Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz JSHammer #75508 üzenetére
Megnéztem a tápot, látszólag minden rendben van vele. Egy nem túl sokat használt Delta van benne, szerintem nem azzal van a gond. Elemet kivettem, majd 10 perc múlva visszatettem, az nem segített.
Közben beraktam egy másik gépből a videókártyát, azzal elindult rendesen. Beraktam az én kártyámat a másik gépbe, hogy ott elindul-e, s ment is minden gond nélkül. Erre visszaraktam az én kártyámat a saját gépembe, s most megy rendesen. Csak azt nem tudom mi lehetett a gond. -
elephantx
csendes tag
válasz JSHammer #75511 üzenetére
DX-et futtattam
"Nyissa meg a DirectX diagnosztikai eszközt.
Windows 8.1 és Windows 8
Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, majd koppintson a Keresés lehetőségre. (Egér használata esetén mutasson a képernyő jobb felső sarkára, mozgassa lefelé a mutatót, és kattintson a Keresés elemre.) Írja be a dxdiag szöveget a keresőmezőbe, majd kattintson vagy koppintson a dxdiag.exe elemre."Ahogy ide van írva és írta hogy 11 van rajta
-
-
Tim82
félisten
válasz JSHammer #75259 üzenetére
Ezt már korábban is írtam, hogy TPM modulos business kategóriás notinál hanyagoljuk a CMOS reset erőltetést, mert nem segít.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Vakegérke
félisten
válasz JSHammer #75050 üzenetére
Bocs, hogy közbekotyogok, szerintem a Temp könyvtár tartalma teljes egészében törölhető. Úgyse engedi azt, amit a rendszer éppen használ. Ha a maradék közt ott a bűnös, a feladatkezelőben ki lehet lőni, és máris törölhető.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
localhost
Közösségépítő
válasz JSHammer #74980 üzenetére
Meg ugye mennyire tuti h gyárilag függő!!!
Meg ugye mennyire olvasható és értelmezhető, hogy azt írta, hogy gyárilag független
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
gorje
senior tag
válasz JSHammer #74948 üzenetére
Sata1. De a sata visszafelé kompatibilis én úgy tudom. Vagy nem? Xp alatt, adattárolással semmi gond nincs vele. Mikor xp-t próbáltam telepíteni, akkor a telepítőbe integráltam sata drivereket de úgy is az volt probléma az xp-nél.
Másik. Esprimo asztali gép (nem olyan rég beszéltünk róla), Bekapcsoló gomb rugó rendben, bekőtése is. Bekapcsgomb megnyomásakor venti felprögö pillanatra és leáll. Ha hosszan nyomom először 2 szer felpörgette. Utána már csak 1x. Mivel lehet a probléma? -
anonymus89
addikt
válasz JSHammer #74901 üzenetére
Kivettem, köszi ez elég egyszerű megoldás így tökéletes.
Hogy is vannak ezek a különböző színű kábelek. a piros az 5V a fekete meg a földelés?
A ventire az van írva, hogy DC 12V az meg a sárga kábel nem?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
toza
senior tag
válasz JSHammer #74875 üzenetére
alaplap neve (medionag medion)medion p7621 -
63-0100 000001-00101111-061610- chipset $0AAAA00-
bios 08/03/11--VER :04.06.03nort b---intel sandy bridge mb imc? huron river.. 09,32 nm proces technology-1333 max supported. mast nem igen ir..
south b -huron river,05/b3,989 pin fcbga...ez esetleg hatha segit.
kosz[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
-
sztanozs
veterán
válasz JSHammer #74785 üzenetére
Simán elindítom és leállítom. Most visszagondolva talán az lehet a probléma, hogy a lemez, amin most az OS van korábban adatlemez volt ebben a gépben. Amikor a régi system lemezt kidobtam erre raktam át az OS-t (partícionáló programmal) és egy másik adatlemez került a gépbe. Lehet, hogy a VDM-ben vagy a registryben elrejtve ez a disk valahol, valamiért D: meghajtó néven fut (ami egyébként akkor sem volt D:, hanem G....
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz JSHammer #74752 üzenetére
MSI hibának tűnik, de ezzel nem jutottam előrébb:
MSIac8fc.LOG
Error 1359.An internal error occurred.
=== Logging stopped: 2014.08.14. 20:28:01 ===MSI Verbose logban ezt találtam:
MSI (s) (9C:7C) [20:35:13:072]: SECREPAIR: A general error running CryptAcquireContext
MSI (s) (9C:7C) [20:35:13:072]: SECREPAIR: Crypt Provider not initialized. Error:1359JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
daredar562
tag
válasz JSHammer #74755 üzenetére
még valami, kikapcsolt állapotban ugye az usb egerem világit nah most...bedugom az usb be világít, bedugom másikba nem világít, bedugom vissza ahol az előbb volt nem világít... az usb nem rossz, életre bírtam a gépet és megnéztem pendrive-al és ment minden... ami engem arra enged következtetni hogy nem elég a nafta :S
Sajna kicsiny kis városomban amit lehet kapni tápot, és nem 400as az m-tech 500W ...ami tudomásom szerint nem egy neves márka
Asrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
daredar562
tag
válasz JSHammer #74755 üzenetére
hát most már bebizonyosodott ...előbb 1 vinyóval, ami rajta volt eddig is .. pont ironikusan jött le , mert tápokat nézegettem, és paff, sekép se hang lekapcsolt... modnom táp lekapcs mert a hifi hogy rá van kötvee a hirtelen off-.tol zúgott vagy mit csinált,
Mondom bekapcs, megfordul a venti, semmi ..vagy 2-3x ugyan ez, nah akkor memória kivesz lefúj, foglalat kitakarít, vissza a mem...semmi, nah akk lehúztam a vinyót, csak a vga maradt a tápon, úgysem, de a LAN led sem világított..utánna nagy nehezen bekapcsolt, de kedves régi lomis tápom elhalálozott hivatalosan isAsrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
daredar562
tag
válasz JSHammer #74753 üzenetére
Ohh köszönöm a részletes infókat hát új cfg-hez , annyi kell h alaplap+ proci ..de majd jövő év elején, mert ahogy elnézem ennél a procnál ami most van, újabb athlon nem hiszem jönne ki...de akkor azt mondja a többség hogy a tápom a hunyó ?
Asrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
sztanozs
veterán
válasz JSHammer #74740 üzenetére
Ja, %temp%-et ürítettem - de a registry-be nem néztem. A java help viszont felajánlott egy MS fixit-et, amit kipróbáltam az újraindítás után (de szerintem semmit nem csinált).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
toza
senior tag
-
Satyricon
addikt
válasz JSHammer #74724 üzenetére
Közbe rájöttem: Monitoron megy a Gothic 2, ha pedig projektoron akarok játszani, akkor meg ezt írja ki
DX frissítve, de semmi javulás. Lehet ez ellen tenni valamit?
Szerk.: Már olyat is csináltam, hogy monitoron indítottam a játékot, majd projira kapcsoltam, de úgy is ez az ablak ugrik fel
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
bluobluo75
őstag
válasz JSHammer #74703 üzenetére
Lejárt az időlimit
Most, hogy rákerestem, ilyennel is meg lehet oldani webkamera kábelének a hosszabbítását?
RJ45 USB 1.1 Cable extender, max. 50m -
anonymus89
addikt
válasz JSHammer #74691 üzenetére
4k-ért úgy néz ki kapok gigabyte tápot viszont ha nem muszáj nem cserélném.
Bár kipróbáltam csak a 20+4 pinnel, plusz vkari és amikor szétszedtem az egészet a tápegységben az egyik borda igencsak sugározta a meleget...szerk:
Ehhez a konfighoz lenne:
Asus p5kc
C2D 6420
2x1gb ddr2
gigabyte 9500gt[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Enermax Noisetaker 485W (hibás) tápegység eladó
- TP-Link MX515V nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12 Sim kártyás WiFi6 router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB 144Hz Kijelző 108Mpx Full Doboz
- Elitedesk Ryzen 3200GE 35W 16GB 2666 Vega 8 iGPU
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest