SLI-ben a két kártya volt összértékben 240 fok. 120-120 volt mindkettő. Na itt volt képregény az U2.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz callmeakos #39259 üzenetére
Mi LOL? 60°szerintem nem sok egy 95%terheltségű kártyán nem kirívóan magas a hőmérséklete egy jobban szellőző házban ezen aggódnék de egy átlag házban semmiképpen! Ennyi
De ha más szerint sok a 60°akkor kövezzetek meg...
Kommy
Én is így gondolom de ez nem melegedés miatti szaggatás lesz![ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz callmeakos #39255 üzenetére
Kezdjük ott, hogy a 60 fok egyáltalán nem sok. Terhelés alatt ha nem megy 90 fok fölé akkor semmi gond nincs, 100 fok felett is lemenne a kártya, maga a gpu 120 fokot is kibír egy ideig, de ha a tartósan 90-et is kibírja. Ez nem hinném, hogy hiba lenne.
Amúgy a vga szabályozza a ventilátor sebességét, mert ha amikor akad a játék és nem emeli meg a fordulatot akkor nem a melegedés miatt van.Amúgy jó lenne ha monitoroznád játék közben a hőmérsékleteket pl MSI afterburnerrel, ezzel ki lehet íratni a képernyőre is az adatokat és ezeket kéne figyelni amikor a gond van.
Rengeteg adatot ki lehet vele írtani és ebből talán rá lehet jönni mi okozza gondot.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz callmeakos #39255 üzenetére
60 fokot én nem mondanám soknak terhelés alatt
-
Kommy
veterán
válasz callmeakos #39226 üzenetére
Próbáld meg az, hogy csak az az adattároló legyen a gépre dugva amin a rendszer van, dvd-t is húzd le.
-
ggg666
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz callmeakos #39221 üzenetére
Nincs más ötletem hirtelen. Talán egy ismerős gépébe egyenként bele kellene próbálni a memóriákat, VGA-t, stb., és ott tesztelgetni....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz callmeakos #39213 üzenetére
Esetleg kevés a RAM-od, és swappelne?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
agressiv
addikt
válasz callmeakos #38197 üzenetére
Így is tönkremehet egy kártya. Vedd lejjebb a GPU órajelét és próbáld úgy.
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
válasz callmeakos #38183 üzenetére
Fénykép a hibáról.
PiE137 Készenlétbe megy.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #37647 üzenetére
A vasárnap jelzett problémámra adott megoldás bejött, de nem maradéktalanul.
Összes driver fel, bár a Catalystokkal szét szívtam az elmúlt pár napot....
A problémám azonban nem oldódott meg teljesen....
WorldOfTanks van fönt most csak a gépen, azzal szeretnék játszani de a sávozódás továbbra is jelen van random időközönként, csak most már nem kékhalálozik....
Esetleg ötlet van mi a bánat lehet? Mert ez szerintem már HW probléma csak nem tudom melyik...All→M8
-
törölt tag
válasz callmeakos #37649 üzenetére
Felesleges, a második screenshoton ott van. (BCCode, azaz Bug Check Code) [link]
GrooveHero: Ki kell kapcsolni azt automatikus újraindítást, és akkor van idő megnézni a kékhalált.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz callmeakos #37649 üzenetére
nincs mit. De várd meg még a többiek válaszát is, hátha hülyeséget beszélek
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz callmeakos #37647 üzenetére
A blue screen hibakódja kellene. 0x000...ilyesmi kódú. Van amikor olyan gyorsan történik mindez, hogy nekem is csak úgy sikerült, hogy felvettem telefonnal videóra és lejátszásnál megállított épp jókor
elég barbár megoldás, de tud segíteni, mert ha meg van a hiba kódja, akkor vagy itt a fórumon, vagy a google tud segíteni, mert beírva a hibakódot egyből kidobja, hogy mit jelent a hiba kód.
azt tanácsolnám személy szerint, hogy próbáld valami képp a hibakódot rögzíteni. Aztán jöhet a hibakeresésWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest