Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celafat
aktív tag
válasz looser #124719 üzenetére
Köszi, de sajnos más mód nem túl jó, mert az eddigi anyagok is a fb csoportban vannak és ezen keresztül ellenőrzik a munkáját.
Illetve nem tudom mi számít sok embernek, de van kb 30 gyerek. Néha a fb is letiltotta egy időre, hogy túl sok üzenetet küld, pedig csak az anyagot adta le.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz looser #79913 üzenetére
Elhiheted. Amikor leváltottam az ódon vekkert egy elemmel működő, tehát csendes ébresztőórára, gond volt megszokni a csöndet.
Bizonyára tudod, a japánok tücsköt tartottak, vagy talán még ma is tartanak "házőrzőnek". Ciripelt szorgalmasan, a háziak mozgását már megszokta. Azonban ha idegen, mondjuk betörő került a házba, elhallgatott, és mivel a háziak már megszokták a ciripelést, a csönd miatt ébredtek fel, így a betörő lebukott.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz looser #79911 üzenetére
Gondolj bele. A másodperc mutató szabadon köröz a levegőben. Mitől csapna zajt?
Szerk: Ha megszokod a "ketyegést", nem fog zavarni. Az lesz fura, ha leáll az óra, vagy kicseréled egy csöndesre.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz looser #79908 üzenetére
Nem gond, leszedheted, csak óvatosan csináld. A másik két mutató tovább működik nélküle is, más tengelyen vannak.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy megszűnik a zaj, mert nem a másodperc mutató csinálja, hanem az óraszerkezet.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
HollyBoni
veterán
válasz looser #72525 üzenetére
Én csak most olvastam el a teljes sztorit, hogy mikor odaküldted még ment tökéletesen. Én nem venném vissza.
Ja és ezt is írta:
Arra gyanakszom még, hogy mivel ez egy viszonylag "öreg" kártya, megélt több ki-beépítést, ami szükségképpen a panel kismértékű hajlítgatásával is jár, most jött el az ideje annak, hogy "elfáradt" az anyag és valahol megszakadt egy fólia."
Bakker, ő vett használt dolgot, erre előtte is gondolhatott volna.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz looser #72520 üzenetére
Az én videókártyámról levettem a vízhűtő blokkot tisztítani, visszaraktam és nem ad képet a kártya, meghalt, pedig odafigyeléssel csináltam mindent. Nem egy emberkétől hallottam már PH-n hasonlót, én simán el tudom képzelni hogy hűtő b*szogatás miatt szemetel a kártya.
Ezek olyan dolgok mint hogy régen kikapcsolom a gépet, kapcsolnám be, elszállt a ram, vagy VGA. Emberi halandó nem értheti meg miért. Én is kerültem hasonló helyzetbe mostanában, küldtem egy alaplapot amire azt mondta a vevő hogy szar és be sem kapcsol a gép, én visszavettem az alaplapot mert tudtam hogy semmi baja. Visszaküldte és természetesen tökéletesen ment. Te esetben nem biztos visszafizetném a pénzt, esetleg nincs róla bizonyíték, kép akármi hogy ment mielőtt elküldted?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
válasz looser #72517 üzenetére
Nehéz a dolog.
A kártyát ha postáztátok akkor történhetett baja. Ha személyesen akkor a szemetelés nem az aktív venti be nem kapcsolása miatt kezdődött el. Mivel a hiba bizonyítható 2 nap után így most te vagy kellemetlen helyzetben. Lehet ő főzte meg de ez soha nem derül ki. Sajnos jóval körültekintőbben kell üzletelni az ilyen esetek miatt. PM-ben adok pár tippet ha szükséges. Ezen kívül nagyon régi acc-od van kellemetlen de én nem rontanám egy ilyen üzlet miatt (nekem ez nagyon fontos) és lenyelném a békát megjegyzések nélkül. Mindemellett sajnálom a dolgot mert mai világunkban érzékeny dolog egy ilyen anyagi kiesés A kártyát kérd vissza, kis ráfordítással még javítható és ilyen értéknél van is értelme.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
őstag
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz looser #72510 üzenetére
Ilyen sajnos nincs, itt van leírva ezzel kapcsolatban minden. Talán szakértő vagy szakszervíz véleményét lehetne kérni az ügyben - persze az nincs ingyen.
-
spista222
addikt
válasz looser #28717 üzenetére
CD-ről bootolósat nem tudok, szerintem linux live alól is meg lehet csinálni.
Én máskor úgy csináltam hogy volt egy HDD-m amin volt Windows és HD sentinel.
Egyszerre több felület tesztet is futtathatsz (pl írás) párhuzamosan én 6 db hdd-t aggattam egy P5Q-ra és mentek párhuzamosan. így 6 HDD vel végzeztem 1 HDD időtartam alatt.
Utána kipróbáltam a 6 HDD mire képes RAID-ben 1, 2[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest