Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Soma01 #145387 üzenetére
Le kell mérni jellemzően 12 vagy 14cm-es. Könnyű azért megnézni még ha nem is bontod szét a gépházat elég ha a oldalára fordítod (persze előbb kihúzod az áramból meg lehúzol róla mindent) és megméred.
De nem csak ez a fontos, mármint a méret, hanem ami fontos, hogy MILYEN a gyári ventilátor indítási feszültsége olyan ventilátor kell ami tudja azt. mert ha nem akkor jóval később fog bekapcsolni.
Vagy akár el sem indul. DE inkább csak később fog bekapcsolni ami nem egészséges egy olyan tápegységnél ami nem passzív üzemmódra van kitalálva.
Nekem egy FSP RAIDER II 550 S-ben cseréltem ventit: Arctic 12 cm-est ha jól emlékszem. Annyi a trükk, hogy 3 pin-est vettem de a ventilátor bekötése csak 2 pin-es tehát tudni kell melyiket hova kell kötni és ami nem kell azt leszigetelni.
Úgy csináltam, hogy összesodortam a kábelt majd egy kis forrasztást pöttyintettem rá aztán ráhúztam a zsugorcsőt majd azt öngyújtóval melegítve "zsugorítottam és kész" ez volt lassan 4 éve és azóta megy. A tápegység ezt leszámítva lassan 10 éves de, évente 3 alkalommal legalább kifúvatom és a konfig max fogyasztása kb. 250W max így nincs agyon terhelve. -
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest